Back to Question Center
0

Miten seurata todellisia käyttäjiä sivustossasi - Semalt Expert

1 answers:

Verkkosivuston tarkka seuranta on merkittävä sitoutuminen tietojärjestelmän turvallisuuden varmistamiseen ja varsinaisten tilastojen tarjoamiseen. Web-sovelluksen kävijät voivat ylpeillä epäilyttäviin korkeuksiin ja alamäkiin, jotka eivät ole ennustettavissa. Tämä voi johtua roskapostin ja aivojen viittauksista sivustoon, joka liittyy tietokonejärjestelmän haittaohjelmien, virusten ja Trojanin tarttumiseen.

Osa haittaohjelmista ja viruksista, roskapostin verkkosivustoliikenteestä rekisteröidään vääriä tilastotietoja Google Analyticsista, mikä antaa epäreilua toivoa sivuston omistajalle. Google Analyticsin oikeita tietoja koskevan tarjouksen tekemisessä on muutamia tapoja sulkea pois Web Monitoring Service -sivuston liikenne - Site24x7

Tässä artikkelissa Nik Chaykovskiy Semalt Senior Customer Success Manager tarjoaa yksinkertaisia ​​tapoja suodattaa epäilyttävän liikenteen vaihe vaiheelta:

Ensinnäkin sulje liikenne käyttämällä Google Analyticsin luomaa Site24x7-selainversiota. Tätä menetelmää käytetään liikenteen suodattamiseen Site24x7-verkkosovelluksesta (Real Browser) määrittämällä suodattimen konsoli Google Analyticsissa - worauf beim umzug beachten. Suodatin on piilotettu näkymästä Google Analytics -näkymässä, joten se tarjoaa erinomaisen tavan sulkea pois haittaohjelmien, virusten ja väärien liikennetilastojen saastuttamien palveluiden liikennettä järjestelmistä..

Toisin kuin muut selaimet, Firefoxilla on ainutlaatuinen versio Web-sovellusvalvonnasta (Real Browser), jolla on ainutlaatuinen pieni versio (piste) 247, jolla on mahdollisuus toistaa tallennettuja tapahtumia. Kun seuraat verkkosivustojen käyntejä Google Analyticsin avulla, konsoli voidaan säätää sulkemaan vähemmistöversion 247 toimintoja sen varmistamiseksi, että vain oikeat tiedot heijastavat Google Analyticsia estäen samalla troijalaiset ja haittaohjelmat.

Google Analytics -konsolin kokoonpanon vaiheet Site24x7: n poissulkemiseksi

  • Kirjaudu Google Analytics -tiliin ja siirry Hallinta-asetukseen. Valitse Järjestelmänvalvojana Suodattimet ja lisää sitten suodattimet.
  • Valitse valikosta Suodatin-nimi Robot Traffic Site24x7
  • Valitse Mukautetun suodattimen poissulkeminen Suodatintyyppi-kohdassa.
  • Valitse Suodatin-kentästä Selainversio.
  • Lopuksi valitaan 24x7 suodatinkuvaksi.

Kun tarvitset tarvittavat tiedot, napsauta Käytä kaikkia näkymiä, jos haluat tallentaa muutokset, jotka poistavat roskapostitoiminnot, jotka piirtävät haittaohjelmia, viruksia ja haitallista rekisteröityä liikennettä Googlessa. Paitsi Site24x7 estämällä Block Domain on vaihtoehto, joka määrittää useita verkkotunnuksia ohittamaan tai sallimaan Site24x7: n suorittamisen. Bloc-verkkotunnus varmistaa, että Site24x7: n kyky pyytää verkkosivujen seurantaa ei onnistu.

Lohkoalueen aktivointivaiheet

  • Käytä Web-sovellusvaihtoehtoa Webissä reaaliselaimessa.
  • Valitse Web Application Monitor konfiguroitu ja valittu Muokkaa toiminto Valikosta.
  • Siirry Muokkaa-valikkoon ja valitse Verkkotunnukset ja rehu Google Analyticsissa verkkotunnukseksi.
  • Lähetä tallentaaksesi muutokset. Seuraa keskusteluja foorumeilla tai ota yhteyttä kyselyihin, jotka koskevat liikennöinnin estämistä Site24x7-verkkosovelluksista, jotta se pysyy turvallisena haittaohjelmilta, viruksilta, troijalaiselta ja roskapostilta.
November 28, 2017