Back to Question Center
0

Semalt Expert osaa poistaa viittaavan roskapostin Google Analyticsista

1 answers:

Viestien roskasisältö jatkuu, vaikka Google on tarjonnut virallisen ratkaisun. Päivityksessä on erityisiä viittauslinkkejä, joihin sisältyy ennakoimatonta ilmaisvideo-työkalua, avainsanojen seuranta-menestystä ja sijoitustarkistusta. Palvelimen nimen suodattimen suorittaminen on kuitenkin paras ratkaisu, joka olisi otettava huomioon ennen muuta tekniikkaa.

Semaltin asiakastyön menestyksestä vastaava Ivan Konovalov korostaa tässä artikkelissa viittausriskin vaaraa ja miten käyttäjät voivat käsitellä tällaisia ​​linkkejä - reporting services in mysql.

Internetin asiantuntijoiden mukaan viittaus roskapostilla on laittoman liikenteen lähettäminen tuotteelle tai sivustolle. Tämä saattaa kuulostaa vaarattomalta, mutta se muuttuu vakavaksi Internet-ongelmaksi.

Viittaavan roskapostin lajit

Google Analytics -yhteydellä on kaksi tärkeintä viittauskysymystä: aave ja roskasisäinen indeksoija.

Roskapostirobotit ovat robotteja, jotka vierailevat sivustoilla, joilla pyritään indeksoimaan sisältöä. Useimmat roskapostittavat web-indeksoijat käyttävät Web-palvelimien identiteettejä. Siksi ne jätetään analyyttisistä raportista. Jotkut roskaporausrobotit eivät kuitenkaan näytä robotina, joten ne päätyvät Google Analytics -raporteihin istuntoina, joissa on 0 sekuntia kesto ja 100% poistumisprosentti. Viime aikoina Google esitteli ominaisuuden, jota käytetään suodattamaan tunnetut hämähäkit ja botit, vaikka se ei ole täydellinen.

Ghost-referenssiliikenne on epäilemättä suurin kahden viitehaun roskapostista. Tämä roskapostiviesti ei käy sivustossa, vaan roskapostittajat hyödyntävät ajatusta siitä, että Google-analytiikka siirtää tietoja HTTP-pyyntöjen kautta suoraan Googlen palvelimiin analyysi, joka merkitsee, että hakkeri voi helposti "pilata" istuntoa.Se lisäksi Ghost-referenssiliikennettä tuottavat ohjelmat, jotka lähettävät väärennettyjä HTTP-pyyntöjä, jotka kohdistavat joitain Google-analyysikokonaisuuksia siten, että sivusto ei kokene liikennettä. käytetään väärentämiseen orgaanisissa hakutuloksissa sekä virheellisten tapahtumien lähettämisessä.

Viittaavan roskapostin negatiiviset vaikutukset

Viittaus roskaposti kompromissi web-analyysitiedot verkkosivuilla. "Istunnot", jotka syöttävät viittauksen roskapostin vääristelemällä tietoa, lisäämällä liikennemäärää ja mittaustietojen tarkkuutta. Käyttäjät, jotka eivät tiedä roskapostia, saattavat antaa virheellisiä tietoja ja liikenteen puutteita koskevia päätöksiä.

Googlen analyysissä on useita vaihtoehtoja, joiden avulla poistetaan viittausriskit.

Suodattaa roskasytytysrobotit ja sulje pois ulkoiset hostnimet

Useimmat haamukäynnistä on luonteenomaista virheellinen isäntänimi. Esimerkiksi Google-analytiikka-viittaustietojen tarkistamisen aikana haamukuvaukset sisältävät hostnimejä, jotka eivät ole täysin merkityksellisiä sivustolle. Siksi tämä tietämys auttaa sivuston omistajia luomaan suodattimia, jotka mahdollistavat tietojen tarkat nimet. Lisäksi tämä ratkaisu on relevantti Google-analyysikäyttäjille, joilla on kourallinen verkkotunnuksia. Useimmissa tapauksissa sivuston ylätunnistealueen korvaaminen riittää. Useiden verkkotunnusten tapauksessa säännölliset lausekkeet on tarkistettava Regex Palin avulla. Tämäntyyppinen suodatin voi poistaa kaikenlaisen aave-referenssiliikenteen. Lisätoimintasuodatinta tarvitaan kuitenkin indeksointirobottien poistamiseksi, koska ne käyvät verkkosivustoilla ja raportoivat tarkkoja isäntänimiä.

Suodata kaikki lähteet viittaus roskapostia

Sitä sovelletaan tilanteissa, joissa verkkotunnukset muuttuvat helposti mitattuna. Suodattimen pitäisi siis olla kattavampi kattamaan kaikki loukkaavan viittauksen verkkosivut.

November 28, 2017