Back to Question Center
0

Semalt-asiantuntija haittaohjelmien tartunnan ehkäisystä

1 answers:

Kun tietokonejärjestelmämme hidastavat tai käyttäytyvät epätavallisesti, meidän on tarkistettava, onko virusta vai ei. Useimmiten ihmiset eivät ymmärrä, että heidän atk-laitteidensa ovat tartunnan saaneet haittaohjelmat tai virukset, jotka aiheuttavat vakavia vahinkoja. Suuri määrä hakkereita lähettää sinulle epäilyttäviä sähköpostiviestejä ja yrittää löytää sinut tavalla tai toisella.

Mikään ei kuitenkaan ole huolissasi, koska voit suojata laitettasi pitämällä mielessäsi seuraavat Oliver Kingin Semaltin asiakassuorituksen johtajan antamat asiat.

Seuraa sivustosi terveyttä

Google rohkaisee käyttäjiään ja verkkovastaaviaan tekemään asianmukaista tutkimusta. Google ja Search Consolen erilaiset ominaisuudet voivat auttaa sinua tunnistamaan mahdolliset ongelmat muutamassa minuutissa - where to buy fake canadian money. Voit esimerkiksi kokeilla Googlen sivustohaun tarkistaaksesi, mitä on tähän mennessä indeksoitu. Se on hyvä idea ylläpitäjille, sillä he voivat varmistaa, että asiat toimivat oikein. On myös tärkeää, että rajoitat haun vain tiettyihin sivuihin. Jos hakukone esimerkiksi etsii Blogspot-sivuja, voit ohjata ne vain sopivimmille ja suojatuille sivuille. Hakuhaun sivut sisältävät lukuisia avainsanoja, jotka Google löytää sivustossasi. Jos näet, että myös joitain odottamattomia avainsanoja paljastetaan, on aika estää ne kaikki ennen kuin on liian myöhäistä ja sivustosi vaarantuu. Suojausongelmat-sivut sisältävät esimerkkejä verkkosivustoista ja artikkeleista, jotka saattavat sisältää haitallisia koodeja. Fetch As Google -ominaisuuden avulla käyttäjät voivat nähdä, mitä Google indeksoi..Jos huomaat, että se on indeksoinut tartunnan saaneen sivun, sinun on poistettava se luettelosta mahdollisimman aikaisin.

Turvallisuuden tarkistuslista

On tärkeää seurata verkkosivustoasi säännöllisesti. Tämän lisäksi sinun pitäisi valita vahvat salasanat verkkovastaavaksi. Voit tarkistaa Gmailin ohjeet siitä, miten valita vahvat salasanat. Kolmannen osapuolen sisällöntarjoajien valitseminen on hyvä idea, mutta sinun on tehtävä se huolellisesti ja varmista, että he eivät tarjoa sinulle kopioita ja kopioitua sisältöä, koska se voi vahingoittaa verkkosivustoasi suuressa määrin. Ota yhteys hosting-palveluun tai verkkopalvelujen tarjoajaan jatkuvasta tuesta ja vinkkejä siitä, miten pysyt turvallisena internetissä. Useimmat yritykset tarjoavat asiakkailleen säännöllisiä päivityksiä siitä, miten sivuja ja tilejä säilytetään turvallisina. Jos sivuillasi tai verkkosivustoillasi on RSS-syötteitä, sinun kannattaa kutsua yhä useampia ihmisiä tilaamaan se. Kun työskentelet Internetissä, sinun on tehtävä päivitetyt paikalliset työasemat ja asennettava uudet ohjelmistoversiot virusten ja troijalaisten puhdistamiseksi.

Verkkosivut, joilla on palvelimen käyttöoikeus

Tarkista palvelimesi asetukset säännöllisesti. Apachella on erilaisia ​​mielenkiintoisia tietoturvakokoonpanoja käyttäjilleen, ja Microsoftilla on myös luettelo teknisistä resursseista helpoksi. He pyytävät käyttäjiään kiinnittämään huomiota hakemiston lähettämiseen, salaukseen ja verkkosivustojen todentamiseen. Sinun on myös tehtävä varmuuskopioita tiedostoistasi, jotta he eivät häviäisi, vaikka verkkosivustoasi hakkasi. Jokaisen käyttäjän on tärkeää pysyä ajan tasalla nykyaikaisen ohjelmiston kanssa ja saada tietoa korjauksista ja uusista versioista. On paljon työkaluja ja ohjelmistoja, jotka auttavat sinua kehittämään verkkosivustoa muutamassa minuutissa, mutta oikean työkalun valitseminen on erittäin tärkeää, mutta ratkaisevan tärkeää, koska siellä on useita vaihtoehtoja. Sinun on pidettävä silmällä kaikkia laajennuksia ja lokitiedostoja. Jos jotkin tiedostot ohjaavat sinut tuntemattomille paikoille, poista ne tietokonejärjestelmästä mahdollisimman aikaisin. Tarkista verkkosivustosi yleiset haavoittuvuudet ja vältä avoimen käyttöoikeuden omaava hakemisto

Google sanoo, että meidän olisi käytettävä SFTP ja SSH tietojen siirtoon. Molemmat järjestelmät pitävät sivustosi turvassa mahdollisilta uhilta. Google Online Security Blogissa on paljon vinkkejä verkkoturvallisuudesta ja -turvallisuudesta, joten sinun on tarkistettava se säännöllisesti.

November 28, 2017