Back to Question Center
0

Semalt: Ei sisällä tiukkuusseuranta-asemia Web Analyticsista

1 answers:
Semaltin Senior Customer Success Manager Nik Chaykovskiy kertoo, että Real Browser Checks -palvelun käyttäminen on erinomainen tapa seurata sivuston tehokkuutta ja hallita asiakaskokemusta. Rigor on yritys, joka auttaa näitä tarkistuksia varmistamalla, että se seuraa asiakkaan verkkosivustoa todellisen selaimen avulla. Syy siihen, miksi Rigor tekee tämän, on nähdä kuinka paljon aikaa sivulle latautuu käyttäjän selaimessa. Se sisältää myös kaikki kolmannen osapuolen tiedostot, kuten sosiaaliset widgetit, tietosyötteet, mainosverkot, analyysit ja CDN: t.

Verkkosivuston omistajien on myös otettava huomioon hitaiden sivumäärien yleiset syyt. Haittaohjelmien, troijalaisten ja virusten aiheuttamien infektioiden lisäksi kolmannen osapuolen elementit voivat johtaa hitaaseen lataamiseen - giochi sportivi per bambini palestra parking. Ne lisäävät arvoa sivustoon, mutta suorituskykyä varten suunnattujen verkkosivustojen kohdalla niiden on tuettava näitä koodeja. Tutkimukset ovat osoittaneet, että kolmannen osapuolen elementit voivat viivästyttää koko sivun latauksen jopa minuutilla. On tärkeää tarjota joitain palveluita, jotka tulevat näihin lisäominaisuuksiin. Kuitenkin ne ovat kustannuksia, ja omistajan on määritettävä ne, jotka ovat erottamattomia sivustolle ja ne, jotka eivät ole. Paras strategia tämän tehokkaan toiminnan kannalta on tehdä kustannus-hyötyanalyysi kaikista kolmannen osapuolen ominaisuuksista.

Koska Rigor lataa kaiken sivun sisällön kaikilla verkkosivujen seurannan tasoilla, on suljettava pois kaikki seuranta-asemien tuottamat liikennetiedot. Muussa tapauksessa ne voivat johtaa Google Analyticsin väärentämiseen. Seuraavassa on noudatettava menettelyä sen varmistamiseksi, että käyttäjä sulkee kaiken liikenteen valvonta-asemilta. Tähän yleisimmin käytetty analyysialusta on Google Analytics..

Google Analyticsissa käytetyt vaiheet ovat yleisluontoisia. Se tarkoittaa, että sillä ei ole väliä mitä analyyttistä alustaa käytetään, opas on sama kaikille. Tämän artikkelin avulla voimme osoittaa tämän käyttämällä Google Analytics -alustaa, joka on yhteinen useimpiin verkkosivustoihin.

Tässä on tehtävä, mitä:

  • Kirjaudu Google Analytics -ohjelmaan
  • Avaa, etsi Admin-välilehti, joka tuo sinulle valitun profiilin luettelon.
  • Valitse sopiva profiili. Tällöin Rigor olisi paras valinta.
  • Napsauta Suodattimet-välilehteä annetusta alivalinnasta
  • Valitse + Uusi suodatin, jos haluat luoda sivustolle mukautetun suodattimen.

Tähän pisteeseen pääsemiseksi on ehkä lähdettävä sellaisten seuranta-asemien luettelosta, jotka Rigor on tällä hetkellä käytössä. Ne tarjoavat täydellisen luettelon Rigor-paikoista niiden valvonta-asemilla, joissa on IP-osoite, aluekoodi ja sille annettu rooli. Kun IP-osoitteet on määritetty, palaa Google Analyticsin loppuun mukautetut suodattimet.

Siirry uuden suodattimen kohdalle kohtaan "Lisää suodatin profiiliin".

  • Valitse ruutu, jossa kysytään, luodaanko uusi suodatin.
  • Suodatin-informaation yhteydessä suodattimen nimen tulisi sisältää valvonta-aseman sijainti, tarkista suodatintyypistä määritetty suodatin. Syötä Real Browser -asemien IP-osoitteet.

Ei ole mitään syytä sulkea keskus- tai sisältöasemia, koska ne eivät näy yleisanalyysissä. Loppujen lopuksi tämä on valmis, kaikki seuranta-asemien liikenne ei näy raporteissa.

November 28, 2017