Back to Question Center
0

Semalt esittelee mielenkiintoisia tietoja Internet-huijauksista ja petoksista

1 answers:

Internet-petoksia ja huijauksia voi esiintyä milloin tahansa. Internet-käyttäjä on mahdollinen uhri.Siksi on tärkeää ymmärtää, miten Internet-petokset toimivat niin, että verkkokäyttäjät, kehittäjät ja sivuston omistajat voivat suojata vaikeasti ansaitutraha.

Alexander Peresunko, Semalt Asiakkaan menestyspäällikkö korostaa tässä artikkelissa yleisiä petoksia ja huijauksia, joita voi esiintyä sekä verkossa että verkossa.

Aluksi henkilöllisyyden varastaminen merkitsee toisen henkilön henkilökohtaisten tietojen käyttöäkuten sosiaalivakuutusnumero, vanhempien tai äidin nimi rikosten tekemiseen. Internetin käyttäjien on oltava tietoisia muiden henkilöiden identiteetin käytöstäon erittäin laitonta, kuten ilmoitettiin tammikuussa 2010.

Toiseksi identiteettirikkomukset viittaavat toisen henkilön henkilöllisyyden käyttöön (onkokuollut tai elävä) tai jopa väärennetyn identiteetin avulla. Esimerkiksi viisumikortin soveltaminen kuolleen henkilön nimissä. Internetpetokset etsivät henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten käyttäjätunnuksia tai salasanoja, syntymäaikaa, täydellistä osoitetta, sosiaalivakuutusnumeroa ja täydellisiä nimiäpankkitoiminta sekä luottokorttitiedot, verkkopalvelut ja allekirjoitukset, joilla pyritään tekemään Internet-rikoksia.

Kolmannen Internet-petoksen tyyppi koskee luotto- ja maksukortteja. MaksukorttiInternet-petos tapahtuu, kun petostaja pyyhkäisee kortin tiedot nauhastaan ​​tai viivakoodista kortin kaksoiskappaleeksi..Se toteutetaan"skimming" koneen käyttö, joka skannaa luotto- / maksukortin takaosaa ja kaappaa tärkeät tiedot (esimerkiksi tilinumero ja tilinimet) ja tekemättä mitään yhteyttä korttiin. Äärimmäisissä tapauksissa sama kone voi lukea tietyn kortin tapin.

Seuraavaksi tietojenkalastelu, joka tunnetaan myös nimellä tuotemerkin väärinkäyttö, on online-petos, johon liittyyInternet-rikollisten tekstiviestien, verkkosivustojen ja sähköpostiviestien valmistelu näyttää olevan peräisin legitiivisestä alkuperästä. Viestejä käytetäänherkkien, henkilökohtaisten ja taloudellisten tietojen kerääminen käyttäjältä. Vaiheittaiset tekstiviestit tai sähköpostit on tarkoitettu käynnistämään reaktionInternet-käyttäjä. Tässä suhteessa sisältö voi käyttää sävyä, joka vaatii kiireellistä vastausta, jännittävää tai järkyttävää tietoa tai käyttöävääriä lausuntoja tai tietoja. Verkkohuijaustekstit eivät useinkaan ole henkilökohtaisia.

Etumaksu petos on Internet-huijaus, jota jotkut yritykset käyttävät lainojen myöntämisessäyksilöille. Tärkeimmät tavoitteet ovat henkilöt, joilla on huono luottoluokitus tai jotka eivät voi saada laitoksia / pankkeja lainoja. He käyttävät sanoja kuten"Ei ole luottoluokitusta?" tai "Onko huono luottohistoria?" Kun internet-käyttäjä on koukussa, petostajat aloittavat petosprosessinpyytää kertakorvausta käteisenä etukäteen päästäkseen lainaan. Saatuaan rahat, huijarit katoavat.

Lotto (tai palkintopiste) tarkoittaa massamarkkinointiin liittyvää petosta, jossa uhritvastaanottaa ilmoituksia sähköpostitse, puhelimella tai viesteillä, jotka osoittavat, että he ovat voittaneet rahaa tai palkintoja. Kuitenkin ennen palkinnon tai käteisen keräämistä,uhrin on maksettava vero tai maksu etukäteen. Kun uhri on maksanut rahat takaisin, järjestäminen katoaa tai edes pyytäälisää rahaa. Tältä osin yleisölle ilmoitetaan, että Kanadassa voittaneet arpajaiset tai palkinnot eivät ole maksullisia tai veroja.Lisäksi ennaltaehkäisevän toimenpiteen ansiosta internetin käyttäjiä kannustetaan seuraamaan arpajaisia, vetämään tai vastustamaan heitä Source .

November 28, 2017