Back to Question Center
0

Semalt-asiantuntija määrittää syyn, miksi ei käytetä viittauksen poissulkemista

1 answers:

Monet ihmiset yrittävät päästä eroon viittausriskistä Google Analyticsissa. Syynä on se, että se johtaa vääristyneisiin raportteihin, jotka voivat muuttaa sivuston omistajien päätöksiä markkinointikampanjoissa. Viittauksen poissulkemisluettelo on yksi keino tähän. Niin kauan kuin se on hyvää tarkoittavaa, asiantuntijat uskovat tämän olevan kauhea ajatus. Niin paljon kuin ihmiset edelleen väittävät, kuinka paljon huonoa ajatusta tämä voisi olla, kukaan ei ole koskaan käyttänyt tilaisuutta selittää syytä.

Jason Adler, Semalt Digital Services -yrityksen asiakasmenestyspäällikkö pyrkii tekemään tämän selvityksen.

On monia artikkeleita siitä, miten joudutaan poistamaan viittaus roskapostia. Keskitymme kuitenkin vain siihen, miksi emme saa käyttää viittauksen poissulkemisluetteloa. Google varaa luettelon käytön sulkemaan pois kolmannen osapuolen ostoskärryistä tulevan liikenteen. Tällä tavoin Google Analytics estää asiakkaiden laskemisen uusissa istunnoissa viittausten ja palautusostojen avulla. Se tapahtuu, kun asiakas tarkistaa kolmannen osapuolen sivuston ja palaa myöhemmin tilausvahvistussivulle.

Googlen yksinkertainen määritelmä voi aiheuttaa väärinkäsityksiä yleisön keskuudessa. Lause, jonka mukaan kun suljet pois siirtolähteen, kaikki kyseisestä kielletystä verkkotunnuksesta tuleva liikenne ei käynnistä uutta istuntoa, sekoittaa monia..

Ihmiset katsovat näin ollen, että tämä poissulkeminen tarkoittaa, että Google Analytics ei sisälly vierailua raportista. Se ei yleensä ole asianlaita. Google jatkaa pyrkimystään yhdistää nykyinen vierailu alkuperäiseen vierailuun verkkosivustolla. Sen lisäksi se estää kaikkien viittaustietojen tunnistamisen. Siitä on kuitenkin ilmeinen käynti, vain sillä, että sillä ei ole lähdettä.

Tässä on osoitus siitä, mitä tämä tarkoittaa:

Yksi sivusto stackoverflow.com on linkki omistamaansa sivustoon. Jos "yksinäinen" -sivusto napsauttaa linkkiä tai verkkotunnusta, se näkyy Googlen tilisi StackOverflow-ohjelmaan .

Työpöydän yleiskatsauksessa se lukee, että sivustossa on yksi aktiivinen käyttäjä, ja se viittaa StackOverview-palveluun parhaassa sosiaalisessa liikenteessä. Nyt, jos joku päättää lisätä uuden verkkotunnuksen viittauksen poissulkemisluetteloon ja klikkaa samaa linkkiä, mutta toisesta selaimesta, Google Analytics tallentaa vierailun. Pääsääntöisesti poissulkemisluettelossa säilytetään kaikki luettelossa olevat verkkotunnukset. Google Analyticsin mukaan pääsyn uudesta selaimesta laukaisee uuden istunnon, joka käsittelee toimintaa uuden käyttäjän tavoin. Siksi analytics käsittelee sitä suorana vierailuna, koska se ei sisällä viittaustietoja.

Jos niihin liitetään liian monta roskapostia ja verkkotunnusta heidän viittauksen poissulkemisluetteloihinsa, he voivat toimia sivuston omistajaa vastaan ​​ja kääntyä suoraksi liikenteeksi. Tästä syystä tavoitellaan, että viittauksen roskasisältö poistetaan Google Analytics -raportista, ja sen sijaan suoran liikenteen vaihtoehto katoaa. Joko, verkkosivuston tiedot eivät pysy.

Päätelmä

Jos roskapostiviestien lähettäminen uhkaa, älä ota viittauksen poissulkemisluetteloa päästä eroon Source .

November 28, 2017