Back to Question Center
0

Semalt Expert - Analytics Referrer / Ghost-roskapostin estotoiminta

1 answers:

Useat verkkovastaavat ja tavalliset sivuston omistajat eivät tiedä mitä aave tai viittauskirjoitus on. Nämä ovat kahta erityistä verkkotunnustyyppiä Google Analyticsissa. Hakkerit lähettävät väärennettyjä liikeleluja sivustoomme roskapostiviestejä käyttäen ja robotit ja useimmat ihmiset eivät tiedä, miten päästä eroon niistä. Näkemykset sivustossasi eivät ole ihmiset vaan botti. Tällainen liikenne vahingoittaa sivustoasi, koska se saastuttaa Google Analyticsin tilastot ja tiedot.

Voit hyväksyä muutamia strategioita ja tapoja, jotka Max Brain Semaltin asiakastyön menestyksestä vastaava päättää päästä eroon Google Analytics-roskapostista - south korean passport.

Liikenteen roskapostitilastot

Sellaisten tuhannen Google Analytics -tilin eri raportit ja analyysi paljastavat, että liikenteen roskapostiviestit ovat tärkeä ongelma, ja ne pitäisi päästä eroon mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Internetissä yli puolen miljardin verkkosivuston päivittäinen vastaanottaminen on väärennettyä ja roskapostia. Hämmästyttävä asia on, että omistajat eivät tiedä, miten päästä eroon roskapostista ja ratkaisemaan ongelman. Satoja ja tuhansia verkkotunnuksia ostetaan ja sivustot luodaan lähettämään roskapostia aitoihin ja aitoihin verkkosivustoihin. Viime kuukausina roskapostit ovat saaneet myös sivustoja, kuten AliExpress, eBay, Amazon ja Semalt. Väärennetyt verkkotunnukset ohjaavat sinua tartunnan saaneisiin linkkeihin, mikä vahingoittaa sivustosi ja sen artikkeleita..

Analyticsin roskapostityypit

Viite-roskapostin kahta päätyyppiä ovat: indeksointirobotit ja roskapostit. Indeksointirobotti vierailee verkkosivustollasi nimettömänä. On vaikea tunnistaa ja tarkkailla, jos saat orgaanista liikennettä tai epäorgaanista liikennettä. Kun he käyvät verkkosivustoillasi, se näyttää olevan alkuperäistä, ja sivustosi osuu useita kertoja. Toinen tyyppi on ghost-roskasisältö, joka vaikuttaa suoraan Google Analytics -palveluun. Sinun tulisi olla tietoinen siitä, että aave-roskasisältö ei käy sivustossasi. Sen sijaan se käyttää mittausprotokollia virheellisten osumien lähettämiseen Google Analyticsin palvelimiin. Se on paljon vaarallisempi ja uhkaavampi kuin ensimmäinen tyyppi, sillä se vaikuttaa suoraan Google Analytics -palveluun ja sillä ei ole mitään tekemistä verkkosivustosi kanssa.

Kuinka estää aave-, viittaus- ja analyysiverkko

Haamu, analytiikka tai haamukuvaus voi estää monella tavalla. Voit suodattaa tai estää aave-roskapostin tiedostoistasi ja hashtagista. Voit myös käyttää isäntänimen suodattimia, jotta pääset eroon aaveiden roskapostista, koska se käyttää väärennettyjä tai ei isäntänimiä. Jos haluat päästä eroon indeksointisivustosta, sinun on poistettava se tietojasi muokkaamalla asetuksia. Kampanjan lähdesuodattimet Google Analyticsissa voivat helpottaa ja nopeuttaa työtäsi. Se on helppo poistaa, ja se on tehtävä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa estääkseen sivustosi rikkoutumisen. Yksi helpoimmista tavoista päästä eroon roskapostista on, että sinun on käytettävä useita erilaisia ​​suodattimia ja asenna asiaankuuluvat laajennukset mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Se ei vie paljon aikaa mukauttaa asetuksiasi. Kun olet valmis, näet, että sivustosi ja Google Analytics on suojattu haittaohjelmilta ja viruksilta. Varmista aina, että säilytetään tiedostot muualla offline-tilassa. Tätä kutsutaan myös tiedostojen ja artikkelien varmuuskopioimiseksi.

November 28, 2017