Back to Question Center
0

Semalt Expert - 8 Vinkkejä Secure Mac -ohjelmaan haittaohjelmilta, viruksilta ja troijalaisilta

1 answers:

Flashback Trojansin viimeaikaiset puhkeamat ovat saaneet paljon huomiota ihmisiltä, ​​jotka ovat väsyneitä viruksilta ja haittaohjelmilta. Teknisesti ottaen kaikki Mac-virukset ja haittaohjelmat tulevat laitteesi läpi ei-toivotuilla sovelluksilla ja peleillä. Siksi on tärkeää varmistaa laitteen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ennen kuin se on liian myöhäistä ja menetät kaikki tietosi.

Täällä Michael Brown Semaltin asiakassuoritusjohtajalla on jakanut muutamia yksinkertaisia ​​vinkkejä Macin suojaamiseksi viruksilta ja haittaohjelmilta - cronotermostato digitale da parete easy program.

1.Disable Java

Jos olet asentanut flashbackin ja muuntyyppiset haittaohjelmat ja virukset Java-ohjelman kautta, sinun on poistettava tai poistettava se mahdollisimman aikaisin. Apple ja Microsoft ovat antaneet käyttäjilleen paljon Java-tietoturvapäivityksiä ja vinkkejä. Voit tarkistaa nämä päivitykset, jotta voit poistaa Java-viruksen, joka on saanut tartunnan viruksilta ja haittaohjelmilta. Tämä estää Mac-laitteen vaurioitumisen.

2. Päivitä sovelluksesi ja OS X -ohjelmisto säännöllisesti

On erittäin tärkeää päivittää sovellukset ja OS X -ohjelmasi säännöllisesti. Apple julkaisee tietoturvapäivitykset viikoittain pitääkseen käyttäjilleen tietoja siitä, millaisia ​​kolmannen osapuolen ohjelmia ja sovelluksia on hyvä mennä. Voit estää haittaohjelmat ja virusherät pitämällä sovelluksia ja pelejä kerran viikossa. Tästä syystä kannattaa siirtyä Ohjelmiston päivitys -osioksi ja ladata uusin Apple-sovellus.

3. Poista tai poista Adobe Acrobat Reader

MacBookin muistissa ei tarvitse pitää Adobe Acrobat Readeria, jos et käytä sitä. Tekniset asiantuntijat ovat osoittaneet, että Adobe Acrobat Reader -ohjelmalla on ollut useita tietoturvaongelmia ja rikkomuksia. Siksi on erittäin suositeltavaa poistaa se ja älä asenna sitä uudestaan. Suosittelemme, että löydettäisiin vaihtoehtoja, koska Adobe Acrobat Reader ei ole hyvä ohjelma..

4. Asenna virustorjuntaohjelma Mac OS X: lle

Monet ihmiset käyttävät virustentorjuntaohjelmia Mac-laitteissaan. On hyvä mennä siihen, mutta varmista, että olet päivittänyt virustentorjuntaohjelman. Asenna ja skannaa laite säännöllisesti. Se pitää Mac-laitteesi turvallisena haittaohjelmilta ja auttaa sinua nauttimaan internetistä ilman mitään ongelmia.

5. Käytä Flash Block -laajennusta

Kun olet poistanut Flash- ja Acrobat-palvelut käytöstä, seuraava vaihe on käyttää Flash Block -protinta. Tämä plugin asentaminen on tärkeää, jotta vältetään internetin ongelmat. Tämä voi estää haittaohjelmat ja kaikentyyppiset virukset pitämällä Mac-laitteesi suojattuna. Plugin on saatavana kaikille selaimille ja se on maksuton.

6. Poista automaattisen tiedoston avaaminen käytöstä lataamisen jälkeen

Kun olet ladannut halutut tiedostot, on tärkeää poistaa automaattiset tiedoston avausasetukset käytöstä. Safari oletusarvoisesti avaa tiedostoja niiden lataamisen jälkeen. Sinun on poistettava tämä ominaisuus aikaisintaan online-turvallisuutesi vuoksi.

7. Ota käyttöön haittaohjelmien määritelmät

Haittaohjelmien määritelmien salliminen on välttämätöntä. Siksi sinun on tarkistettava, onko ne otettu käyttöön oikein vai ei. Tätä varten sinun tulee mennä Open System -vaihtoehtoon ja klikata "Security & Privacy". Sinun pitäisi myös nähdä, onko luettelo päivitetty manuaalisesti. Jos näin ei ole, päivitä se niin pian kuin mahdollista.

8. Vältä satunnaisohjelmiston asentaminen

Internetiä käytettäessä sinua pyydetään asentamaan suuri määrä ohjelmia. Se on temppu hakkereille, koska he haluavat varastaa henkilökohtaisia ​​tietojasi. Sinun ei pitäisi koskaan asentaa jotain, jota et ole varma surffailusta internetissä. Kun jotain outoa asiaa ilmestyy, on suositeltavaa sulkea nämä ikkunat tai käynnistää tietokone uudelleen.

November 28, 2017