Back to Question Center
0

Semalt: Asiat, jotka sinun on tiedettävä Internet-petoksista ja huijauksista

1 answers:

Internet-petos on Internet-ohjelmistojen tai -palveluiden laiton käyttö hyödyntääjonkun omaisuudesta. Joka vuosi miljoonia dollareita varastetaan internetsivuilla, sähköposteilla ja muilla vastaavilla tavoilla. useatkorkean profiilin hakkerit käyttävät uudistettujen myyjien nimeä uhrien ansaan ja ottamaan rahansa internetissä. Ajan kuluessa,Internet-petoksista on tullut suuri huolenaihe siviileille ja lainvalvontaviranomaisille.

Ross Barber, The Semalt Customer Success Manager, välittää ratkaisevaa tietoa tällaisesta rikollisesta toiminnasta.

Miten suojautua

Voit suojata itsesi verkossa, jos tiedät kaiken tyypeistäInternet-petoksista. Varastetut luottokortit, tuntemattomat sähköpostit, arpajaiset, epäluotettavia verkkosivustoja ja väärennetyt huutokaupat ovat yleisimpiäonline-huijauksia. Ei ole olemassa sääntöä, joka pysyy turvassa internetissä; kuitenkin voit suojata itseäsi säilyttämällä luottokorttisi tiedot tallennettuna.On myös tärkeää, että vältät tuntemattomien liitteiden napsauttamista ja älä jakaa käyttäjätunnustasi tai salasanaasi kolmannen osapuolen kanssa.

Mitä tehdä, jos sinusta tulee uhri

Online-huijausten määrä on nousussa näinä päivinä, joten sinun on tärkeääpitää mielessä muutamia asioita:

  • 1. Vain vastata sähköposteihin, jotka ovat peräisin aitoista tunnisteista. Jos roskapostikansio onvastaanottavat huomattavan määrän sähköposteja, sinun on poistettava ne mahdollisimman varhain.
  • 2. Sinun tulisi muistaa, että mikään todellinen työ ei vaadi maksuja, mukaan lukien viisumikäsittelymaksut,sertifiointimaksuista ja hallinnollisista maksuista..Jos joku tarjoaa sinulle työpaikan ja haluaa, että lähetät maksun, on mahdollista, että hän onyrittävät ansaan sinut.
  • 3. Sinun ei pitäisi saada loukkuun joku, joka sanoo voittavan arpajaiset. Ei oleniin hakkeri vain aikoo houkutella sinut ja varastaa rahaa.

Kuinka saada rahat takaisin

Cyber-lait tarjoavat oikeudellisia resursseja ja tapoja periä rahat takaisin. Jos olet ollut atällaisten huijausten uhri, voit ottaa yhteyttä Internet-rikoskirjoituskeskukseen. Tee valitus tästä yrityksestä, ja he jäljittelevät IP-osoitteenosoite, josta rahat on varastettu.

Voit myös lähettää Asiakkaan riidanratkaisuilmoituksen pankkisi kanssa niin, että se jatkuuliiketoimet pysähtyvät. Tätä varten sinun on otettava yhteyttä lähialueesi pankkiin ja annettava heille kaikki tiedot. Tuomioistuin voi lisäksitee tutkimuksia valituksistasi, ja asiaa kuullaan ja päätetään yhdeksäntoista kuukaudessa.

Internet-petosten lajit

Seuraavassa on joitain tärkeimpiä internet-huijauksia, joita lainvalvonta ja sääntelyviranomaiset ja kuluttajajärjestöt katso:

  • Huutokauppa- ja vähittäiskaupan järjestelmät Online

Huutokauppajärjestelmät näkyvät usein huutokauppasivustoilla houkuttelemaan yhä useampia ihmisiä.Hakkerit yrittävät varastaa rahaa näiden järjestelmien avulla tarjoamalla sinulle komea summan tai matkoja muille maille.

  • Liiketoimintamahdollisuus

Jos joku ottaa yhteyttä sähköpostitse ja tarjoaa liiketoimintamahdollisuuden, on olemassa mahdollisuuksiaettä hän yrittää hyökätä sinua. Liiketoimintamahdollisuuksia ei koskaan tarjota yksityisten sähköpostiosoitteiden kautta.

  • Identiteettivarkaus ja petos

Eräät Internet-petosta koskevat järjestelyt koskevat henkilöllisyyden varastamista - väärennettyä hankkimista ja käyttöähenkilötietojasi tavalla, joka liittyy petoksiin tai petoksiin Source .

November 28, 2017