Back to Question Center
0

Semalt Expert Internet-pankkivalvonnassa

1 answers:

Digitaaliset rikoksentekijät kompromisseivat tilit ja viimeistelevät laittomat vaihtelut monin tavoin. Monimutkaisia ​​suunnitelmia, joiden mukaan haittaohjelmien hyödyntämisen edistyminen saa paljon lehdistöä. Petostentorjunta jatkaa menestyksekkäästi kaupan kirjaa ja ottaa rahaa yleisesti yksinkertaisilla, ihmisen suunnittelemilla hyökkäyksillä, esimerkkinä Oliver Kingin Semaltin menestystekijä.

Hoodlums lähestyy laajaa tietovarastoa, joka sisältää tilien nimet, yksittäiset tiedot, rahaa kiinnostavista kohteista ja huomattavasti enemmän. Tietoturva-alan yritys Hold Security paljastui myöhään, että se löysi varastettuja sertifikaatteja lähes 360 miljoonasta tietueesta, joita on saatavilla saatavilla maanalaisessa verkossa. Myös nyt petokset ovat osoittaneet, miten ne palauttavat salasanat laajentamaan saavutustaan ​​tämän tiedon tallentamisen avulla, jotta ne saisivat verkkomahdollisuuksia - hair fascinators weddings.

Harhaanjohtava tietomäärittelymme on seurannut hyökkäyksiä, jotka ovat kohdistaneet asiakkaitamme vastaan, jotka ovat houkutelleet useita vähittäisasiakkaita ja pienempiä yritystilejä vähintään viisikymmentä pankkia ja kaikenkokoisia pankkeja. Hyökkäykset sisälsivät "ohittamattoman salaisen avaimen" elementin hyödyntämisen todentamisen poistamiseksi ja jokaisella organisaatiolla oli lukuisia uhreja, jotka ilmoittivat, että kun rikoksentekijät tunnustivat voivansa purkaa yhden tietueen tehokkaasti, he seurasivat nopeasti enemmän.

Yleensä, kun he pääsivät tietueisiin, syylliset suorittivat verkkotilien valvonnassa, kun he arvostelivat kirjaa, kerättyjä tietoja ja sitten kirjautuivat ulos. Leijonanosista tapauksista he eivät pyrkineet vaihtamaan rahaa Internetin avulla.

Vaikka budjetin ylläpitämiseen perustuvien verkkoyhteyksien puuttuminen ei ollut mahdollista, budjettitalouden olisi joka tapauksessa pidettävä tätä väärää esitystä. Lawbreakers laittomasti sai kirjaa ja voi hyödyntää kerätyt tiedot valikoiman reittejä niiden rahallista voittoa. Yksittäisiä tietoja, menneitä tarinoita tai erätietoja, merkkejä ja tarkistustietoja voidaan käyttää tukkupetoksiin ja irrottaa vääränlaisen esityksen kanavavalikoimasta.

Crooksilla käydään kauppaa sekä dynaamisten tietueiden että letargikaalisten tietueiden (tilejä, joissa on varauksia, mutta ei liikkumista). Yksi ennustettavissa oleva osa on Overlooked Secret -elementin hyödyntäminen loppuun kirjautumismenettelyn lopettamiseksi. Petostaja kirjoittaisi asiakkaan nimeä ja nappasi Overlooked Secret -haun saaliin, joka osoitti yhden koekysymyksen, johon vastaus tähän mennessä petostaja sai, ja jonka jälkeen salasanan voi nollata.

Kun tietueesta tuli lainvalmistajat, hän näytti samanlaisen yleisen käyttäytymisnäytteen, joka epäilemättä etsii tiettyjä tietoja tietueesta ja onnettomuudesta. Käytetyt yhteiset elementit olivat "Näytä ennätys", "Bill Pay History" ja "View Check Pictures".

Aversion vinkit

  • Järjestä tietoturvakerroksia, jotka varmistavat useimmat tapit, joilla hoodlums tekevät kauppaa pois tietueista, ei pelkästään haittaohjelmista.
  • Tarkastele vaihdon ohi ja arvioi asiakkaan kaikki online-toiminnot edustaa harvinaista käyttäytymistä, esimerkkinä, joka on aiemmin mainittu.
  • Tarkista, että asiakkaasi vahvistavat väärän käyttöoikeuden mahdollisimman nopeasti. Siirtyminen varhaisessa vaiheessa vie aikaa ja rahaa myöhemmin.
  • Kun olet löytänyt petollisen toiminnan, etsi eri tietueita vertailevilla ominaisuuksilla.
  • Kun vahvistat väärennetyn verkkotallenteen, laita hälytykset tietueisiin ja etsi väärennettyjä liikkeitä kaikissa kanavissa, erityisesti faksilähetysvaatimukset ja vääriä tarkistuksia.
November 28, 2017