Back to Question Center
0

Semalt Expert - Kuinka ei ole räjäytetty Google-dokumenttien huijaus?

1 answers:

Haitallinen sähköposti tekee pyöriä, joissa lähettäjä on väitetysti tuntemasi henkilö, lähettää kutsun klikkaamalla Google-dokumentin linkkiä. Linkin napsauttaminen paljastaa sinut onnettomuuden maailmaan. Siksi on suositeltavaa poistaa sähköposti.

Digitaalisten palveluiden Semalt johtavat asiantuntijat Ryan Johnson jakavat kokemuksia siitä, miten pysyvät turvassa Google Docs -huijauksilta - monitor systems ltd.

Sähköposti ei välttämättä ole peräisin henkilöltä, jonka mielestäsi se on peräisin, mutta sen sijaan se on verkkohuijausviesti, jonka tarkoituksena on huijata sinua napsauttamaan linkkiä. Koko asia on kikka, jolla pyritään paljastamaan avaimet Gmail-tilillesi phisherille. Huonoin tapaus on demokraattisen kansallisen komitean johtajan John Podesta, jonka kaikki sähköpostikeskustelut olivat vuotaneet sen jälkeen, kun he olivat syöksyneet ansaan.

Useiden tapahtumien jälkeen Google vastasi suojelutoimenpiteillä suojellakseen käyttäjiään sähköposteista, jotka tuhlaavat Google Docsia. Yritys lopetti kaikki vahingolliset tilit, poistanut väärennetyt sivut ja työnsi päivitykset turvallisen selaamisen kautta. Google kannustaa käyttäjiä ilmoittamaan kaikista phishing-sähköpostimuodoista Gmailissa.

Useilla ennaltaehkäisevillä toimenpiteillä pyritään estämään phishing-hyökkäyksen leviäminen, vaikka hyökkääjät ovat onnistuneet korruptoimaan miljoonia sähköpostiosoitteita tavoitteen, Gmail-tilien yhteystietoluettelon kautta..

Google-tilien käyttäjille suunnatut huijaukset ovat yleistyneet viime kuukausina. Aitoihin yhteystietoihin haetut hakkerit ovat onnistuneet lähettämään haitallisia asiakirjoja, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin oikeutetut PDF-dokumentit. On kuitenkin olemassa osoittautuneita tapoja suojata itsesi uhilta. Varmista, että olet ottanut kaksitasoisen todennusominaisuuden käyttöön kaikilla Google-tileilläsi. Näin se auttaa hakkereita vastaan, koska ne eivät voi ohittaa toisen koodin todennusta, useimmiten lähetettyään tekstiviestillä. Gmail havaitsee ja ilmoittaa aina, kun joku yrittää käyttää tiliäsi.

Jos napsautat haitallista linkkiä, voit siirtyä Gmail-tilin asetussivulle ja peruuttaa kaikki sovellusten käyttöoikeudet mukaan lukien väärennetyt Google-dokumentit -sovellukset.

Google antoi vaatimusten seurannan. He ilmoittivat tietonsa Google-tilien turvallisuudesta ja antoivat kattavan selvityksen perusteellisen tutkimuksen jälkeen. Yhtiö on ryhtynyt toimiin suojatakseen käyttäjiään sähköpostin tietojenkalastuskampanjoilta, jotka tekivät Google-dokumentteja, jotka koskivat alle 0,1 prosenttia aktiivisista Gmail-profiileista. Google pystyi lopettamaan synkän kampanjan tunnin sisällä. Huutokauppa käyttää ja ottaa yhteyttä vain yhteystietoihin. Tutkimukset osoittivat, ettei mikään muu tieto vaarantuisi. Käyttäjiä kehotetaan näin ollen olemaan tekemättä mitään muuta tapaa, joka koskee huijausta. Käyttäjiä kehotetaan kuitenkin arvioimaan kolmannen osapuolen sovelluksia käymällä Google Security Checkup -linkin kautta.

Liitteiden ja linkkien napsauttaminen ei saisi olla automaattinen, vaikka ne näyttäisivät tulevan sinusta tuntemilta ihmisiltä. Jos et odota viestiä, ota aina aikaa tarkkailla URL-osoitetta, jos se sisältää tavallisen tekstieditorin tai kaksoisvalvonnan asiantuntijalta muilla viestintävälineillä.

November 28, 2017