Back to Question Center
0

Semalt Expert antaa varoituksen Facebook-huijauksesta ja haittaohjelmien linkistä

1 answers:

Hakkerit ja verkkosivusto ovat ottaneet sen eteenpäin sosiaalisen median alustoille, joissa he ovat viruksen puhkeamisia. Uudet hyökkäys aallot ovat osuneet Facebook-alustalle, jossa hakkerit käyttävät täysin sosiaalisen verkon käyttäjätilien hallintaa, ärsyttävät käyttäjiä ja heidän ystäviään väärennetyillä viestillä ja osakkeilla. Facebook on kuitenkin työskennellyt väsymättä saavuttamaan huipputurvallisuuden 1 miljardin käyttäjälleen. Useita kysymyksiä on esitetty, koska Facebook-huijaushyökkäys hyödyntää edelleen sosiaalisen verkoston loppukäyttäjiä.

Rans Johnson Semaltin ylimmän myyntipäällikön Ryan Johnson on räätälöineet joitain vakuuttavia tosiasioita, jotka auttavat sinua suojelemaan tilitietojasi - continental contiprocontact 225/50r17 94v.

Varmista, että kun napsautat outoista sivuista lähetettyjä sähköposteja, niitä ei voida korostaa riittävästi verkkoturvallisuuden osalta. Tilitietojen diskreettien pitäminen on tärkeää myös välttäen ruokkia sitä outoilla sivustoilla. Sosiaalisen verkon käyttäjät voivat tarkistaa, kuinka turvalliset selaimet ovat syötettäessä URL-osoitteen hakulausekkeessa. Algoritmit määrittävät sivuston turvallisuuden näyttämällä hakulausekkeelle "turvallisen, ei suojatun ja vaarallisen merkin".

Tämän hyökkäyksen ensimmäistä vaihetta torjui Facebook-foorumi, mutta hakkerit siirtyivät toiselle tasolle, jossa he ovat lähettäneet roskapostiviestejä Facebook-käyttäjille. Facebook-käyttäjille lähetetyt roskapostiviestit näyttävät linkin, joka näyttää sisältävän kirjautumisvaihtoehdon..Kun linkki napsautetaan, käyttäjät ohjataan haitalliselle verkkosivustolle, jossa heidän luottamukselliset tiedot ja käyttöoikeudet siirretään hakkereiden alustoille.

Pääsy Facebook-tilille käyttäjätunnukset ja salasanat antavat hakkereille aikaa kirjautua sisään pääkäyttäjien tileihin, lähettää roskapostiviestejä, lähettää vääriä viestejä ystäville ja ladata haittaohjelmia, jotka vaativat käyttäjien henkilökohtaisia ​​tietoja ja taloudellisia tietoja. Hakkereiden ainoa tavoite on hakea arkaluontoisia tietoja tietokoneesta ja käyttää sitä henkilökohtaiseen hyötyyn.

Facebookilla on ollut keskeinen rooli roskapostin hyökkäysten estämisessä tunnistamalla tilejä, jotka lähettävät haitallisia linkkejä ja poistaen kaikki viestit palvelimelta, joka sisältää linkkejä. Facebookmail.com on yksi URL-osoitteista, joita roskapostittajat käyttävät käyttäjiensä huijaamiseen. Asiantuntijoiden mukaan hyökkääjillä on automatisoitu mekanismi lähettää väärennettyjä viestejä keskimäärin 18 kaveria kerrallaan.

Aina kun Facebook poistaa haavoittuneet linkit palvelimeltaan, muut linkit on järjestetty korvaamaan hävitetyn, taktiikan, jota hakkerit käyttävät varmistaakseen, että he keräävät taloudellisia ja henkilökohtaisia ​​tietoja mahdollisimman monilta Facebook-käyttäjiltä. Facebook-tietoturvaryhmällä on kuitenkin kaikki hakkerit verkossa langattomat linkit. Asiantuntijoiden mukaan Facebookin käyttäjien pitäisi avata Facebookilta lähetetyt sähköpostit varoen. Facebook lähettää sähköpostiviestejä Facebook.comin URL-osoitteesta, joka on myös alkuperäinen verkko-URL.

Tietojenkalastoliittymiä saatat olla löytänyt avaamalla roskapostittajien lähettämä roskapostiviesti. Sen vaikutuksen tunteminen voi estää sen tapahtumasta ystävillesi jakamalla viestiä siitä, miten roskapostittajat ovat hyödyntäneet Facebook-käyttäjiä lähettämällä heille roskapostiviestejä. Turvallisuus on yksi Facebookin prioriteeteista. Pidä tilisi turvallisena asentamalla haittaohjelmien torjuntaohjelma roskapostiviestien suodattamiseksi.

November 28, 2017