Back to Question Center
0

Melko riittämätön viittaavan roskapostin kanssa? - Seuraa Semaltin oppaita

1 answers:

Ei ole väärin sanoa, että Google Analytics on erittäin hyödyllinen verkkosivuston omistajille, koska se tarjoaa tietoja ja näkemyksiä siitä, mitä sivustossasi tapahtuu ja millaista liikennettä se vastaanottaa. Google Analytics auttaa myös arvioimaan osumien määrän, poistumisprosentin, liikenteen orgaanisen tai epäorgaanisen sekä sivustosi kuuluisimmat ja yleisimmin katsotut sivut. On erittäin valitettavaa, että viittausriskit ovat osuneet Google Analyticsiin viime kuukausina, mikä tarkoittaa, että raportit ovat epätarkkoja ja vähemmän hyödyllisiä. Viime aikoina on havaittu lukuisia roskapostin URL-osoitteita, jotka houkuttelevat ihmisten huomion liikenteeseen - how much does bullypedia cost.

Täällä Jack Miller, Semalt Senior Customer Success Manager on antanut lyhyen selvityksen siitä, miten päästä eroon Google Analytics -viestin roskapostista.

Ovatko raporttisi vaikuttaneet?

Monet ihmiset ovat hämmentyneitä siitä, miten saada ymmärtämään, että raportit vaikuttavat. Ensimmäinen asia mitä sinun tarvitsee huomata on, kuinka monta näkemystä saat päivässä. Jos näet huomattavan määrän näkymiä kuin odotettu, niin se voi olla merkki siitä, että roskaposti tai hakkerit ovat päässeet sivustoosi. Sinun on kirjauduttava Google Analyticsiin tarkistaaksesi verkkosivustosi tiedot.

Kuinka estää roskapostia

On totta, että Google Analytics pyrkii parhaiten vastaamaan sivustojen omistajien ja verkkovastaavien odotuksiin. Silti on mahdollista, että siihen kohdistuu viittaus roskapostia. Tämän estämiseksi sinun on asennettava asiaankuuluvia laajennuksia ja ohjelmistoja, joiden avulla voit päästä eroon väärästä liikenteestä. Jos hakkerit yrittävät rikkoa käyttäjätunnuksia ja salasanoja, on aika vaihtaa kirjautumistietosi ennen kuin on liian myöhäistä ja menetät suurimman osan tietojasi. Useimmiten hakkerit käyttävät erityisiä seurantatunnuksia ja -koodeja varastamaan henkilökohtaisia ​​tietojasi. Voit estää niiden hyökkäykset luomalla suodattimia suurella määrällä ja asentamalla asiaankuuluvat ohjelmistot, jotta seuranta-tunnus ei saata varastettua. Kukaan ei voi poistaa Google Analyticsin roskapostia kokonaisuudessaan, mutta voit luoda segmenttejä piilottaaksesi tietosi ja luo joitain suodattimia, jotka pysyvät turvallisina internetissä.

Viittaushaun poistaminen historiatiedoista

On aika poistaa viittaus roskasisältöä historiallisista tiedoista. Tätä varten sinun pitäisi luoda eri segmenttejä eri sivuille. Tietenkään sinun ei pidä unohtaa varmuuskopioida tiedostoja kerran viikossa. Salasanan vaihtaminen on pakollista kahdesti viikossa, ja muista käyttää vahvoja salasanoja, jotta hakkerit eivät voi arvata niitä. Ensin sinun on suodatettava isäntänimi-ottelut ja luotava yksilölliset verkkotunnukset. Seuraava vaihe on lisätä suodattimia mahdollisimman monta sivua varten.

Sulje pois tunnetut botit

On tärkeää sulkea pois tunnetut botit, koska ne voivat tartuttaa sivustosi muutamassa minuutissa. Jotkut robotit, jotka Google Analytics tietää, voidaan suodattaa ja poistaa helposti. Tätä varten sinun tulee mennä admin-osioon ja muuttaa asetuksia. Jos noudatat kaikkia näitä vaiheita, voit pitää sivustosi suojattuna Google Analyticsin viittauskysymyksiltä suuressa määrin.

November 28, 2017