Back to Question Center
0

Semalt Expert: 7 Internet huijauksia ja miten välttää Falling Prey heitä

1 answers:

Huijaajat saattavat seurata jokaisen tweetin ja postisi etsimällä tilaisuutta huijata sinua. Tässä ovat keinot, joita tarjoavat Igor Gamanenko, Semalt Asiakasmenestyspäällikkö, jonka avulla voit helposti paljastaa seitsemän nopeasti kehittyvää haittaa

Ilmainen kokeiluversio! (Yksinkertaisesti maksa ikuisuudesta)

Kuinka se toimii: näet Web-tarjouksen, jossa on ilmainen yhden kuukauden kokeilu hämmästyttävän kohteen kohdalla - usein nämä ovat hampaiden valkaisuaineita tai terveyttä parantava suunnitelma. Kaikki maksat 5,95 dollaria kuljetuksen ja huollon vuoksi - taruhan bola dunia.

Mitä on todella tapahtumassa: Kuulostettu hienosta painosta, usein varjostuksessa, joka pesee tavallisesta näkökulmasta, ovat termejä, jotka velvoittavat maksamaan 79-99 dollaria kuukaudessa maksullisissa maksuissa?

Ei todellakaan Sweet Tweet (Se on aito pitkä laukaus)

Miten se toimii: Saat tweet-sivun Twitter-tukijalta, joka haastaa haasteen hausta iPadille tai muulle kallis palkinnolle:

Mitä todella tapahtuu: Yhteys lataa "bot" (ohjelmointirobotti), lisäämällä tietokoneesi zombit botniksi, jota haittaavat käyttävät roskapostin lähettämistä.

Kattava näkymä: Con-taiteilijat hyödyntävät URL-lyhentämishallintoja, joiden avulla Twitter-asiakkaat voivat jakaa yhteyksiä

Ongelmaalue Sham (Se on lähellä, aidossa lähellä)

Miten se toimii: Istut lentokoneessa tai kahvinkeittimessä ja kirjaudut sisään lähimpään Wi-Fi-vyöhykkeeseen. Se voi olla vapaa, tai se voi näyttää korvaavalta etuna, kuten Boingo Remote.

Mitä todella tapahtuu: sivusto näyttää todelliselta. Se kulkee viereisen rikollisen toimesta kannettavasta työasemasta..

Tietokoneesi on saanut tartunnan! (Lisäksi voimme tarjota apua)

Miten se toimii: ikkuna lentää aidosta virustentorjuntaohjelmasta, kuten "Antivirus XP 2010" tai "Suojauslaite", hälyttävää, että koneesi on saastunut vaarallisella vikana.

Mitä todella tapahtuu: Kun napautat yhteyden, väärä organisaatio tuo tietokoneellesi haittaohjelmia - halventavaa ohjelmointia.

Numeronvalinta dollareista (väärän esityksen rengas)

Miten se toimii: saat pikaviestin matkapuhelimellasi pankkisi tai maksukorttisi tukijalta.

Mitä todella tapahtuu: "Pankki" on taiteilija luottaa siihen, että paljastat tietueesi.

Me olemme maailma (filantropia-temppujen universumi)

Kuinka se toimii: Saat sähköpostin, jossa on kuva aliravittuja kavereista - Haitista tai toisesta luomistavasta. "Olisi ihanteellista, jos annat sen, mitä voitte tänään", menee hyväntekeväisyysneuvotteluun, jota rahan kysyntä takaa.

Mitä todella tapahtuu: filantropia on temppu, jonka tarkoituksena on kerätä rahaa ja hallita tilitietoja.

Kattava näkymä: Web, sähköposti ja sisältöviestintä ovat antaneet uuden elämän ikäisille filantropia temppuja

Rakkaus, jota voi ostaa (The crudest con)

Miten se toimii: Tapaat jonkun seurustelupalstalla, Facebookissa, vierailuhuoneessa tai pelatessasi virtuaalista viihdettä.

Mitä todella tapahtuu: Uusi rakkaasi on temppu käsityöläinen. Ilman lentokoneen terminaalista ei tule olemaan yhtään nörtistä omaksua, ei iloisesti paljon.

Kattava näkökulma: Pitkällä aikavälillä epävirallinen viestintä on avannut voimakkaita uusia teitä niukkaisille taiteilijoille, joilla on käytännön kokemusta houkuttelemasta autioita yksilöiksi vääriin sukulaisuuksiin ja suhteisiin vain käteensä.

November 28, 2017