Back to Question Center
0

Miten hallita kielten roskapostia Google Analyticsissa - Harjoittele Semaltista

1 answers:

Internetin asiantuntijat väittävät, että Google Analytics -käyttäjien avainsanojen ja viittausten roskapostin suodattaminen on nyt aiemmin. Google Analytics näyttää URL-osoitteet ja roskapostiviestit oikein, kun hakkerit tai petostajat lähettävät satunnaisia ​​vääriä tietoja satunnaisiin verkkosivustoihin ja GA (Google Analytics) -seurantakoodeihin.

Semaltin , Artem Abgarianin johtavan asiantuntijan mukaan tämä haaste voidaan ratkaista helposti suodattimien avulla. Tietojen kaventaminen on kuitenkin itsessään ongelmallista.

Internetin käyttäjille, sivuston omistajille ja ohjelmoijille huono uutinen on, että hakkerit ovat nyt rikkoneet orgaanisen avainsanan ja viittauksen roskapostista. Roskapostittajat lyövät nyt verkkokäyttäjiä kielikertomuksilla - new usa casinos 2017. SEO Roundtable kirjoitti raportin samoista kolmesta viikkoa sitten.

Google Analytics -yhteydellä väärennetty liikenne voidaan määritellä väärennetyiksi osumiksi, jotka lähetetään käyttäjän Google Analytics -ominaisuuteen. "Hitti" tarkoittaa käyttäjän vuorovaikutusta sivustolla, joka johtaa tietojen lähettämiseen Google Analytics -ominaisuuteen. Esimerkiksi se voi olla "siirtyminen", "näytönäkymä", "tapahtuma" tai "sivunäkymä".

Väärennen osuman tuottaa bot tai ohjelma eikä ihmisen vuorovaikutus. Tällä hetkellä on mahdollista murtaa kaikki Google Analytics -hitti. Tämä tarkoittaa, että roskapostittajat voivat lähettää vääriä suoraa liikennettä, väärennettyä orgaanista liikennettä, väärennettyä orgaanista liikennettä ja väärennettyjä tietoja sosiaalisesta mediasta. Hakkerit voivat torjua virtuaalisia sivunäkymiä, tapahtumia, isäntänimen, pyynnön URL-osoitteen, tapahtuman kohteen ja avainsanat. Lisäksi hakkerit tarvitsevat Google Analytics-tunnuksen suorittamaan likainen taikasi. Käytännössä he voivat kirjoittaa analyysitietoja mistä tahansa muualta maailmasta ja ilman Google Analytics -tilin käyttöä.

Kielten roskapostin poistaminen käytöstä Google Analyticsissa luomalla isännän nimen suodatin

Artikkeli on erityisen hyödyllinen käyttäjille, joiden Google Analyticsilla on aave ja viittaus roskasisältöön. Näin ollen tässä osassa käsitellään väärennetyn liikenteen kielteisten vaikutusten minimoimista tai poistamista Google Analytics -raporteissa.

Suurin osa internetin käyttäjistä on saanut tällaista roskapostia Google Analyticsissaan. Siksi, miten verkkokäyttäjät voivat poistaa nämä roskapostit? Tässä osassa kerrotaan, kuinka isännän nimen suodatinta voidaan käyttää useimpien roskapostin suodattamiseen. Noudata alla olevia ohjeita:

1. Käy Google Analyticsin hallintakansion kautta

Napsauta Google Analytics -sivulla oikealla olevasta sarakkeesta olevaa painiketta ja valitse "Suodattimet".

2. Napsauta Sinistä painiketta "Lisää suodatin"

Tälle näkymälle olisi luotava uusi suodatin Google Analyticsin parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Se ylläpitää yhtä suodattamatonta verkkosivuston liikennettä.

3. Luo isäntänimen suodatin

Valitse Google Analytics -sivulla ylhäältä vasemmalla oleva "Luo uusi suodatin" ja anna suodattimen nimi annettuun kenttään. Valitse "Suodatintyyppi" -kohdassa "Ennalta määritetty" ja valitse sitten neljä avattavaa valikkoa, valitse "sisällytä vain"> "liikenne isäntänimi">, jotka ovat yhtä suuria ja kirjoita sitten verkkosivuston URL-osoite. Lopuksi selaa ja tarkista legit-sivuston liikenteestä ilmoitetut palvelimen nimet. Varmista sisällyttämään kaikki aitoon liikenteeseen liittyvät hostnimet sivustoon.

4. Tallenna sivuston suodatin

Yksinkertaisella suodattimella on huolehdittava irtotavaran viittaus roskapostista, joka saa lobbed sivustolla.

November 28, 2017