Back to Question Center
0

Semalt Expert: Miksi Thunderbird havaitsee sähköpostini roskapostina?

1 answers:

Mozilla on arvokas oppitunti, kun hän on lähettänyt kuukausittaiset uutiskirjeet tilaajilleen. Seuraava artikkeli haluaisi jakaa tämän havainnon. Useimmat Mozillan Thunderbird-sähköpostiohjelmasta käyttävät henkilöt saivat uutiskirjeen, jossa oli ennakkotilaus - time clock software payroll system. Hälytys lukee, että Thunderbird ajatteli lähetetyn viestin olevan sähköpostihuijaus.

Ivan Konovalov Semalt Customer Success Manager sanoo, että totuus on, että yhtiö ei aio huijata ketään käyttäessään kuukausittaista vinkkejä ja päivityksiä verkkosivuilla, lähettää käyttäjille heidän sähköpostinsa. Se johti heitä kysymään itselleen, mitä he olivat tehneet väärin.

Arvioimalla ongelman ja tekemällä muutamia vinkkejä, he huomasivat, että järjestelmä tuo automaattisesti ilmoituksen aina, kun se löytää URL-osoitteen HTML-kopion sähköpostissa. Sama ongelma koskee muita ohjelmia, kuten Outlook ja Entourage. Thunderbirdin asiakkailta saadut kokemukset ovat olleet samanlaisia ​​kuin nykyinen ongelma.

Thunderbirdin hälytyksen ongelma sähköpostin ikkunassa oli siksi, että se oli lisännyt viestinsä markkinointiviivan. He lisäsivät tekstin National Wildlife Federationista. Tavoitteena oli saada massatuet organisaatiolle, suojella villieläimiä ja ympäristöä. Tekstin lopussa oli URL-osoite niiden verkkosivuille kenelle tahansa, joka halusi lahjoittaa syynsä.

Vaikka henkilö lisää teksti-linkkiä sähköpostiviestiin, joka ei ole roskapostia, se saattaa silti laittaa pois joitain lukijoita. Tästä seuraa, että roskapostisuodattimet eivät välttämättä tunnista tekstilinkkiä roskapostina. Siksi sähköposti toimitetaan edelleen vastaanottajalle. Tekstin rakenne on myös tärkeä.

Mozilla hienosäätää tekstilinkin lukemaan samalla mutta jätti osan, jossa oli URL. Sen sijaan, että pyytäisivät ihmisiä lahjoittamaan edellä mainituille verkkosivuille, he pyysivät kaikkia halukkaita ihmisiä lahjoittamaan tänään. Tweaking tämän, Thunderbird yhteisö rauhoittui. Se oli jotain ymmärrystä yritykselle. Se on myös jotain, jota heidän ei pitäisi toistaa.

Toinen tapa, jolla ne voivat estää ongelman toistumisesta, on liittää linkki cm_dontconvertlink-laajennuksen avulla. Tietojenkalasteluviestit pyrkivät vastaamaan URL-osoitetta elimistöön URL-osoitteeseen, jonka se yrittää linkittää. Jos ne eivät täsmää, varoitusjärjestelmä käsittelee sitä tietojenkalastelupyrkimykseksi ja esittelee nämä ilmoitukset. Lisäämällä edellä mainittu laajennus linkkiin ilmoittaa sovellukselle, ettei jäljittää linkkiä tai jäljitellä sitä. Lyhyesti sanottuna he jättävät sen yksin. Näin ollen Thunderbird-sähköpostin kanssa tunnistettu poikkeama ei esiinny uudestaan.

Ratkaisun ainoa haittapuoli on, että sähköpostiviestien linkkien napsautukset eivät näy kampanjan toiminnassa. Niitä ei myöskään esiinny analyyttisissä kertomuksissa.

Thunderbirdin tapauksessa tarinan moraali on se, että ihmiset, yritykset tai yritykset eivät saa sisällyttää sähköpostiviestejä mihinkään kopioon haluamastaan ​​sähköpostista. Jos heille on tehtävä, heidän on poistettava URL-osoitteen seuranta. Muuten Thunderbird ryhtyy toimiin ja käsittelee sähköpostin roskapostiksi.

November 28, 2017