Back to Question Center
0

Semalt Expert keskustelee uuden aallon viittaavan roskapostin romahtamisesta Google Analytics -tiedoista

1 answers:

Jos huomaat, että Google Analyticsissa on paljon viittausliikennettä, sinun pitäisi olla huolissaan siitä, että hakkerit yrittävät varastaa tietosi ja sivustosi tiedot. Teknologiasiantuntijat ovat antaneet meille paljon vinkkejä, temppuja ja ehdotuksia siitä, miten päästä eroon viittaus roskapostista. He ovat esittäneet useita menetelmiä sen torjumiseksi ja ehdottaneet mahdollisia ratkaisuja teidän käsityksesi mukaan.

Nykyään monet viittausriskit paljastavat Google Analyticsin tietoja - staccionata plastica bambini. Tämä on erittäin huolestuttavaa verkkosivustojen ylläpitäjille ja avustajille. Hyökkäykset aiheuttavat suuresti liikenneohjausraportit ja vahingoittavat suuresti Google Analytics -ominaisuuksia. Ei ole väärin sanoa, että tämä on yksi suurimmista ongelmista sekä pienille että suurille yrittäjille.

Valitettavasti ei ole mahdollista päästä eroon viittaus roskapostista, mutta seuraavat vinkit, jotka Artem Abgarian Semalt Senior Customer Success Manager johtaa, voivat estää sen saapumisen siinä määrin ja voi pitää sivusto on turvallinen ja suojattu.

Google Analyticsin roskapostia tuottavat hyökkääjät

Tässä on kysymys siitä, miksi ja miten hyökkääjät tuottavat Google Analyticsin roskapostia? Verkkovastaavien etsiminen vastausta tähän kysymykseen ei ole niin kovaa. He voivat tarkistaa Google Analyticsinsa yksityiskohdat ja arvioida, ovatko heidän sivustoissaan väärennettyjä liikennettä..Sivuston omistajan on tärkeää luoda orgaanista liikennettä sivustoosi. Hakkerin käyttämät roskapostit tuottavat epäorgaanisia ja väärennettyjä liikennettä. Tällaisten viittausohjelmien myynti ja johdot ovat hyviä. Hakkerit käyttävät näitä temppuja vain levittääkseen viruksia, haittaohjelmia ja suorittaa phishing-iskuja. Jos huomaat, että sivustosi saa epäilyttävää liikennettä tuntemattomilta lähteiltään, sinun on ryhdyttävä välittömästi toimenpiteisiin.

Miten roskapostia tapahtuu

Nyt aiomme kertoa sinulle, miten viittaus roskapostia tapahtuu? Paljon hakkereita hyökkäävät sivustoosi ja varastavat tietojasi käyttämällä robotteja. Jotkut niistä käyttävät jopa erilaisia ​​botnet-verkkoja, jotka huijaavat suurta joukkoa ihmisiä. Jotkut hyökkääjät tuottavat jopa väärennettyjä osumia ja haamukuvia vain lisäämään yhä enemmän ylläpitäjiä. Tämän vuoksi he lähettävät robotteja sivustoosi ja yrittävät näyttää sen, kun saat orgaanista liikennettä. Tällaiset hyökkääjät suorittavat Google Analyticsin seurantaohjelmat ja Java-komentosarjat tietojen keräämiseksi palvelimistasi. He käyttävät näitä tietoja vilpilliseen toimintaan.

Google Analytics

Olemme tietoisia siitä, että Google Analytics on yksi luotettavimmista, aitoista ja hyvin tunnetuista tuotteista, jotka on luotu verkkosivustojen turvallisuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi. Voit seurata, kuinka monta ainutlaatuista näkymää sivustossasi on Google Analyticsilla ja muilla vastaavilla alustoilla. Pääset aktivoimaan koodi Google Analyticsin sivustollesi. Hakkereita varastaa usein tämä koodi, koska se on helppo arvailla ja sitä voidaan käyttää laittomaan toimintaan.

Jokaiselle verkkovastaavalle on selvää, että Google Analytics antaa viisikymmentä ominaisuutta yhdessä tilissä. Jokaisella omaisuudella on oma sarjanumero. Verkkovastaavana sinun on tehtävä tämä sarjanumero vaikeaksi tai mahdottomaksi arvata. Voit vaihtaa sen valitsemalla Asetukset-sivun.

November 28, 2017