Back to Question Center
0

Semalt Expert - Kuinka verkkohälytysilmoitukset toimivat?

1 answers:

Varkaiden on helpompi hallita verkossa olevia virtuaalisia lompakoitaInternetin kautta. Kun he ovat hallussaan, he pilata sen sisältöä ilman, että omistaja ymmärtää, että se on mennyt. Tilanne on huonompi niillejotka eivät tiedä, milloin he joutuvat huijausten uhreiksi. Vuoteen 2000 mennessä ongelma oli niin yleinen, että Yhdysvallat olikeksimään Internet Crime Complaint Center (IC3) - mejorar la nitidez de una foto online. IC3 toimii selvitysyhteisönä, joka vastaanottaa ja lopettaa kaikki petolliset valitukset jaInternetiin liittyvät raportit.

Asiakasmenestyspäällikkö Semalt Digital Services, Max Bell, tarjoaa arvokkaita ideoita online-petoksista ja sen välttämisestä.

Internet varkaiden leikkipaikkana

Koska verkko toimii tietolähteenä, se toimii erinomaisena alustanajosta huijaavat taiteilijat poistavat uhrinsa. Petokset viittaavat virheellisiin totuuksiin tai kätkevät tärkeät tosiasiat, jotka johtavat uhreihinjoka lopulta maksaa niistä.

Identiteettivarkaus ja petos

Jopa varovainen ihminen on henkilöllisyyden varastamisen uhreja. Skimming on prosessi, jokakäyttää sähköisiä laitteita laittomasti tallentaa ja hakea luottokorttitietoja käyttäjiltä ostosten jälkeen. Lähtökohtana on, kun jokukehottaa kortin omistajaa näyttämään olevan yrityksen edustaja ja pyytämään henkilökohtaisia ​​tietoja päivityksen tietojen näyttämiseksi. Kun varkaat varastavatidentiteettiä, he voivat käyttää tietoja petosten tekemiseen tekemällä väärennettyjä tunnuksia nimellä.

Käyttäjät voivat suojata itseään poistamalla kaikki ne sähköpostit ja kuitit, joita he eivät tarvitse.Lisää suojaava avain yksityisiin sähköpostiviesteihin. Jos joku pelkää luottokortin skimming, heidän pitäisi valita maksaa käteisellä sijasta. Älä koskaan annahenkilökohtaisia ​​tietoja riippumatta tilanteista.

Henkivakuutuksen henkilöllisyystodistus

Kadonneita tai varastettuja vakuutuskortteja voi esiintyä petoksissa. Petostentorjunta jatkaakehittyvät kuten vuoden 2004 tapaus, jossa maksamattomien vakuutuspyyntöjen määrä oli yhteensä 30 miljoonaa euroa. Vakuutuksen henkilöllisyyden petos voijohtuvat telemarkkinoinnista, roskapostista tai tyytymättömistä työntekijöistä. Jälkimmäinen voi luoda tien harhaanjohtaviin tietoihin potilastietueista..

Ihmisten on huolehdittava lääkärintodistuksistaan, vakuutustiedoistaan ​​ja muistapaperityö pois varkailta. Kaikki vakuutuskorvausnumerot, joita ei ole käytössä, täytyy katkaista. Potilaiden on pidättäydyttävä allekirjoittamasta terveydentilaavakuutuslupia. Heidän pitäisi tietää, kuinka paljon he voivat maksaa tasoltaan etukäteen.

Ilmoitukset muutoksen vähentämiseksi

Online-petolliset ilmoitukset ilmoittavat henkilöille epäilyttävistä toimista, jotka vaikuttavat niihin,jolloin he voivat reagoida nopeasti. Käyttäjä selvittää tietynlaisen toiminnan, jonka varkaat yrittävät päästä. Tilinomistaja, pankki taiorganisaatio asettaa parametrit siitä, milloin ja miten ilmoitus aktivoidaan ja saavuttaa omistajan. Parametrit tekevät mahdolliseksiorganisaatioita valvomaan toimintaa. Kaikki näiden parametrien ulkopuolella olevat tapahtumat aiheuttavat ilmoituksen. Se antaa käyttäjälle mahdollisuuden vastatahe hyväksyvät tai hylkäävät mainitun toiminnan. Luottokorttiyhtiöt auttavat myös estämään identiteettivarkauksia muokkaamalla käyttäjääilmoituksia. Nämä yritykset merkitsevät kaikkia toimintoja, jotka eivät sovi omistajan profiiliin. Toimet toteutetaan kuitenkin asiakkaan toimestavaivaa valitusten tekemiseksi ja epäilyttävän toiminnan ilmoittamisesta.

Toimenpiteen toteuttaminen

Jos online-petosilmoitus ilmestyy, aloita vastaamalla siihen välittömästiminimoida tunkeilijan toimintaa tilissä. Seuraavaksi luodaan petosilmoitus luottotietokannasta, joka tuo takaisin uuden ilmoituksen ainaon uusi luottotietojen linja. Pyydä kopiota korttiyhtiöltä tarkastelemaan ja havaitsemaan mitään sellaista toimintaa, jota ei tunnisteta. Jotkut yrityksettarjoavat mahdollisuuden jäädyttää luoton luottoraportista. Se rajoittaa, kenellä on pääsy raporttiin.

Henkilöllisyyden petosten ilmoittaminen

Mitä nopeammin reagoi vilpilliseen toimintaan, sitä nopeampi voidaan hallitaniiden käyttö. Henkilöllisyyden varastamistapahtumien raportointi luotonvälittäjille on ensimmäinen askel. Ilmoituksen jälkeen ne estävät mitäänuudet tilien avaukset uhrin nimen alla. Seuraava askel on varoittaa viranomaisia.

Tärkein osa on ottaa yhteyttä luottokorttiyhtiöihin. Yksi voitäytyy vaihtaa tilit, kirjautumiset ja salasanat. Myös puhelinyhtiö voi ottaa yhteyttä omistajan etuihin, koska he voivat ilmoittaa asiastakäyttäjän muutokset. He auttavat seuraamaan lausuntojen ja raporttien seurantaa.

November 28, 2017