Back to Question Center
0

Practice From Semalt: Matkaviestinnän haittaohjelmien välttäminen

1 answers:

Mobiililaitteet saattavat kärsiä niin paljon kuin tietokoneet tekevät haittaohjelmista. Kuitenkin käytössä olevien älypuhelinten määrä kasvaa edelleen. Näiden laitteiden henkilökohtaisten tietojen määrä kasvaa myös, mikä tarkoittaa, että verkkorikolliset tarjoavat mahdollisuuden käyttää hyväksi - amp super search pages. Haittaohjelmat eivät ainoastaan ​​häiritse käyttökokemusta vaan myös petosten ja henkilöllisyyden varastamista.

Julia Vashneva Semalt Senior Customer Success Manager muistuttaa, että käyttäjän on käsiteltävä mobiililaitteiden turvallisuutta samalla tarkkaavalla tavalla kuin heidän tietokoneillaan, jos he haluavat estää haittaohjelmien uhan. Lisäksi on olemassa muitakin tapoja, joilla käyttäjä voi estää haittaohjelmien, troijalaisten ja virusten tartunnan.

Luotetut lähteet

Kun käyttäjät alkavat valita kolmannen osapuolen sovelluksia laitteilleen, he asettavat mobiililaitteilleen vaaran. Syy on, että esimerkiksi Google ja Apple ovat tiukan tietoturva-infrastruktuurin verkkokaupoissaan. Kolmannen osapuolen kauppiaat tarjoavat halvempia sovelluksia ja ohjelmistoja, jotka muutoin eivät ole saatavilla virallisissa myymälöissä. Mitä ihmiset eivät tiedä on, että ne voivat sisältää myös viruksia ja muita haitallisia sisältöjä, minkä vuoksi hinnat ovat alhaiset houkuttelemaan heitä lataamaan ne. Käyttäjien on ymmärrettävä, että heidän on pysyttävä luotettavien lähteiden lataamisessa. Sivustot voivat myös olla haittaohjelmien, virusten ja troijalaisten lähde. Siksi pidä luotettavia web-osoitteita.

käyttöoikeudet

Mobiilit käyttöjärjestelmät ottavat käyttöön riittävät suojausprotokollat ​​varmistaakseen, että laite pysyy turvallisena. Kaikki epäilyttävät sisällöt, jotka yrittävät päästä käsiksi laitteiden ominaisuuksiin, vaativat käyttäjän lupaa tehdä likaista työtä. Käyttäjien on kiinnitettävä huomiota sovelluksiin ja ohjelmistoihin, jotka pyytävät lupaa käyttää tiettyjä tietoja. Pitäkää aina, tarvitsevatko tiedot hyödyllisinä tehtäviensä suorittamisessa. Sovellus yrittää käyttää liikaa tietoa, kieltää sen pääsyn ja etsiä vähemmän invasiivista ohjelmistoa.

Turvallisuusohjelmistot

Ihmiset ovat melkein mahdotonta käyttää kannettavaa tietokonetta tai tietokonetta, jolla ei ole suojaa. Kuitenkin, kun on kyse mobiililaitteista, he saavat hieman löyhästi varmistaakseen laitteen suojaavalla ohjelmistolla. Monet ihmiset haluavat tallentaa henkilökohtaisia ​​tietoja älypuhelimiinsa. Mitä he eivät tiedä, että 96% heistä ei ole esiasennettu tietoturvaohjelmistoilla. Siitä huolimatta mobiililaitteiden myymälöissä löytyy lukuisia ladattavia ohjelmistoja, jotka ovat maksuttomia, jotka voivat auttaa ongelman lievittämisessä.

Tarkista säännöllisesti mobiilisovellukset

Ennen kuin voit ladata tai lisätä uusia sovelluksia tai ohjelmistoja, tarkista aina nykyiset asennetut ja ovatko ne ajan tasalla. Näin varmistetaan, että hyökkääjät eivät käytä laitteesi sovellusten vanhojen versioiden haavoittuvuuksia. Kehittäjät julkaisevat päivityksiä, jotka tulevat yhdessä korjaustiedostojen kanssa aiempien versioiden virheistä ja virheistä. Kun näin käy, tarkista, kuinka sovellukset toimivat. Jos käytössä on käynnissä sovellus ja tiedonkeruun lisääntyminen, tietokonevirkailijat ovat jo saaneet infektion laitteesta.

Tarkista App Arvioita

Sovellusten arvioinnissa on ongelmia, joita muut käyttäjät voivat käyttää. Arvioinnissa tulisi ohjata mobiililaitteen käyttäjiä valitsemaan ohjelmiston ladattavaksi.

November 28, 2017