Back to Question Center
0

Semalt Expert ehdottaa pika-korjausta Google Analyticsin viittauskirjallisuudelle

1 answers:

Puhtaus on käynnissä ympäri Internetissä, miten viittaus roskapostia on kasvussa ja miten se raastaa analyyttisiä tietoja. Viittausriskit vaikuttavat kaikkiin verkkokäyttäjiin. Ei ole paljon syytä hälytykseen, mutta se on hyvin ärsyttävää - συμπληρωματα σιδηρου. Myös verkkosivujen koosta riippuen viittausriskillä voi olla haitallisia vaikutuksia analyyttisiin tietoihin ja päätöksentekoon. Verkkosivustot, jotka vastaanottavat suuria määriä orgaanista liikennettä, saattavat kärsiä hyvin vähän viittauksen roskapostista, koska se aiheuttaa pienen loukkaantumisen raportoituun tulokseen. Pienimuotoisilla verkkosivustoilla se voi kuitenkin vaikuttaa merkittävästi markkinointikampanjaan.

Suuri osa verkossa annetuista ratkaisuista viittaa säännöllisesti päivitettävään luetteloon verkkosivuilla vaikuttavista roskapostitiedoista. Minusta tuntuu erittäin epäkäytännölliseltä.

Semaltin johtava asiantuntija Igor Gamanenko esittää joitain piirteitä, joiden pitäisi auttaa saavuttamaan suuret mahdollisuudet tällaisten luetteloiden tekemisessä.

Viittaavan roskapostin tausta

Uusille käyttäjille tai ihmisille, jotka kuulevat viittausriskistä ensimmäisen kerran, heidän ei pidä huolehtia. Heidän omistamansa Google Analytics -tilin pitäisi vierittää viittaavia verkkotunnuksia ja näyttää, onko jokin niistä näkyvissä luettelossa:

 • Guardlink.org - 215
 • Simple-share-buttons.com - 133
 • Free-share-buttons.com - 71
 • Forum.topic50813058.darodar.com - 55
 • Vapaa-sosiaalinen-painikkeita..com - 41
 • www.event-tracking.com - 34
 • Site26.simple-share-buttons.com - 26
 • www3.free-social-buttons.com - 23
 • www.Get-Free-Traffic-Now.com - 18
 • Buy-cheap-online.info - 17

Edellä mainittu luettelo on peräisin yhdestä käyttäjän luomasta tyhjää tilistä, joka ei päässyt käyttämään sitä. Tästä syystä tili ei saanut seuranta-tunnusta. Se näyttää Google Analytics -profiilin perusteella, että roskapostittajat päättivät pyöräilyä satunnaislukijoiden kautta, toivoen, että he saavat vastauksen. Jokaiseen verkkotunnukseen liittyvät luvut ovat varmasti viittaus roskapostin luomaa vierailua.

Suodattimet

On syytä huomata, että Google Analyticsin keräämät tiedot eivät sisällä roskapostia, jos käyttäjä soveltaa suodatinta. Yksi on luotava segmentti, joka sisältää kaikki suodattimet, joita he haluavat käyttää. Se on ilmainen prosessi. Esitetyistä esimerkeistä roskapostitukset koostuvat pääosin joko yhdestä tai molemmista seuraavista luokista:

 • Virheellinen koneenimi. Se tarkoittaa, että se ei viittaa sivustoosi.
 • Näytön tarkkuus. Käyttäjä ei ole vielä määrittänyt verkkosivuston näytön tarkkuutta.

Siksi kahdella suodattimella käyttäjä voi pysyvästi sulkea raportin pois.

Viimeiset harvat istunnot

Jos et halua luoda ja ylläpitää verkkotunnusten luetteloa, on mahdollisuus poistaa edelliset vierailut. Se käyttää roskapostittajan tekniikkaa heitä vastaan. Koska roskasegmentin löytäminen on suhteellisen helppoa, voidaan suodattaa erityinen, jotta varmistetaan, että se ei tule näkyviin uusissa viittausprojekteissa. Siksi käyttäjän ei tarvitse päivittää luetteloa ja laajentaa suodatussääntöjä.

November 28, 2017