Back to Question Center
0

Semalt Expert -osuudet A Guide to Exclude Search Botit ja hämähäkkejä Google Analytics Raportit

1 answers:

Google Analyticsin raportti verkkoliikenteestä on etuna sivuston omistajalle. Kuitenkin se voi joskus olla loputon taistelu hyvän ja pahan välillä. Jotkut ihmiset saattavat olla tietämättömiä siitä, että tietyt Google Analytics -raportin sisältämät liikennedat ovat robotit. Verkossa olevat robotit ja hämähäkit ovat GA: n vääntyneiden tietojen perusteella. Heillä on mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten tiedot kuvaavat itseään, mikä voi haitata markkinointikampanjan terveyttä ja sen jälkeisiä päätöksiä.

Sivuston omistajien ei kuitenkaan pitäisi huolestua paljon, koska on olemassa keino havaita ja päästä eroon hämähäkkien ja robotien tuottamasta liikenteestä. Tämä tarkoittaa, että Google Analyticsin tarjoama tieto on paljon luotettavampi näiden tehtävien suorittamisen jälkeen. Ei ole olemassa mitään tiettyä tapaa estää roskapostia pääsemästä verkkosivustoon. Jopa niin on olemassa tapa, jolla käyttäjät voivat sulkea pois roskapostin ja hakupulmin liikenteen raportteista. Suuri osa näistä robotteista on alttiita näille menetelmille.

Johtava asiantuntija Jason Adler Semaltin täytäntöönpanon oppaasta voi lisätä varattujen käyntien lukumäärän arvoa ja luotettavuutta.

Tietojen antaminen bot-ilmaisesta raportista tekee siitä luotettavamman. Lisäksi se mahdollistaa omistajan validoimisen kävijäfoorumeille. Huiput ja kourut tulevat ilmeisiksi ja selvemmiksi luoduissa kaavioissa.

Google Analytics käyttää JavaScriptia..Haun ja roskapostin robottien vaikeus indeksoida JavaScriptia oli vaikeaa. Tekniikan kehittyessä, niin ovat myös bot-kehittäjät. Nyt roskapostit voivat havaita JavaScriptin haavoittuvuudet sekä indeksoida sen tietoja. Google Analyticsissa on useita robotteja, jotka eivät kuulu analysointiin. Kuitenkin on myös hyvä määrä heistä, jotka nauttivat roskapostin verkkosivustoista ja rikkomatta palvelimia, joten ne näkyvät edelleen analyysitiedoissa.

Hakukonerobottien poissulkeminen Google Analyticsissa

Nyt on mahdollista suodattaa liikennetietoja verkkosivustoon, nähdä, mikä niistä on peräisin luonnollisesta ihmisen toiminnasta ja siitä, mikä on peräisin roskapostilta ja hakupereiltä. Valta tehdä tämä on tehtävässä, jotta kaikki hittien poistaminen tunnetuista robotit ja hämähäkit ulkopuolelle. Se on valintaruutu GA: n View admin -osiossa

Kaikki tunnetut botit ja hämähäkkeet

1. Luo testikokoelma Google Analyticsissa

Sen avulla käyttäjä voi tehdä haluamansa muutokset säilyttäen samalla alkuperäisen datansa eheyden päänäkymässä. Se toimii myös vertailun lähteenä, jotta omistaja voi tunnistaa muutokset, jotka tapahtuvat poissulkemisen jälkeen. Hyväksyttäviä tuloksia nyt sulje pois botit päänäkymästä.

2. Poista Botit ja hämähäkit

Siirry Google Analytics -työkalun Järjestelmänvalvoja -osiossa, valitse näkymän asetukset ja tarkista vaihtoehto poistaaksesi kaikki robotit ja hämähäkit. Tämän jälkeen liikenne vapautuu kaikista haku- ja roskapostitulkkeista, mikä helpottaa ja selkeämpää raportoida ihmisen liikenteestä.

3. Merkitse Google Analyticsiin

Luo huomautuksia GA-kaavioista, jotta huomataan liikennehäviöitä liikennetarjouksen poissulkemisen jälkeen.

Päätelmä

Voidaan havaita liikenteen putoamisia, jotka kaikki riippuvat bottien tuottamasta liikenteestä. Testi-näkymä ja pääkatsomus auttavat määrittämään, missä liikenne vähenee raportoinnin luotettavuuden lisäämiseksi Source .

November 28, 2017