Back to Question Center
0

Neuvoja semaltista: Kuinka päästä eroon roskapostiviesteistä sijoitettuna sosiaaliseen mediaan

1 answers:

Kun ystäväsi kertoo videosi, jonka lähetit Facebook-aikajanasi, voi olla ärsyttävä, tietäen, että et ole ollut aktiivinen viimeisten kolmen päivän aikana. On niin haastavaa, että sivu voi kommentoida ja lähettää huijauskuvia Facebook-aikataulussa ilman ilmoitusta. Tässä verkkoturva tulee sisään. Pyydämme täyttämään kyselyn ja saamaan älypuhelimen tai hinta ei ole vain huijaus vaan myös pelkkä manipulointi - progiciel gratuitous space.

Et halua päästä käyttämästä käyttäjätunnuksesi ja salasanatietojasi hakkeriin klikkaamalla haittaohjelmia. Tunnetuiksi tunnetuiksi kutsutut haittaohjelmat lähettävät videolle viruksen aikajanalleen, niin kuin haluat. Pitkällä aikavälillä video päättyy ohjata sinut toiseen linkkiin, joka houkuttelee sinut Facebook-sivun kaltaiseksi. Tämän jälkeen kaikki kyseisen sivuston tekemät viestit näkyvät automaattisesti aikajanalla.

Esimerkiksi me kaikki tiedämme väärennökset, jotka koskevat Undertakerin ja John Cenan Facebookissa tapahtuneita kuolemantapauksia. Varo rohkeutta ja napsauttamalla haittaohjelmia Facebookissa.

Julia Vashneva Semalt Senior Customer Success Manager kertoo seuraavasta oppaasta, jonka avulla voit käsitellä Facebookin roskapostia ja huijauksia.

Miksi käyttää sosiaalisen median alustoja levittämällä roskapostia ja huijauksia?

roskapostittajat käyttävät hyväkseen monia asiakkaita, jotka käyttävät sosiaalisen median alustoja, kuten Facebookia, tavoittavat heidät. Facebook on tärkeä rooli huijausten ja roskapostin torjunnassa, ja äskettäin Facebook otti käyttöön uusia ominaisuuksia estääkseen roskapostittajien pääsyn käyttäjille.

Vinkkejä siitä, miten roskapostittajat eivät hakata heitä

Sosiaalisen verkon käyttäjien on verkko-operaattoreiden on oltava tietoisia niistä seurauksista, joita he voivat joutua hakkeroinnin jälkeen. Tarkastella ja muokata Facebook-tietosuoja-asetuksiasi estääkseen haittaohjelmien uhkailun lisäämisen tilillesi. Vältä videoiden ja kuvien lataamista mistä tahansa Facebook-sivulta.

Steam-viestien poistaminen Facebook-aikataulusta

Useimmissa tapauksissa huijaukset vaikuttavat uteliaisiin sosiaalisen verkon käyttäjiin. Varmista, että napsautat "Tällainen sivu" -vaihtoehtoa, jos haluat vieraita sivuja. Jos haluat poistaa sivullasi aikajanalla, jotka on lisätty suosikkisivuillesi tahattomasti, avaa Facebook-aikajanaprofiili ja avaa linkitetyt sivut. Napsauta roskapostin sivua, jonka haluat poistaa ja toisin kuin sivu.

Voit poistaa huijaussovelluksia Facebook-tilistäsi siirtymällä tilin asetuksiin ja napsauttamalla App, jonka haluat poistaa. Työnnä poistopainiketta poistaaksesi huijaussovelluksesi Facebook-tililtäsi. Voit estää sovelluksen myös antamalla sovelluksen nimen "Estä sovellukset-vaihtoehto". Hyvää sivua, joka ei ole legit, voi todella maksaa sinulle. Tutki sivuston legitiimiyttä ennen kuin pidät siitä, jotta voit välttää tilillesi kohdistuvien seurausten hallitsemisen haitallisen hakkereilla. Jaa kavereidesi kanssa tarve estää huijausposteja ja sovelluksia turvalliseksi roskapostittajilta.

November 28, 2017