Back to Question Center
0

Semalt Expert: Miksi online-petokset näkyvät?

1 answers:

Online-petoksista on tullut suuri uhka sähköisen kaupankäynnin alalla. Yleensä,verkkovastaavat tietävät petosten riskit, kun he saavat ensimmäisen takaisinperinnän. Vaikka tämä petos on yleinen monilla alueillamaailmasta, Yhdysvallat kantaa suurimman osan tappiosta online-huijauksilta.

Internetin petos on yleistä eri syistä - home network installation pricing. Max Bell, Semalt ,on räätälöity merkittävimmistä online-petosten tosiseikoista, joiden tarkoituksena on auttaa sinua torjumaan hyökkäyksiä.

Varastettuja luottokorttitietoja on helppo ostaa. Internet-petos ei ole tärkeä prioriteettilaatimaan luettelon lainvalvontaviranomaisista, koska riittävien todisteiden kerääminen ja tällaisten tapausten syytteeseen asettaminen ovat vaikeita. Kuten asyyte on hyvin harvinaista.

Verkkopankin toiminta

Vaihe 1:

Luottokorttitietoja varastetaan yksinäisillä tietoverkkorikollisilla tai suurella verkollaammattilaisten hakkerit.

Yleensä yksittäiset hakkerit tai rikolliset syndikaatit hyökkäävät yrityksiä ja järjestöjä vastaansaada kaikenlaisia ​​taloudellisia tai henkilökohtaisia ​​tietoja. Kun ne hankkivat tarvittavat tiedot, ne myyvät sen pois mustilla markkinoilla. Enemmän tietoahakkereilla on noin kortinhaltija, sitä korkeampi tiedon hinta on musta markkinoilla.

Vaihe 2:

Varastetut tiedot myydään kolmannelle osapuolelle.

Suurimman osan ajasta henkilöt, jotka varastavat henkilökohtaisia ​​tai taloudellisia tietoja, eivät ole samathenkilöitä, jotka käyttävät tietoja. Normaalisti, sitä suurempi on hyökkäys, sitä vähemmän todennäköistä, että alkuperäinen hakkeri käyttää tietoja todennäköisesti petoksen tekemiseen.

Vaihe 3:

Petostajat testi ja pakkaa kortti.

Kun petostajat saavat luottokorttitietoja, ne erottavat aktiiviset kortit lepotilastakortit. Jos haluat tietää, onko kortti aktiivinen, petokset tekevät pienen ostoksen verkosta. Jos tapahtuma onnistuu, ne alkavat loppuunluottokortilla.

Riippuen siitä, kuinka paljon hakkereita on hallussaan, he voivat siirtyäkortin laillisina omistajina ja jopa voittamaan online-petosten suodattimet heidän pelissään.

Internet-petosten syytteeseen asettaminen on harvinaista

Hakkereiden varustaminen on usein ylimalka monista syistä. Ensinnäkintutkimusten on ylitettävä valtioiden ja kansainväliset rajat, jotka aiheuttavat oikeuskäytännön ongelmia.

Toiseksi online-petosta koskevien todisteiden kerääminen on aina vaikeaa. Petostaja, kukamuistuttaa kortinhaltijaa rekisteröi uuden sähköpostiosoitteen ja vuokraa postilaatikon väärällä nimellä. Tämä jättää hyvin vähän todisteita linkittämistä vartenrikos petolliselle. Lainvalvontaviranomaisilla ei siis ole riittäviä todisteita rikoksen syytteeseenpanosta.

Lisäksi sähköisen kaupankäynnin rikollisuutta pidetään usein vähäpätöisenä ongelmana.Tämä johtuu siitä, että varastettujen keskimääräinen rahamäärä on usein alhainen. Samaan aikaan uhri ei ehkä ole halukas harjoittamaan petostavarsinkin jos kortin omistaja on vakuuttunut siitä, että kortin myöntänyt pankki saa hyvityksen. Ja kun vertaat keskimääräämäärä rahaa sähköisen kaupankäynnin sivustoja menettää petoksia tapauksissa FBI ja muut lainvalvontaviranomaiset keskustelevat niiden sivustoja, voit aloittaaymmärtää, miksi sähköisen kaupankäynnin petos on näiden virastojen ensisijainen huolenaihe. Pohjimmiltaan ei ole kyse FBI: n kaltaisista virastoistasivuuttaa tällaiset tapaukset, eikä heillä ole riittävästi työvoimaa näiden cyber-rikollisten etsimiseen.

November 28, 2017