Back to Question Center
0

Kuinka välttää haittaohjelmia - Suositus Semaltista

1 answers:

Haittaohjelmat viittaavat monenlaisiin vihamielisiin ohjelmistoihin, mukaan lukien tietokoneen madot, virukset, irrotusohjelmat, mainosohjelmat, vakoiluohjelmat, haamut, troijalaiset ja muut vaaralliset ohjelmat. Haittaohjelmat voivat hyödyntää tietoturva-aukkoja tai haavoittuvuuksia käyttöjärjestelmien, sovellusten tai heikossa versiossa Adobe Flash Playerin, Java SE: n ja Adobe Readerin sovelluksissa. Niiden vaikutukset ulottuvat identiteettivarkauksista ärsyttävyyteen tietokoneen kaatumiseen.

On tärkeää päästä eroon haittaohjelmista. Tällöin kannattaa pitää mielessä seuraavat kohdat, jotka Jack Miller Semalt Senior Customer Success Menesteri on määrittänyt - surveillance camera installation business.

Estää viisaalla verkkokäyttäytymisellä

Haittaohjelmien estäminen järkevällä verkkokäyttäytymisellä on mahdollista. Tietokoneasiantuntijan tai ohjelmoijan ei tarvitse auttaa eroon viruksista ja haittaohjelmista. Sinun tarvitsee vain lopettaa tarpeettomat asentaminen ja lataaminen. Jos jotkin työkalut tai ohjelmistot eivät ole käytössä, poista ne tietokonejärjestelmästä mahdollisimman aikaisin. Samalla tavalla, jos et ole varma sivuston aitoudesta, jätä se ja etsi vaihtoehto.

Hakkerit lähettävät usein tyhmiä asioita sähköpostitse. On tärkeää, ettet luota minkään sähköpostiviesteihin liittyvään. Etenkin, kun vastaanotat roskapostiviestejä, et halua napsauttaa tai asentaa liitetiedostoa, koska se voi sisältää viruksia tai haittaohjelmia. Samoin, jos kollegasi tai perheenjäsenesi antaa sinulle Flash-aseman tai DVD-levyn, jossa on tartunnan saaneita tiedostoja, sinun ei pidä sokeasti hyväksyä sitä. Varmista, että olet asentanut tietokoneesi virustentorjuntaohjelmiston..Muuten on parempi, ettei näitä DVD-levyjä toisteta.

Jotkut pop-up-ikkunat ja ikkunat yrittävät hakata tietokoneen laitteita. Sinun ei pitäisi napsauttaa heidän linkkejä ja välttää vapaan järjestelmän tarkistuksia. Anna minun kertoa teille, että tässä maailmassa ei ole mitään vapaata. Meidän on maksettava virallisen ohjelmiston maksu, joten ponnahdusikkunoiden virustorjuntavälineet eivät ole hyviä. Voit sulkea kaikki tällaiset ikkunat Windows Task Managerin avulla (Ctrl-Alt-Delete). Sinun tulisi välttää ohjelmistoja tuntemattomista lähteistä, vaikka verkkosivusto näyttää varsin houkuttelevalta ja ammattimaiselta. Samalla sinun on vältettävä laitonta tiedostojen jakamista. Hakkereiden on helppo nimetä haittaohjelmansa kuuluisten elokuvajuhlien, musiikkialbumien ja ohjelmien avulla, jotka houkuttelevat ihmisiä lataamaan ne.

Poista haittaohjelma autenttisella ohjelmistolla

Riippumatta siitä, kuinka viisas tai olet huolissasi, tietokonejärjestelmä voi saada tartunnan milloin tahansa. Siksi sinun pitäisi poistaa haittaohjelmat ja virukset vain aitoja ja laillisia ohjelmistoja käyttäen. Älä asenna työkalua, johon et ole varma. Hyödynnä Windows Update ja päivitä järjestelmäsi kerran tai kahdesti viikossa. Se ilmoittaa automaattisesti, jos päivitykset ovat saatavilla. Voit ladata sen Internetistä ja asennus kestää muutaman sekunnin. Samaan aikaan on tärkeää pitää selaimesi päivitettynä. Lataa uusimmat selainten versiot, jotta voit nauttia uusimmista ominaisuuksista ja ominaisuuksista. Sinun pitäisi käyttää virustorjuntaohjelmistoa, jotta se pysyy turvassa internetissä. Käännä se koko ajan ja päivitä se kerran tai kaksi kertaa kuukaudessa. Haittaohjelmien torjunta, joka tunnetaan myös nimellä anti-spyware, on tehokas komponentti mille tahansa tietokonelaitteelle. Tämä erillinen ohjelma pitää tietokonejärjestelmääsi ja sosiaalisen median profiileja turvallisina mahdollisilta uhilta ja viruksilta. Vaihtoehtoisesti voit käyttää Windowsin palomuuria, joka on hyvä estää laitteesi haittaohjelmilta ja viruksilta. Jos sähköpostiohjelmasi eivät suodata roskapostia oikein, on tärkeää yrittää roskapostisuodatin mahdollisimman aikaisin.

November 28, 2017