Back to Question Center
0

Semalt Expert: 4 lajia Online Crime voit Face tänään

1 answers:

Koska internet edelleen yhdistää monia tietokoneita, hakkereita ja muita verkkorikollisiajatkaa uusien tekniikoiden kehittämistä tarpeitaan varten. Käyttämättömät työkalut saavat hyvää tekniikan kehittyessä. Kun metehdä verkkosivustoja, pidämme pikkuhiljaa sitä, että hakkeri voi ottaa paljon arvokasta tietoa tietokonejärjestelmästä. Tuloksena,sähköisen kaupankäynnin verkkosivuston ja asiakkaidesi turvallisuus riippuu suuresti järjestelmänvalvojalta.

Jotta nämä tapaukset pysyisivät poissa, on aina tärkeää sisällyttää joitain erityisiä tapauksiatoimenpiteitä verkko- ja tietokoneohjelmiin. Siksi Ross Barber, Semalt ,on määritellyt tietokoneeseen liittyvien petosten suosituimmat tyypit:

1. Tunnistetietojen

Tämä rikollisuus edellyttää väärennettyjen tai kloonattujen www-sivujen käyttöä. Hakkeri tai tietoverkkorikollisuusmotiivin takana voi luoda sivuja, jotka ovat identtisiä tietyn verkkolomakkeen tai kirjautumislomakkeen kanssa. Tämän kanavan jälkeen, scammersitten etsii tapoja, joilla uhrit voivat klikata näitä linkkejä. Tämä tekniikka on tärkeä erityisesti henkilötietojen varastamisessasalasanoja ja luottokorttitietoja.

2. Hakkerointi

Hakkerointi on yksi vanhimmista internet-petostapauksista. Hakkerointi liittyy laittomaanpääsy tietokonejärjestelmään ja järjestelmän tyypillisten laittomien toimintojen suorittaminen. Useimmissa hakkerointitapauksissa on sairaita aikomuksiatakana henkilö, joka pelaa hacks..Hakkerointi helpottaa useimpia joukkoharjoituksia ja huijauksia. Esimerkiksi hakkerit voivat päästä eri pankkiinkirjautumiset eri merkkeihin. Nämä kirjautumiset voivat olla saatavissa tumman verkon kautta kehitysmaiden henkilöille, jotka siirtävät rahatjälkeä jättämättä.

3. Identiteettivarkaus

Henkilökohtaiset tiedot voivat vuoda tietokonejärjestelmän läpi hyvin nopeasti. Esimerkiksi,hakkereita voi käyttää yksinkertaisia ​​tekniikoita, kuten SQL Injection ja saada merkintä tietokantaan, joka on täynnä asiaa koskevia asiakastietoja. Tuloksena,hakkeri voi muokata, ladata, ladata tai poistaa tiedostoja haavoittuvassa verkkopalvelimessa. Lisäksi hakkeri voi myös tehdä joitain laittomia toimiakuten henkilötietojen varastaminen käytettäväksi muissa Internet-petoksissa.

4. WWW-sivustojen kloonaus

Jotkut tietoverkkorikolliset ottavat taitojaan paljon enemmän kuin roskapostin lähettäminen. Esimerkiksiovat tapauksia, joissa hakkereita luo verkkosivustoja, jotka ovat toisen sivuston kaksoiskappale. Tämän tempun takana olevat tavalliset aikomukset voivat sisältää jonkin verran tarvettahyökkäävät heikossa asemassa olevia henkilöitä. Muissa tapauksissa ne huijaavat ihmisiä ostoksille joillakin heidän kloonatuilla myymälöillään vain varastaakseen paljon rahaaheiltä. Muissa tilanteissa henkilökohtaiset tiedot voivat myös vuotaa hakkereille tällä tavalla.

Päätelmä

Internetin väärinkäytökset ovat lisääntymässä tietokonejärjestelmien etenemisen jälkeen.On monia tapauksia, joissa ihmisten tietoverkkoturvaoperaatioiden toiminta vaarantuu. Kaikissa näissä tapauksissa hakkerit kuten hakijatja huijareilla on tärkeä rooli. Tieto tietokonerikosten tyypistä ja muodoista voi hyödyttää järjestelmän toimintaa. Sisäänmuut tapaukset, tietokonepetos muodostaa perustan, jonka kautta ihmiset voivat löytää ja automatisoida hakkereita, kuten phishing. Tämä opas auttaa web-adminiatai bloggaaja lisäävät koko hakkeroinnin toimenpiteiden turvallisuutta Source .

November 28, 2017