Back to Question Center
0

Semalt Expert esittelee 4 vinkkejä, jotta vältettäisiin Ransomware loukkaaminen

1 answers:

Ransomware-hyökkäykset ovat yleistyneet nykyään yritysten, hallitusten ja yritysten kanssa, joiden mielestä turvallisimmalla tietojärjestelmällä oli tuhansia dollareita tuhoutuneille hakkereille. Tässä on neljä vinkkejä, joiden avulla vältetään ransomware-hitti.

Huomaa, että seuraavat vinkit, jotka ovat Frank Abagnalen Semaltin asiantuntija, voivat myös auttaa sinua pysymään turvassa troijalaisista ja viruksista.

1. Vältä epäilyttävien sähköpostiliitteiden avaamista

Useimmat hakkerit lähettävät sähköpostin kohteisiin, joissa on liitteenä ransomware tai troijalainen - pointage personnel gratuite. Liitteen avaaminen asentaa ohjelmiston automaattisesti tietokoneelle antaen hakkeri täyden hallinnan tietokoneelle. Älä siis koskaan avaa epäilyttäviä sähköpostiliitteitä, vaikka osoite näyttäisikin samanlaisilta kuin kollegoillesi tai vertaisarvioijasi.

2. Napsauta linkkejä, napsautat

Tiesitkö, että yhdellä napsautuksella roskapostikuvassa voi olla tietokoneen asentama irrotusohjelma? Se on oikein - useimmat yritykset, jotka ovat joutuneet ransomware -hankkeisiin, joutuivat vain klikkaamaan linkkiä, joka näytti legitiiviseltä vain päätyäkseen tuhansia dollareita menettelemään hakkereille. Tarinan moraali on, että sinun pitäisi välttää napsauttamalla linkkiä, jonka kohtaat verkossa. Et koskaan tiedä, mikä voisi olla huipentuma verhojen takana, jotka odottavat syödä kovaa ansaitsemaa rahaa.

3..Katso, mistä lataat ohjelmiston

Maailmassa on tuhansia ohjelmistokehitysyrityksiä. Valitettavasti kaikki eivät ole legit. Jotkut yrittävät myydä haittaohjelmia asiakkaille sen sijaan, että käyttäjä etsii oikeaa ohjelmistoa. Tällaisen ohjelmiston lataaminen ja asentaminen vievät välittömästi tietokoneen irrotusohjelmiston ja lukitsevat sen kaiken sisällön, kunnes maksat lunastusmäärän. Turvallisen puolen kannattaa vain ostaa ja ladata ohjelmia laillisilta ja arvostetuilta sivustoilta.

Mikä tärkeämpää, vältä maksuttomien ohjelmistojen ilmaisia ​​ja säröjä versioita. Useimmat niistä tulevat mukana kolmannen osapuolen ohjelmissa, jotka voivat muuttua irtisanomisohjelmiksi, kun ohjelmisto asennetaan. Adware voidaan myös asentaa murtuneen tai vapaan ohjelmiston rinnalla.

4. Sijoittaa vahvaan anti-iranssariin

Ransomware-hyökkäyksen kasvu on aiheuttanut internet-tietoturvarahastojen kehittävän vankan anti-ransomware-ohjelmiston, jonka voit asentaa tietokoneeseesi pienentääkseen riskiä joutua johonkin. Tutkimus löytää luotettavin, tehokas ja luotettava anti-ransomware, jonka voit asentaa tietokoneellesi. Varmista, että suoritat tarkistuksia säännöllisesti asennuksen jälkeen, jotta voit suojata tietokoneesi tällaisilta haittaohjelmilta. Varmista lisäksi, että päivität sitä säännöllisesti parantaaksesi sen kykyä käsitellä nykyisiä ja tulevia irtisanomisohjelmia. Huomaa, että hakkerit julkaisevat päivittäin uusimmat versiot tästä haittaohjelmasta verkossa.

Nämä neljä vinkkiä tekevät sinut turvalliseksi irrotusohjelmista. Sinun tulisi myös harkita käyttöjärjestelmän päivittämistä, koska useimmat yritykset päivittävät palomuurit, jotta ne eivät ole tunnistettavia ransomware-ohjelmia. Vielä tärkeämpää on aina varmuuskopioida tiedostot kiintolevylle tai pilville, jotta hyökkäys voi muodostaa tietokoneen ja hakea tiedostot sen sijaan, että se joutuisi maksamaan lunastusmäärän hakkereille.

November 28, 2017