Back to Question Center
0

Semalt esittelee täydellisen oppaan Internet-petoksille

1 answers:

Internet on valtava resurssi lähes kaikille. Verkkokauppasivustot hyötyvätverkko tavoittaa eri asiakkaita maailmanlaajuisesti. Useimmissa tapauksissa ihmiset käyttävät Internet-markkinointitekniikoita lukuisten verkkojen ansiostaohjelmointiominaisuudet, jotka ovat saatavilla ajan myötä. Tämä resurssi on kuitenkin useimpien tietoverkkorikollisten huomion kohteena. Kutenihmiset tekevät monista verkkosivustoista, tietokonevirkailijat pitävät päivittäessään työkalujaan ja menetelmiään ja lähes kaikki tietokoneen yhteydet ovatjollei yksi tai useampia hakatapoja. Kun luomme verkkosivustoja, keskitymme lähinnä tuotteiden / palveluiden toimittamiseen sekä internetmarkkinointiintaitoja pitää sivuston korkea SERP riveissä. Tämän seurauksena hakkereiden potentiaali ja riski eivät ole koskaan otollisia online-pyrkimyksissämme.Tämän seurauksena Internetin petostapaukset ovat nousussa.

Alexander Peresunko, Semalt Asiakkaan menestyspäällikkö tarjoaa sinulle mahdollisuuden tarkastella tyypillisimpiä Internet-petostapauksia:

  • Phishing.

Tämä tekniikka käsittää klooni-verkkosivujen luomisen. Tuloksena,cyber-rikollinen voi saada epätietoisen uhrin klikkaamalla niitä ja toimittamalla henkilökohtaisia ​​tietoja väärennettyyn sivuun. Tämä temppu vastineeksiaiheuttaa tiedon vuotamisen kolmansille osapuolille, jotka eivät ainoastaan ​​keskitä tietojen saamista vaan myös käyttävät sitä merkittävien rikollisten siirtojen tekemiseen.Herkkyyttä kävijöistä uhkaavista phishing-hyökkäyksistä on tärkeää.

  • Spamming.

Spam-sähköpostit ovat näitä nimettömiä sähköposteja, jotka yleensä vaativat ahenkilö suorittaa tiettyä asiaa..Suurin osa roskapostiviesteistä sisältää linkkejä haitallisiin verkkosivustoihin sekä puhelupyyntöjä, jotkaantaa hakkeri täyden hallinnan koko tilanteesta. Roskaposti-sähköpostit voivat suorittaa jonkin verran rikollista toimintaa sekä muita alkuperäisiä rikoksiakuten petoksia.

  • Kloonipaikat.

Hakkeri voi myös luoda väärennettyjä verkkosivustoja joidenkin niiden toteuttamiseksionline-huijauksia. Fake-sivustot voivat kohdistaa ostajat ja pakottaa heidät tekemään ostoksia väärällä Internet-sivustolla. Tämän seurauksena rahat saavatmenetetty kauppiaan tilillä, jonka omistus ei ole selvä. Väärennettyjen sivustojen avulla asiakkaat voivat menettää luottamuksensa myymälään, jolloin kokoprosessi hankalaa.

  • Hacking.

Hakkerointi on tietokoneen tai verkon laiton käyttöoikeus tai valtuutustekniikat. Hakkerit tulevat verkkokauppaan, jossa he tulevat ja ottavat miljoonia käteistä. Muissa tapauksissa hakkereita voi myös arvostaa arvokkaastitietoa miljoonista käyttäjistä. Hakkerointi on lain mukaan rangaistava, ja se voi johtaa vankilaan. Denial of Service on yleinen hakkerointimenettely, johon liittyy palvelimen pyynnön ylikuormitus. Nämä ja monet muut hakkerit voivat tuhota sivuston, joka tekee kaikki SEO-ponnistelutmenkää hukkaan.

Päätelmä

Jokaisen online-toiminnan on edettävä, Internet-petos on tapahduttavasamoin kuin hakkerointiyrityksen alainen. Tämän seurauksena eri henkilöillä on eri motiiveja internetin käytön suhteen. vartensivuston omistajat, on tärkeää olla tietoinen web-petostapauksista, jotka voivat hyökätä sivustoosi. Lisäksi hakkerit voivat kohdistaa myös sinunasiakkaat ja varasta paljon arvokasta tietoa. Esimerkiksi hakkerit voivat suorittaa massiivisia luottokorttien varkauksia tietojenkalastelun tai roskapostin välityksellä.Voit oppia Internet-petoksista tässä oppaassa. Voit myös pitää sivustosi turvallisena ja turvallisena niiden käytöstä Source .

November 28, 2017