Back to Question Center
0

Semalt Expert paljastaa opas siitä, miten päästä eroon roskapostista Google Analyticsissa

1 answers:

Viittaavan roskapostin katsotaan olevan väärä viittausliikenne, joka on tallennettu Google Analytics -raporttiin. Se on väärennös, koska sitä ei luo varsinaiset ihmiset vaan roskapostit. Bot on indeksointiohjelma, joka on kehitetty tuottamaan toistuvaa toimintaa. Siksi roskapostiviestien luomiseen suunniteltuja kutsutaan roskapostiksi. He käyttävät useimmin referenssivärejä, joilla on piilotettuja URL-osoitteita, jotka ohjaavat käyttäjiä sivustoon, jota Google-botti sitten pitää kohdistussuhteena, joka hyödyttää pelkästään roskapostittajaa, koska se lisää hakuehtojaan - how to become a heavy equipment appraiser.

Artem Abgarianin Semaltin Senior Customer Success Manager kertoo, kuinka torjua nämä vaaralliset roskapostit.

Hyvät Botit vs. Bad Bots

Hyvät botit ovat rakentavia, kun taas huonoilla robotteilla on tuhoisia taipumuksia.

 • Hyvä robotteja. Heidän tehtävänsä on käydä läpi mahdollisimman paljon tietoa ja raportoida hyödyllisiä raportteja, jotka auttavat käyttäjiä. Se tekee niistä hyviä robotteja. Googlebot on hyvä bot, jota käytetään indeksoimaan verkkosivustoja ja indeksoimaan sisältöä
 • Bad Bots. Nämä ovat mitä tahansa botteja, joilla on haitallista tarkoitusta.
 • Tietojen eheys. Ei ole väliä bot boston. Jos sillä on kyky suorittaa JavaScript, se voi luoda vääristyneitä raportteja Google Analyticsissa.
 • bottiverkoilta. Nämä ovat sarja yhteenliitettyjä tietokoneita, jotka kaikki ovat tartunnan saaneita..Hyökkääjä käyttää heitä laittoman pääsyn käyttäjän tietokoneeseen, koska he käyttävät satoja verkkosivujen osoitteita käytettävissään.

Epäluuloiset viittaukset

Olemme jo osoittaneet, miten roskapostiviestit ja spambot keräävät sähköpostiosoitteita ja epätarkkoja analyyttisiä raportteja. Kuitenkin niiden haitallinen tarkoitus voi olla haitallisempi, varsinkin jos kehittäjä haluaa tartuttaa verkkosivuston haittaohjelmilla, troijalaisilla tai viruksilla. Muissa tapauksissa ne voivat tehdä tietokoneen osan botnetista. Asiantuntijat neuvovat, ettei koskaan napsauta epäilyttäviä verkkosivustoja, koska hakkerit käyttävät niitä piilottaakseen haittaohjelmia. Jos tietokone tulee osa botnetia, hakkerit voivat käyttää sitä roskapostin tai haittaohjelmien lähettämiseen yhteystietoluettelossa oleville ihmisille. Se tarkoittaa, että koko botnet-sarjan estäminen saattaa rajoittaa muita todellisia käyttäjiä, koska hakkeri pakottaa ne botnet-verkkoon.

Haavoittuvimmat verkkosivustot

Vain herkät kohteet hyökkäävät roskapostit. Käyttäjien on suojeltava itseään hyödyntämiseltä, mutta heidän on poistettava verkkosivustot. Useimmiten edulliset jaetut hosting-järjestelmät ja omat ostoskärryt ovat todennäköisimmin uhreja.

Roskapostin poistaminen

Seuraavassa on luettelo asioista, joita käyttäjät voivat tehdä roskapostin poistamiseksi:

 • Etsi kaikki viittauslinkit 100% tai 0% poistumisprosentteihin yli kymmenellä istunnolla. Vahvista identiteettisi aina internetissä. Jos ne ovat roskapostiviestejä, käytä mukautettua edistynyttä suodatinta.
 • Estää viittaajan roskapostista käyttämällä .htaccess-tiedostoa ja lisäämällä koodi estääksesi osoitteen.
 • Estä IP-osoite, jota Spambotit käyttävät lisäämällä hakkeri käyttää IP-osoitetta.
 • Voidaan käyttää useita IP-osoitteita, jotka vaativat vähemmän tilaa kuin yksittäiset esteet.
 • Estä rogue-käyttäjäagentit
 • Käytä Google Analytics -suodattimen ominaisuutta
 • Ota käyttöön tietokoneen palomuuri, joka asettaa suodattimen käyttäjän tietokoneen ja Internetin välille.
 • Jos uusi botti uhkaa, ota aina yhteyttä ylläpitäjään.
 • Käytä Google Chromea oletusselaimena, koska se havaitsee haittaohjelmia nopeammin kuin muut.
 • Google Analyticsin muokatut ilmoitukset auttavat myös määrittämään, milloin toiminta on piikki.
 • Hanki penetraatiotestaus, jossa he analysoivat verkkosivuja haavoittuvuuksista.

November 28, 2017