Back to Question Center
0

On oikea aika sanoa hyvästit haittaohjelmille - Semalt Advice

1 answers:

Jokainen tietokoneen käyttäjä voi joutua huijauselämän useiden tapojen kohteeksi haittaohjelmien ja virusten pistämiseksi tietokoneeseen. Tietokoneen kytkeminen verkkoon, kun se on riittämätöntä tietoturvaohjelmistoa, altistaa käyttäjälle erilaiset turvallisuusuhkat. Yksittäinen napsautus epäilyttävään linkkiin tai ponnahdusmainoksiin voi ladata haittaohjelmia ja viruksia tietokoneeseen aiheuttaen vakavia haittoja, sillä hakkerit voivat käyttää tilaisuutta tarkkailla kirjautumisia ja hyökätä käyttäjän tietoturvatietoja helpottamaan identiteettivarkauksia, con ja monia muita vahingollisia toimintoja - spa gislaved.

Tämä artikkeli kirjoitti Max Bell, Semalt Customer Success Manager tarjoaa yksinkertaisia ​​suojaavia suosituksia ladattavia haittaohjelmia, troijalaisia ​​ja muita viruksia vastaan.

Pidä tietoturvapäivitys

Tietokoneessa on oltava virustorjuntaohjelmisto, joka päivitetään aina. Aktiivinen vakoiluohjelmien torjunta- ja virustorjuntaohjelmisto voi helpottaa tietokoneen toiminnan seurantaa haittaohjelmien ja virusten varalta. Palomuurin asianmukainen konfigurointi ja turvajärjestelmän automaattinen päivitys takaavat turvallisuuden Troijan käytöstä.

Kirjoita URL-osoite selaimissa sijaan tarjottu linkit

Sähköpostilla jaetun yhteyden napsauttaminen on pikakuvake internetiin, mutta se voi altistaa käyttäjälle troijalle ja haittaohjelmille. Hakkerit voivat jakaa näennäisesti legitiiviset linkit sähköposteihin, joissa napsauttamalla linkkiä haetaan haittaohjelmia ja viruksia, joita käytetään henkilökohtaisten tietojen varastamiin huijausten tekemiseen. Linkkien kirjoittaminen suoraan selaimessa tarjoaa turvallisen vaihtoehdon selaimelle.

Älä avaa epäilyttäviä tiedostoja

Ellei sähköpostin liitetiedoston lähettäjä ole varmasti tuttu, ei ole suositeltavaa avata niitä. Huijautuneet taiteilijat voivat käyttää sähköpostiliitteitä haittaohjelmien ja virusten levittämiseen..Tarkista lähettäjän osoite tai skannaa liite tietoturvaohjelmistolla.

Käytä luotettavia verkkosivustoja lataamaan ja asentamaan ohjelmiston

Ilmaiset pelit, elokuvat ja ohjelmistolataukset saattavat kuulostaa monilta, mutta voivat aiheuttaa paljon vahinkoja. Haittaohjelmat ja viruksentorjuntaohjelmat kohdistavat viattomia tietokoneita käyttäjiä, jotka noudattavat heidän suostumistaan ​​helpottamaan huijauksiaan. Lataaminen epäluotettavista verkkosivustoista saattaa asentaa tuntemattomia haittaohjelmia tietokoneeseen. Tee kaikki lataukset luotetuilta sivustoilta.

Säädä "Drive-by" lataukset minimiin

Aseta selaimen suojaus luvattoman lataamisen havaitsemiseksi. Internet Explorerin tietoturva-asetukset voivat tunnistaa ja estää laittomat lataukset varmistaakseen haittaohjelmien ja virusten suojaamisen.

Käytä Popup-estäjiä

Napsauttamalla ponnahdusikkunaa tai linkkejä ponnahdusikkunassa, joka näkyy verkkosivustolla, voi asentaa tietokoneeseen Trojan ja muut virukset. Sulje ponnahdusikkunat tai asenna ponnahdusikkunoiden estäjät tekemään työn puolestasi.

Älä osta ohjelmistoa, joka on jaettu sähköpostissa tai viestissä

Vastaukset satunnaisiin sähköposteihin tai viesteihin, jotka vaativat ohjelmiston asentamista, voivat haitata järjestelmää haittaohjelmilla ja viruksilla. Napsauttamalla annettuja linkkejä Troijan voi asentaa vahingoittamaan.

Tietokoneen turvallisuus

Internetin haittaohjelmien ja virusten sisarusten ja nuorten turvallisuusongelmien jakaminen asettaa heille tietoa. He voivat pidättäytyä sokeista ehdotettujen linkkien seurannasta ja tehdä päätöksiä haittaohjelmien ja virusten välttämiseksi.

Tietojen säännöllinen varmuuskopiointi

Tietokoneen tietojen säännöllinen varmuuskopiointi voi suojata asiakirjoja, kun Trojan on hyökätty. Käyttäjät voivat palauttaa haittaohjelmien ja virusten tuhoamia asiakirjoja.

November 28, 2017