Back to Question Center
0

Semalt: 10 Sähköposti & Internet huijaukset - Kuinka pysyä turvassa?

1 answers:

Roskaposti-sähköpostit ovat olleet perinteinen tapa helpottaa tietoverkkorikollisuutta internetissä. Twitter ja Facebook johtavat sosiaalisen verkottumisen alustat ovat uudet tietoverkkorikollisuuden menetelmät vanhojen roskapostiviestien jälkeen.

Ryan Johnsonin Semaltin ylimmän myyntipäällikkönä määritellään roskapostiviestit ja internet-huijaukset sekä niiden välttämiseksi.

1. Arpajaiset

Virallisesta arpajaisyrityksestä kehystämä roskapostiviesti onnittelee ja ilmoittaa uhrin voittamat rahat, vaikka he eivät osallistuneet arpajaistoimintaan.

roskapostiviesti on huijaus, jos se on yksilö, puuttuvan osoitteen nimi puuttuu, arpajaista ei ole ja roskapostiviesti kysyy herkkiä henkilökohtaisia ​​tietoja - best ecig tank mods.

2. Survey Huijaus

Jotkut roskapostiviestit, jotka johtavat petoksiin, voivat tulla kutsuviestitoiminnoksi. Napsauttamalla linkkiä ladataan ohjelma, joka vakoilee tietokoneen toimintoja, jotka johtavat salasanojen varastamiseen, pankkitietoihin ja henkilökohtaisiin tietoihin, jotka johtavat kassan katoamiseen.

3. PayPal tai online-luottokortti huijaus

Sähköinen rahansiirto- tai luottokorttiyhtiö, joka näyttää olevan legitiimiä, voi pyytää kiireellisiä toimia. Uhrin toimittamat tiedot saattavat manipuloida tilinsä menettää käytettävissä olevan määrän tai henkilöllisyyden varastamisen.

Useimmissa tapauksissa lähettäjän osoite on epäilyttävä, sähköpostilla ei ole tietyn vastaanottajan linkkiä, linkki ei ole oikeutettu, ja sähköpostissa on uhrille uhka.

4. Mystery Shopper huijaus

Roskaposti, joka lupaa rahamäärää tekemällä salaperäisiä teoksia verkossa, on huijaus..Hulluhuijaajat lupaavat maksaa sinulle ostoksia verkossa. Jokainen on kuitenkin maksettava koulutuksesta, tai he antavat heidän osoitteensa saadakseen vilpillisen tarkistuksen.

5. Ulkomaisen tarkistuksen huijaus

Tämä roskapostiviesti sisältää royal sounding -lähettäjän, joka tarvitsee apua takaisin merentakaisten tilien suurista summista. Käsitellyt houkuttelevat houkuttelemaan lähetysmaksujen lähettämistä useaan kertaan sovittamatta kauppaa.

6. Hijacked Profile

Verkossa olevat huijarit voivat kaapata sosiaalisen median tilin pyytääkseen suosikkeja tilissä olevien ystävien luettelosta. Petosten uhrit lähettävät rahaa auttaakseen ystäviään epäilemättä siitä, että he ovat kaveri.

7. Quiz huijaus

roskapostiviestien lisäksi petokset lähettävät linkkejä tietokilpailuihin ja pelejä, jotka tarvitsevat puhelinnumeroita. Osallistuminen näihin peleihin paljastaa käyttäjän petoksiin.

8. Epäilyttävä kuvahuijaus

Sosiaalisessa mediassa häiritsevä viesti herättää uteliaisuutta. Viesti, joka viittaa käyttäjän alastottujen valokuvien altistumiseen, kehottaa välittämään linkkejä, jotka altistavat ne hakkerointiin.

9. Piilotettu URL huijaus

Voit saada Twitter-kutsun epäilyttävältä käyttäjältä. Napsauttamalla niiden linkkiä ohjaa sivustoja, joilla voi olla ladattavia vakoiluohjelmia tai haittaohjelmia tietämättäsi.

10. Sick Baby Huijaus

Sosiaalisessa mediassa sairastuneesta vauvasta lähetetty kuva pyytää rahoituksen luovuttamista hoitoon. Ihmiset, joihin viesti viittaa, lahjoittavat ja jakavat uutisia muiden ihmisten kanssa tietämättä, että se on huijaus.

Jos haluat pysyä turvassa, poista ei-toivotut sähköpostit, älä usko palkintoihin ja lupauksiin rahaa tuntemattomilta, etsiä mitään rahaa verkossa, koskaan paljastaa arkaluonteisia henkilökohtaisia ​​tietoja eikä koskaan klikata epäilyttäviä linkkejä.

November 28, 2017