Back to Question Center
0

Semalt Expert: Miten hajottaa Paypal huijaus

1 answers:
Digitaaliset palvelut Semalt Senior Customer Success Manager

Julia Vashneva käsittelee ongelmat ja jakaa kokemuksensa aiheesta.

Äskettäin päätin myydä pienen veneen, koska minulla oli vähän aikaa käyttää sitä huolimatta rakkaudesta merelle. Vene kiinnitti paljon mielenkiintoa yhdestä valitettavasta tapauksesta, josta minulla oli varhainen epäily. Ensinnäkin veneeni oli paikallinen brändi, joka on erityisesti valmistettu Suomen markkinoille. Löysin vain outoa myymästä sitä Meksikossa olevaan naiseen, jossa olisi outoa - tappeti elastici per palestra parking. Lisäksi pohdin, miksi tämä nainen halusi tämän erityisen mallin, joka oli saatavilla vain Atlantin yli. Kuinka paljon maksaisi hänet toimittamaan sen Meksikoon? Sitten ajattelin, että vene oli liian halpa edes katsella merenkulku mailia Atlantin yli. Euroopan veneen ostaminen ja kuljettaminen ei kuitenkaan ole toteutettavuutta, kun otetaan erityisesti huomioon pienet veneet, ovat edullisempia ja suuria toimituksia Pohjois-Amerikassa.

Strangely, väitetyllä ostajalla ei ollut kiinnostusta veneestä. Hän näytti innokas ostaa sen ottamatta henkilökohtaista fyysistä katsoa ensin, älä koskaan ottaisi huomioon, että vain yksi hintatarjous tehtiin ilman paljon yksityiskohtia. Sitten huomasin, että huijari ei aio tehdä paljon kyselyitä hinnasta, kun he eivät koskaan halunneet maksaa mitään. Itse asiassa kysymys oli pikemminkin maksuprosessiin kuin itse veneeseen tai sen omistukseen..Normaalisti myyjän tulisi olla kyselyn suorittaminen maksuprosessin aikana, kun ostaja etsii todentamista omistusoikeuden todistamiseksi.

Tarkastellessani keskustelun alkua huomasin yleisen myyntikielen käyttämisen aloittavan sopimuksen. Kieli voisi työskennellä mille tahansa myyntikelpoiselle tavaraa varten, puhumattakaan veneestä, ja se ei ollut parhaimmillaan vakuuttavia ja geneerisiä. Myöhemmin keskusteluissamme kävi ilmi, että Paypal oli ainoa elinkelpoinen ja hyväksyttävä maksuväline. Ajattelin, että se oli tarkoituksenmukaisempaa heidän huijausta varten. Minusta oli myös outoa maksaa maksuja kuriiriyritykselle, jonka osoite ei vastannut vastaanottavaan yritykseen. Keskustelumme aikana ostaja jätti huomioimatta pyyntönsä ja kysymykseni vastatessaan vasta, kun prosessi pysähtyi. Tietäen kuinka Paypal toimii, olen nopeasti ymmärtänyt, että sopimus oli huijaus.

Ostaja tarkisti edelleen, että hänen passinsa oli brittiläinen, vaikka hän käytti meksikolaista osoitetta ja puhelinnumeroa. Olen myös Googlessa hänen profiilikuvaansa, jonka löysin kuulunut toisesta naisesta Yhdysvalloissa. Ironista kyllä ​​kuva esillä useilla dating sivustoilla, kun nainen oli naimisissa hänen nimensä mukaan. Tämä tuo minut kielioppiin, miten eurooppalainen nainen, jolla on brittiläinen passi ja amerikkalaiset osoitteet, tekevät niin paljon kieliopillisia virheitä keskustelussa? Tähän mennessä suoritin täydellisen tutkimuksen, ja hänen passinsa ei onnistunut. Kaikki siitä kirjoitettiin nimiä, kuvaa, metatietoja ja jopa allekirjoitusta.

Sopimusten allekirjoittamisen yhteydessä hänellä oli rohkeutta liittää toinen allekirjoitus hänen passistostaan. Ottaen huomioon, että elimme eri aikavyöhykkeissä, tuntui oudolta, että tämä nainen ostaja vastasi kaikkiin sähköposteihini lähes välittömästi. Sain jotain hämärää, keskustelu siirtyi neuvotteluihin ja lopulta johti hitaaseen kuolemaan. Näin vältän kohtalokkaan huijauksen.

November 28, 2017