Back to Question Center
0

Ohjeet siitä, miten poistamaan Google Analyticsin viittaussähköpostiviestiä

1 answers:

Mikä on viittaavan roskapostin lähde?

Asianmukainen vastaus on "botit". Viittaavat kooderit muodostama sisältö pyrkii perustamaan ja muuttamaan verkkoa. Artem Abgarian, Semaltin Senior Customer Success Manager toteaa kuitenkin, että kaikki botit eivät ole "kauheita". Google käyttää esimerkiksi botit tiedostojen lähettämiseen - progiciel ressources humaines. Järkyttävät botit ovat joka tapauksessa äärimmäisen ärsyttäviä, kun otetaan huomioon se, että he voivat tehdä niin paljon työtä lyhyessä ajassa.

Muuntyyppinen roskapostin bot käy verkkosivustollasi. He voivat laatia väärennetyt tietueet, tallentaa sivustosi tai tehdä jotain ainutlaatuista, ja he jättävät jäljen, jota voit tarkkailla. Nämä ovat riskialttiimpia, koska ne saattavat olla tuhoutuneita sivustollesi ja jopa saumaamaan tietoturvaasi.

Mikä on sitten ulos?

Onneksi Google viittaa siihen, että se tutkii analyysissä havaittuja roskapostin maailmanlaajuisia vastauksia.

Yksi lähestymistapa on klikata "Channel Known Bots and Arachnids" -valintaruutu.

Jäljelle jäämistä varten sinun on tehtävä eri näkymä kanavalla. Tee ajettu osa, ja tämä antaa sinulle mahdollisuuden nähdä aitoutesi tiedot myös yhdistetyllä kanavalla.

Tällä hetkellä hävittämään robotteja, jotka todella vierailevat sivustossasi, etsi tyypillinen "vaikutelma". Esimerkiksi siirtymällä katsojien ryhmään> Innovaatio> Järjestelmäalue ja sinulla on kyky tarkastella Internet-palveluntarjoajaasi vieraillesi, kun he käyttävät verkkosivustoasi.

Joka tapauksessa ei-ihmisasiakkaat hyödyntävät sellaisia ​​asioita, kuten pilvilääketieteellisiä yhteistyökumppaneita ja tason 1 televiestintää. Voit myös lajitella laskun, jotta näet ne väärennetyt järjestelmän tilat (esimerkiksi "Googlebot"), jotka eivät investoi energiaa sivustossasi.

Samaan aikaan yksinkertaisesti ottakaa silmukka niille, jotka ohittavat nopeasti ja asettavat ne regex-artikulaatioon. Jos olet kriittisessä tilanteessa, ota meihin yhteyttä ja tarjoamme parhaan mahdollisen avusta.

November 28, 2017