Back to Question Center
0

Semalt Expert: 5 vinkkejä virusien välttämiseksi Androidissa

1 answers:

Android-käyttöjärjestelmä valtaa valtavan osan tietokoneen maailmaan. Sen avoimuus kuitenkin altistaa laitteita troijalle ja haittaohjelmille. Hakkerit voivat manipuloida Android-järjestelmiä ladattavien sovellusten avulla levittääkseen viruksia käyttäjille. Samoin kuin mikä tahansa muu tietojärjestelmä, Android-käyttäjät voivat käyttää tarkastuksia ja saldoja vartioimaan gadgeteja haitallisilta viruksilta.

Artem Abgarian Semaltin DIgital Services -työryhmän vanhempi menestyspäällikkö kertoo viittä yksinkertaista tapaa varmistaa Android-laitteet haittaohjelmilta ja virustartunnilta - jersey stoffe kindermotiv g?nstig.

1. Älä koskaan asenna sovelluksia, joita et tiedä

Ajattele kahdesti ennen kuin asennat sovelluksen Android-laitteeseen. Vaikka jotkin sähköpostin, sosiaalisen median tai verkkosivuston kautta liitetyt sovellukset voivat olla erittäin hyödyllisiä, vähän tunnettujen sovellusten asennus voi altistaa käyttäjälle haittaohjelmia ja viruksia. Android-käyttäjän on tutkittava laajasti foorumeilla, blogeilla ja sosiaalisilla medioilla, jotta he voivat nähdä roskapostiteksteistä ja jaetuista linkeistä tulevien kutsuttujen laitteiden luokituksen ja yleiset kommentit.

2. Asenna sovellukset maineikkailta sovelluskaupoilta, kuten Google Play

Satunnaisen sovelluksen lataamisen internetistä lisää mahdollisuutta hankkia viruksia ja Trojania Android-laitteelle. Jotkut sivustot lupaavat tarjota maksullisen sovelluksen ilmaiseksi tai vastaavia houkuttelevia tarjouksia voi johtaa haittaohjelmien kuormitettujen sovellusten lataamiseen. Google Playn, Amazon Appstorin ja muiden tunnettujen käytäntöjen käyttäminen takaa vähäisen altistuksen haittaohjelmille ja viruksille, kuten ostamaan elintarvikkeita luotetuista ruokakaupoista, mikä vähentää huonosti raskaiden elintarvikkeiden riskiä.

3..Tarkista Android-asetukset "Asenna tuntemattomista lähteistä"

Oletusarvon mukaan Android-laitteet on estetty asentamasta sovelluksia muista lähteistä kuin Google Playsta. Laitteet avautuvat uhkailmoitukseen, kun tuntemattomasta lähteestä epäilyttävä sovellus on asentumassa. Käyttäjä voi sallia asennuksen valitsemalla laitteen asetukset. Tämän ansiosta käyttäjä voi suorittaa Applen uskottavuuden tarkistuksen ennen asennusta varmistaakseen haittaohjelmien ja virusten suojaamisen.

Jotta voit varmistaa Android-laitteen suojauksen, älä koskaan muuta oletusasetuksia estääkseen epäilyttäviä sovelluksia, ellei lähde ole turvallinen.

4. Lue sovelluksen edellyttämä lupa

Android-laitteeseen ladatut sovellukset tarvitsevat käyttöoikeudet ennen asennusta. Käyttöoikeus vaihtelee sovelluksen käytön mukaan laitteessa. He saattavat vaatia puhelun, tekstien ja sähköpostiyhteyden tai kameran, GPS: n ja Internetin yhteyksien käyttöoikeuden suunniteltuun tarkoitukseen. sovellukset, jotka pyytävät lupaa epäilyttävien toimintojen suorittamiseen, voivat uhata käyttäjän turvallisuutta. Sovellukset voivat asentaa viruksia ja troijalaisia ​​vakavan haitan aiheuttamaan.

5. Asenna virustarkistus tarkistaaksesi suojauksen

Kysymys siitä, käytetäänko monia virustentorjuntasovelluksia saatavilla verkossa valvomaan ja suojelemaan laitteita viruksilta ja haittaohjelmilta, on kiistanalainen. Google-tavaratalon sovellukset ovat tehneet vakavan turvallisuustarkistuksen, jotta käyttäjät voivat suojata troijalaisia ​​ja haittaohjelmia. Jotkin Google Play -lehdestä hankitut sovellukset voivat kuitenkin sisältää haitallisia viruksia.

Turvallisuussovellusten asentaminen lisätoimintoihin, kuten kyky etsiä ja pyyhkiä kadonneita puhelimia, suojaa haittaohjelmilta ja troijalaiselta, voi olla hyödyllistä.

Suojaus viruksilta ei ole vaikeaa. Ole varovainen.

November 28, 2017