Back to Question Center
0

Onko mitään keinoa suojata verkkopelaamisesta ja identiteettivarkaudesta? - Semalt antaa vastauksen

1 answers:

Internet on täynnä kaikenlaisia ​​ihmisiä. Verkossa on paljon ihmisiäkäyttävät unettomia öitä yrittäessään suorittaa tietynlaisia ​​Internet-petoksia. On monia Internet-petosten muotoja. Suurin osatietoturvaongelmat ovat peräisin hakkereiden, roskapostittajien ja muiden tietoverkkorikollisten teoksista. Sähköisen kaupankäynnin verkkosivuston turvallisuus onsivuston ylläpitäjän käsissä.

Alla on muutamia vinkkejä Alexander Peresunko, the Semalt Asiakas Menestyspäällikkö, joka auttaa sinua pitämään internet-petoksia.

1. Opi tunnistamaan phishing- ja spear-phishing-yritykset.

Suojaa phishing-hyökkäyksiäovat kohdistettuja yrittäessään saada lisätietoja henkilöstä, koska heidän verkkotilinsa toisen organisaation kanssa on hakkeroitu taikärsivät tietojen rikkomisesta. Nämä hyökkäykset houkuttelevat yksilön tarjoamaan henkilökohtaisia ​​tietoja tarjoamalla vääriä lupauksia. Yksilön pitäisianna vähimmäistiedot itsestäsi yrityksille tai yrityksille, ellei yritys pysty selittämään, miksi se tarvitsee tietoja.Aina, legit yritys pystyy selittämään ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiin tarkasti.

2. Käytä vahvoja ja turvallisia salasanoja.

Käyttämällä vahvoja salasanoja, jotka yhdistävät kirjaimia,erikoismerkit, korkit ja numerot ovat yksi tapa puolustaa itseäsi internet-petoksista. Kuitenkin yhtä paljon kuin salasana on vahva, käyttämälläsama salasana useilla verkkosivustoilla vaarantaa tilisi turvallisuuden. LastPass ja KeePass ovat joitain palveluita, jotka auttavatyksi luomaan, pitämään ja hallinnoimaan useita vahvoja salasanoja kaikille sivustoille, joihin hän vierailee verkossa.

3. Varo epäilyttäviä sähköposteja ja liitetiedostoja.

Yksilön ei pitäisi avata sähköpostiviestejätai liitetiedostoja luottamuksellisista lähteistä. Huomiota olisi kiinnitettävä myös luotettavien lähteiden sähköpostiviesteihin ja tiedostojen laajennukseenennen kuin lataat tai avaat ne, etenkin viralliset sähköpostit pankistasi tai luottotieteistöltä, jossa pyydetään kirjautumista ja tarkistamistatilisi tiedot. Suurin osa yrityksistä ei koskaan lähetä sähköpostia henkilölle ja pyytää heitä tarkistamaan tilin tiedot. Ja vaikkase on legit, se on turvallisempaa käydä yrityksen kotisivulla tai soittaa yritykseen sen sijaan, että napsautettaisiin sähköpostin linkkiä.

4. Ole skeptinen, tietoinen ja varovainen.

Jos joku pyytää tietoja ja tietojaei ole oikein, älä tee tätä, ennen kuin ymmärrät, miksi henkilö tarvitsee tietoja. Luota sisäiseen vaistoasi. Myös oppiatoisaalta arvata kampanjoita ja tarjouksia, joita näet verkossa. Tarkista niiden lähteet. Useimmissa näistä viesteistä tulee usein sana "huijaus".On aika lukea Federal Trade Commissionin ohjeita suojautumasta identiteettivarkauksilta ja liittovaltion hallituksen vinkkeiltäInternet-petosten välttämiseksi USA.govissa. Jos henkilöllisyytesi on varastettu jo, kerro henkilöllisyyden varastamisesta.

5. Käytä HTTPS: tä kaikkialla.

Yksittäiset henkilöt varmistavat, että he ovat yhteydessä sivustoihin,he vierailevat SSL: n kautta, on turvallisin tapa varmistaa, että jokainen puhuu legit-verkkosivustolle ja varmistaa myös viestinnän sivustollaovat salattuja, joten suojaavat sinua internet-petoksilta.

6. Pidä haittaohjelmien torjuntaohjelmisto päivitettynä.

Virukset ja troijalaiset ovat kuitenkinei ole nykyään yleinen ongelma; sinun on asennettava haittaohjelmien torjuntaohjelmisto hänen koneelleen. Varmista myös, että virustorjunta pysyy yllätähän mennessä. Vanhentunut virustentorjunta ei ole hyödyllinen Source .

November 28, 2017