Back to Question Center
0

Semalt-asiantuntija: "Bank of America -ilmoitus-tilisi keskeytetty" on tietojenkalastelusähköposti

1 answers:

Asiantuntijat löysivät viime aikoina uudenlaisen tietojenkalastuksen hyökkääjän käyttämät kuluttajat. He käyttävät Bank of America -ilmoituksia ilmoittamaan käyttäjille, että joku käytti virheellistä kirjautumistunnusta päästäkseen heidän tileihinsä. He sitten luo hätätilanteen tästä kertomuksesta, mikä osoittaa, että toiminnan pitäisi johtaa tilisi keskeyttämiseen, jos he päättävät olla tekemättä mitään. On selvää, että on olemassa hälytystäpahtuma, koska nämä ovat phishing-taktiikkaa, joka vie käyttäjiä verkkosivustoon, joka yrittää varastaa tietonsa - tires goodyear suv.

Michael Brown, Semalt Customer Success Manager kertoo, että hakkerit ovat aiemmin käyttäneet samoja menetelmiä uudestaan ​​ja uudestaan. Näyttää olevan tietojenkalastelusääntö, johon liittyy tietty pankki. Syy miksi he käyttävät näitä menetelmiä tyhjentävästi on, että he osoittavat tuloksia ja useimmissa tapauksissa heidän etunsa. Oikeiden tunnistetietojen ja asianmukaisten salasanojen ansiosta tietojenkalastelevien hakkerit voivat puhdistaa henkilön pankkitilin.

Käyttämäsi sähköpostiosoite muistuttaa pankin lähettämää sähköpostia. Kuitenkin tietämättömälle käyttäjälle se voisi huijata heitä uskomaan, että se on todellakin sähköposti Bank of America. Sähköpostissa on yksityiskohtainen selvitys siitä, miten virheellinen IP-osoite yrittää kirjautua tiliin laittomasti..Sitten se ehdottaa, että pankki keskeyttää tilin turvallisuustoimenpiteenä. Jotta käyttäjä voi käyttää laskutustietoja, on sulautettu URL-osoite, joka pyytää käyttäjää tarkistamaan käyttäjän tiedot. Lisäksi sähköposti päättyy 24 tunnin kuluttua.

Näyttää uskottavalta, eikö?

Tietojenkalastelu on lainvastaista toimintaa, jota harjoittavat tietoverkkorikolliset, jotka yrittävät peittää itsensä luotettavaksi kokonaisuudeksi. Edellä esitetystä esimerkistä tietokonevälittäjä teki sen näyttävän olevan Bank of America. He väittävät olevansa palvelujoukkueen jäsen, joka työskentelee pankin kanssa tilinhaltijan avustamisessa. Tietojenkalastusviesteillä on yksi yhteinen ominaisuus, joka sisältää liitteen tai sulautetun linkin, joka kehottaa käyttäjiä lataamaan tai napsauttamaan.

Sähköpostissa oleva linkki ohjataan väärennettyyn sivustoon, joka yrittää myydä tietoja vierailijoilta. Hyviä uutisia käyttäjille on kuitenkin se, että sivusto on äskettäin poistettu. Tiedoista, jotka tietävät tietojenkalastelusivustoista, ehkä asiantuntijoista tai henkilökohtaisesta kokemuksesta, on erittäin todennäköistä, että kun sivusto oli elossa, se pyysi käyttäjiä osallistumaan pankin tietoihin, kuten Bank of America: n kirjautumiseen ja salasanaan. He saivat joutua pyytämään lisää henkilökohtaisia ​​tietoja, jos verkkoportaali vaatii heitä.

Roskapostin ja phishing-huijaus-sähköpostit pommittavat internetiä ja laskevat miljardeja viestejä, jotka lähetetään internetin käyttäjille päivässä. Niin paljon kuin maailmanlaajuisesti lähetettyjen roskapostiviestien määrä on laskenut, käyttäjien on tiedettävä, miten sijoitetaan yksi ja suojellaan itseään. Kultainen sääntö täällä on aina muistaa, ettet anna henkilökohtaisia ​​tietoja ihmisiltä, ​​jotka työskentelevät epäilyttävien sivustojen kautta. Seuraavaksi, jos joku saa edellä kuvatun kaltaisen sähköpostin näyttävän tulevan Bank of America: lta, on välttämätöntä, että he eivät napsauta sitä.

November 28, 2017