Back to Question Center
0

Neuvoja Semaltista - Miten välttää myyntipisteitä (POS) haittaohjelmien hyökkäyksiä

1 answers:

Yleisesti ihmiset ajattelevat, että haittaohjelma kohdistaa tietosi ja vahingoittaa tietokonetta. Tämä on totta, koska hakkerit tuntuvat olevan rakastuneina haittaohjelmien ja virusten lähettämiseen tietokoneesi laitteisiin säännöllisesti. He pyrkivät hyökkäämään myyntitapahtumissa suuressa määrässä. Lopulta se tarttuu sekä ohjelmistoon että laitteistoosi, mikä tarkoittaa sitä, että fyysinen laite ja ohjelmat ovat suuressa määrin vahingoittuneita. POS-järjestelmiä käytetään usein, ja henkilö on mahdotonta välttää niitä kokonaan - temperature sensing remote control.

Yksi Oliver Kingin Semaltin johtavista asiantuntijoista on puhunut täältä pisteistä, joilla estetään haittaohjelmat ja virusherät.

POS-haavoittuvuuksien ymmärtäminen

Koska veloitus- tai luottokorttisi pyyhitään myyntipisteen kautta, magneettinauhoihin tallennetuilla tiedoilla on huomattava määrä. Saatavilla on erilaisia ​​tietoja: raidat 1 ja 2 ovat yleisimpiä, jotka voivat sisältää arkaluonteisia tietoja, kuten luottokorttisi numeroa, Paypal-tunnusta, käyttäjätunnuksia ja salasanoja. Jos haittaohjelmat tarttuvat johonkin näistä raidoista, saatat menettää rahat ja käyttää tietokoneesi järjestelmää. POS-järjestelmissä on kaksi tapaa hyökkääjät. Ensinnäkin, he lähettävät sinulle väärennettyjä liitetiedostoja ja ohjelmia sähköpostitse ja pyytää sinua asentamaan ne. Kun asennat nämä asiat, ne aktivoivat haittaohjelmat laitteellasi, ja se vahingoittuu muutamassa sekunnissa. Toiseksi haittaohjelmat keräävät kortinhaltijan tiedot raakamuodossa laitteen takaosasta. Se on mahdollista vain silloin, kun PSO-järjestelmälle annetaan tarvittavat tiedot tai se on onnistunut hyökkäämään internetyhteytesi kanssa..Hakkerit hyötyvät suuresta tietomäärästäsi ja käyttävät niitä laittomiin syihin.

Varotoimenpiteet

Sekä kauppiaiden että kuluttajien on pidettävä mielessä muutamia asioita. Ensinnäkin heidän pitäisi usein muuttaa PIN-koodejaan. Näin he voivat varmistaa, että heidän arkaluonteiset tiedot ovat suojattuja. Kuluttajien on ensisijaisesti vaihdettava PIN-koodit kerran tai kahdesti viikossa. Erilaiset luottokorttiyhtiöt voivat auttaa sinua saavuttamaan tämän tehtävän. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä asiaankuuluvaan yritykseen ja saada PIN-koodi muuttumaan vilpillisen toiminnan estämiseksi.

Toinen tapa on rajoittaa pääsyä laitteen takaosassa. Tätä varten voit asentaa yhteensopivat lisäosat ja ohjelmat. Etäkäyttö POS-järjestelmään olisi estettävä suurelta osin, jos haluat pysyä turvassa.

Kolmanneksi sinun on pantava täytäntöön asianmukaiset turvatoimet. Esimerkiksi sinun pitäisi asentaa haittaohjelmien ja virusten torjuntaohjelmat järjestelmään. On myös tärkeää, että päivität ne säännöllisesti, jotta ne voivat tunnistaa ja tuhota haitallisia asioita tietokoneessa.

Toinen ajatus on, että sinun pitää pitää POS-ohjelmat ajan tasalla ja pitää ne ylläpitää kolme kertaa viikossa. Jos ohjelmat ja ohjelmat ovat vanhentuneita, on olemassa mahdollisuuksia, että hakkerit hyökkäävät järjestelmääsi paremmin. Päivitetty POS-järjestelmä takaa laitteen säilyttämisen turvalliseksi. Lataa ja asenna vain uusimmat versiot, jotta et menetä tiedostoja ja arkaluonteisia tietoja.

Näillä vinkillä voit varmistaa, että tietokoneet ja älypuhelimet on suojattu POS-haittaohjelmilta.

November 28, 2017