Back to Question Center
0

Kysy Semalt Expert Kuinka Poista Google Analytics Spam

1 answers:

Ei ole väärin sanoa, että raportointi on yksi tulevasta markkinoinnista tärkeimmistä näkökohdista, ja luotettavat tiedot ovat avaintekijöitä raportoinnin onnistumiselle. Joskus Google Analyticsin hallintapaneelissa huomaamme, että suuri joukko osumia on tulossa sisään. Ne ovat itse asiassa liikennepaljouksia, ja ne pitäisi päästä eroon mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Meidän on säännöllisesti tarkistettava porttimme ongelman analysoimiseksi ja ratkaisemiseksi, ennen kuin se on liian myöhäistä ja menetämme sivuston hakkereille.

Artem Abgarian, Semaltin Senior Customer Success Manager kertoo tässä vaiheessa, miten ärsyttävät roskapostit poistetaan nopeasti.

Ensimmäinen vaihe

Ennen kuin muokkaat asetuksiasi Google Analyticsissa, testaa kaikki käytettävissä olevat suodattimet ja tee tarvittavat muutokset - free vds windows. Tämä auttaa sinua toteuttamaan parhaita strategioita. Voit aloittaa prosessin testaamalla vastaanottamiesi näyttökertojen määrän. Kun olet testannut sen, seuraava vaihe on roskapostoliikenteen ja niiden lähteiden estäminen. On totta, että roskapostoliikennettä ja botnet-verkkoja ei voi estää, mutta helpoin tapa on antaa Googlen tekemään työsi. Siirry Järjestelmänvalvoja-osioon ja säädä Bot-suodattimen asetuksia. Näin voit estää epärealistisen ja väärennetyn liikenteen saapumisen suuressa määrin. Google päivittää jatkuvasti sen suodatinrobotteja ja käytäntöjä, jotta ylläpitäjät saavat mahdollisimman suuren hyödyn resursseistaan.

Mikä roskapostiliikenne on ja miten se tunnistetaan?

Roskaposti-liikenteellä on kyky sotkeutua tiedostoihisi..Se aloittaa prosessin lähettämällä hyödytöntä liikennettä ja vääriä näkemyksiä. Jos näet paljon kävijöitä ja et tiedä niiden lähteitä, on olemassa mahdollisuuksia, että roskaposti on osunut sivustollesi. Roskaposti liikennöi useat botnetit ja roskapostit, jotka huippulaivatut hakkerit kehittivät varastaakseen henkilökohtaisia ​​tietojasi.

roskapostia voidaan analysoida, tunnistaa ja päästä eroon. Ensin sinun on säädettävä Google Analytics -hallintapaneelin asetuksia. Luo myös varmuuskopiotiedostoja, jotta tietoja ei koskaan menetetä. Lisäksi on tärkeää tarkistaa, onko poistumisprosentti ja verkkosivustojen käyttökerrat merkitty tai eivät.

Paitsi tämä, myös sinun on tarkistettava ja muokattava Google-yhteistyökumppaniesi nimeäsi. Jos huomaat, että Googleweblight on sinun isäntänimi, on hyvä mennä. Muussa tapauksessa sinun pitäisi vaihtaa se niin aikaisin kuin mahdollista.

roskapostin estäminen

Yksi helpoimmista ja parhaista tavoista estää roskapostin muodostuminen on luoda suodatusilmaisuja säännöllisesti. Sen pitäisi sisältää verkkotunnuksesi, tiedoston nimi ja isäntänimi. Varmista, että olet antanut eri nimet eri verkkosivustoille tai verkkotunnuksille sekaannusten välttämiseksi. Sinun tulisi asettaa suodattimen tyyppi räätälöitynä ja sisällyttää isäntänimiä tähän. Seuraava vaihe on tarkistaa jokaisen suodattimen ennen sen käyttöönottoa sivustoillesi.

Roskapostin lähteet

On totta, että roskapostin lähteitä on paljon. Sinun tarvitsee vain estää kaikki nämä lähteet yksitellen. Puhdista Google Analytics -hallintapaneeli ja tarkista se, ennen kuin luot suodattimia ja estä roskasäilön lähteitä. Kun olet noudattanut näitä vaiheita, olisi helppoa päästä eroon roskapostista. Varmista, että olet estänyt kaikki epäilyttävät IP-osoitteet lähettämästä väärennettyä liikennettä, koska se voi vahingoittaa sivustosi ja AdSense-sivustoa suuressa määrin.

November 28, 2017