Back to Question Center
0

Online huijaus ja petokset - Semalt Expert osaa minimoida altistumisen

1 answers:

Sivustolla on merkittävä rooli ihmisten elämässä maailmassa. Monet sivustot tarjoavat aitoja sisältöjä ja tuotteita. On kuitenkin olemassa myös muita, että verkko-käyttäjien pitäisi varoa kaikki samat. Syy johtuu verkossa toteutettujen petosten ja huijaustoimien lisääntymisestä.

Semaltin johtava asiantuntija Oliver King tarjoaa kysymyksiä, jotka voivat auttaa torjumaan online-petoksia ja huijausta - 777 be bonus code ohne einzahlung.

Yleisimmät Internet-huijaukset

Menetelmä, jolla huijaajat yrittävät saada tietoa epätoivoisilta käyttäjiltä, ​​jatkaa monipuolistamista. Seuraavassa on luettelo kymmenestä internetin ja sähköpostin huijauksista.

1. Nigerian huijaus

Nämä ovat nigerialaisia, jotka väittävät olevansa rojalteja ja odottavat perintöä ja tarvitsevat apua sen hankkimisessa.

2. Taattu luottokortin hyväksyminen tai laina

Ne tarjoavat luottokortin tai lainan hyväksynnän. He voivat näyttää uskottavalta, koska jotkut luottokorttiyhtiöt veloittavat maksua.

3. Lottohuijaus

Nämä uhrit uhkaavat edelleen lottovoittoja, mutta eivät koskaan voita..

4. Tietojenkalastelu

Nämä linkit ohjaavat käyttäjiä verkkosivustoihin, joissa he yrittävät saada heidät jakamaan henkilökohtaisia ​​tietoja houkuttelevien tarjousten avulla.

5. Ylikorvaushuijaus

Se sisältää varastettuja, luvattomasti maksamia tilauksia kalliille tuotteille. Kun pankki on talletettu, huijari pyytää tasapainoa yhdessä kohteen kanssa. Myöhemmin, kun toimielin ilmoitti hylätystä maksusta.

6. Uramahdollisuudet

Huutokaupat tarjoavat mahdollisuuden työllisyyteen ja pyytävät pankkitietoja maksuista. He käyttävät tilaisuutta varastaa identiteetit petoksille.

7. Hyväntekeväisyyslahjat

Nämä hyötyvät henkilöiden hyväntekeväisyyteen, jossa ihmiset lähettävät rahaa olemattomille hyväntekeväisyyteen.

8. Vapaapäivät

Travel-huijaukset saattavat vaikuttaa ilmaisilta, vain ymmärtää, että ne ovat kalliita pyrkimyksiä ilmoittautumisen ja saapumisen yhteydessä.

9. Pyramidijärjestelmä

Nämä ovat rikkaita nopeita järjestelmiä, joiden vähäinen vaihtelu on huijausyritysten tavoitettavissa sähköpostitse.

10. Ansaitse rahaa talon mukavuudesta

Nämä ovat joskus aitoja, mutta jotkut huijarit haluavat hyödyntää esimerkiksi lähettää rahaa vastineeksi mehukkaisiin vinkkeihin. He voivat myös lähettää ohjelmia, joissa on useita mainosprojekteja, jotka ovat edullisempia roskapostittajille.

Online huijaus- ja petostilastot

Petoksella tarkoitetaan vääriä identiteettejä käyttäviä teoksia tai väärennettyjä palveluita tai tuotteita..Ihmisiä pyydetään huolehtimaan siitä, että tämä tapahtuu, koska se vaikuttaa heidän turvallisuuteensa. Tietoverkkorikollisuus on jatkuva uhka ja voi olla yhtä vahingollinen kuin joku murtautuu kotiin. Keskimääräinen henkilötyöhinta on kasvanut 50%: lla vuoden 197 dollarista vuonna 2012 298 dollariin vuonna 2013, ja hyökkäykset kasvoivat hienostuneesti. Yhdysvaltojen kustannukset ovat 113 miljardia dollaria.

Verkkopankin väärinkäyttö

Yleisimmät online-huutokauppatyypit ja sähköisen kaupankäynnin huudot ovat toimittamatta jättäminen, väärä esitys ja kolmiomittaus tai muulihuijaus. Näihin liittyy jonkinlainen maksu, ja tavarat saapuvat ilman ongelmia. Myöhemmin viranomaiset ilmoittivat, että maksu oli laiton.

Muita lomakkeita ovat:

 • Musta markkinat ja väärennettyjä tuotteita
 • Tarjoushinnat huutokaupoissa, joissa omistajat yhdessä avustajien kanssa tekevät tarjouksen kiinteistöstä hinnankorotuksista
 • Escrow-palvelupetos, johon liittyy väärennettyjä verkkosivustoja
 • Väärennetyn maksutaulukon

Kilpailu ja romanssipetokset

 • Online-arpajaiset, kilpailut ja lotterit
 • Palkinnot ja lotterit huijauksia
 • Online dating huijauksia
 • Ulkomaiset arpajaiset
 • Reshipping Yhdysvaltain asukkailla
 • Mail Order Bride huijauksia

Ihmisen luonnon hyödyntäminen

Roskapostittajat ja huijaajat ymmärtävät ihmisluontoa ja käyttävät sitä hyväkseen. Jotkut huijauksista, joita käytetään vaikeissa tilanteissa olevia ihmisiä kohtaan ovat:

 • Ennakkomaksuhuijaukset
 • Hyväntekeväisyyspetos
 • Internet-apteekkimus
 • Muut online-petokset, kuten työnhaut, investointipetokset, nigerialaiset huijaukset, pyramidihyhiöt, verkkomainonnan petokset

Nuoremmat ja vanhemmat Internet-käyttäjät

Vaikka online-petokset ja huijaukset saattavat olla huolestuttavia ja joskus sekava, on välttämätöntä, että kaikki henkilöt pysyvät ennakoivasti suojelemalla olemalla varuillaan, epäilevästi ja aina kyseenalaistamalla asioita, jotka tuntuvat oudolta. Lasten ja aikuisten suojelemiseksi on luotettava kukaan, lukittava tiedot, aina oltava tietoinen, puolustettava kaikkia pyydyksiä ja gadgeteja, tarttumaan opettaviin hetkiin.

Yritysten petosten riskit

Kaikki liiketoiminnot, jotka harjoittavat toimintaansa verkossa, ovat petollisen toiminnan vaarassa. Joitakin vinkkejä tällaisen riskin estämiseksi ovat:

 • Kaikki varat suojataan ja suojellaan
 • Älä sekoita yritystoimintaa ilo
 • IT-infrastruktuurin lukitseminen
 • Tietokoneen omistaminen pankkitoimintaan
 • Sulje kaikki yrityksen maahantulopaikat
 • Henkilöstön perustietotarkastukset
 • Kattavuus on ratkaisevan tärkeää

Taistelupeli

Jäsenet voivat käyttää kansallisia petosten tiedotuskeskusta, National Cyber ​​Security Alliancea, Business Software Alliancea ja GetNetWiseä. FBI äskettäin liittyi Internet Crime Complaint Centeriin (IC3).

November 28, 2017