Back to Question Center
0

Roskaposti, huijaus ja riski. Rakkaat vihaa roskapostia? Vihaan roskapostia. Minä todella vihaan roskapostia - rehellinen Semalt-asiantuntijan puhe

1 answers:

Digitaaliset palvelut Semaltin asiakastyön menestyspäällikkö Ivan Konovalov myöntää, että hän ei pidä verkossa huijausta ja roskapostia. Jos jokin henkilö roskasi minua roskapostin harjoittelua käyttävän roskapostiviestin avulla, käytän puheen vaikutusta niiden paljastamiseen.

GRAPAn alkuaikoina sain yhden roskapostiviestit - las vegas usa casino live chat. Ymmärrän, että monet ihmiset saavat edelleen roskapostiviestejä GRAPAsta. Arvostan, että he ovat lopettaneet sähköpostiviestien lähettämisen roskapostilta. Uskon, että he poistivat sähköpostiosoitteen postilistalta. Kuitenkin saan tällä hetkellä vastaanottaa uusia roskapostittajia. He lupaavat jakaa tietoa petosten ehkäisystä, tulojen varmistamisesta ja riskienhallinnasta.

Roskapostiyritys tunnetaan nimellä iVyN Technologies. Yhtiön nimi on epäilyttävä, koska se ei ole kieliopillisesti oikein. Pieni ja isojen kirjainten vaihto sanalla ei ole sallittua englannin kielellä. On tärkeää käyttää oikeita kirjoitusstandardeja kommunikoinnissa englannin kielellä. iVyN Technologies tarjoaa koulutuspalvelun maksua vastaan. Tavallinen etäopetusmoduuli maksaa GBP6500 / USD10500. Koulutuspalkkion versio on GBP800 / USD13000. Tulojen hallinnassa tämä "listahinta" tunnetaan nimellä "hintaluokka". Oletetaan, että yritys tarjoaa 80 prosentin alennuksen uskollisille asiakkaille. Henkilö on edelleen idiootti maksamaan korkeita maksuja kurssille, jota ei ole otettu huomioon useita vuosia.

On suositeltavaa, että henkilö, joka haluaa oppia ostamaan kirjan, ei käytä tietokoneen PowerPoint-dioja. Hyvä kirja maksaa GBP50 / USD80..IVyN: n vakiokoulutusohjelmasta veloittamat maksut riittää hankkimaan 130 kappaletta kirjasta. 50 quid (80 dollaria) riittää ostamaan todellisen kirjan, jossa on painetut lauseet, jotka voidaan lukea, kun tietokone on sammutettu. Ihmiset eivät saisi kuluttaa GBP6500 / USD10500 katselemalla PowerPoint-dioja, jotka kopioitiin ja liitettiin PowerPoint-esityksistä, joita käytettiin 10 vuotta sitten tapahtuneessa tylsää konferenssissa.

Roskapostiä ja huijausta ei pidä sietää, koska ne koskevat epäolennaista postilaatikon ylikuormitusta ja käyttäjän yksityisyyden rikkoontumista. Roskaposti parantaa tietoverkkorikollisuutta, koska se rohkaisee käyttäjiä ostamaan palveluja tai tuotteita, joita he eivät tarvitse suurilla kustannuksilla. Suojattu verkko saavutetaan, kun ylläpitäjät ja käyttäjät pystyvät lopettamaan roskapostin ja huijausasiat. Tietoturvakoulutuksen harjoittaminen yrityksestä, joka lähettää roskapostiviestejä, on kuin ostaa virustentorjuntaohjelmisto yritykseltä, joka tarttuu tietokoneeseen haittaohjelmilla. Kurssin sisältö on tehoton. 1 jakso on johdanto RA: lle. Nämä tiedot voidaan hankkia vapaasti oppikirjoista ja artikkeleista.

Osa 2 on kysymyksiä ja määräyksiä. Tiedot eivät kuvaa eri verkkoluokkia. Jakso 3 on strategia. Kurssilla on RA-maturiteetin kopioidut versiot. Osa 4 on RA-työkalun valinta. Useimmilla televiestintäyrityksillä on RA-työkalu. Tietokoneen käyttäjät voivat myös hankkia RA-työkalun vapaasti tai edullisilta kustannuksilta verkkoyrityksiltä kuten cVidya.

Useimmat teknologia-sivustot mahdollistavat käyttäjien pääsevän RA-työkaluun vapaasti. Kurssilla on osa sisäisistä petoksista. Sisäisten petosten välillä on vahva suhde ja kannustetaan tietokoneen käyttäjä hankkimaan kallis verkkokurssi. Kurssin viimeinen osa liittyy uusiin riskeihin. Koulutus osoittaa ilmeisiä riskejä, jotka vaikuttavat tietoturvaan, sosiaaliseen mediaan ja sähköiseen kaupankäyntiin. Vihaan verkossa huijausta ja roskapostia. Tietokoneen käyttäjät eivät saa koskaan palkita roskapostittajia. Ne olisi jätettävä huomiotta. Heidän huijaus- ja roskapostiviestit olisi raportoitava verkkoturvallisuuspalvelujen tarjoajille.

November 28, 2017