Back to Question Center
0

Kuinka peruuttaa tilaamattomista sähköpostiviesteistä - Hyödyllisiä neuvoja semaltista

1 answers:

Sähköpostiviestien välillä on eroja, joiden pitäisi irtisanoa, koska niillä ei enää ole mitään tarkoitusta ja niitä, joita ei koskaan pitäisi peruuttaa. Tässä artikkelissa Michael Brown, Semalt Customer Success Manager käsittelee näiden kahden luokan välistä eroa argumenttien pohjalta yhdestä skenaariosta, joka tapahtui yhdelle verkkokäyttäjälle.

Asiakas väitti saaneen useita ei-toivottuja sähköpostiviestejä ruokavalion pillereistä ja lemmikkieläinten tarvikkeista. Oli melko tylsiä ja ärsyttävää poistaa yli 100 sähköpostia joka kerta, kun he tarkistivat sähköpostinsa. Sähköpostiviestien lajittelu ja poistamisen jälkikäteen poistaminen on vaikeaa, koska he eivät tienneet kuinka turvallista se olisi avata.

Verkkokäyttäjät saattavat löytää tämän sekaannuksen, mutta silti on eroteltava, mihin sähköpostiin tarvitaan tilauksen peruuttaminen ja jotka eivät - frases de fotografia artistica en. Väärinkäytösten poistamisen tärkeistä sähköposteista voi olla tuhoisia tuloksia yksilölle. Seuraavassa selitetään miksi ja sovellettavat säännöt.

Älä irtoa tilausta roskapostista

Tämän irtotavarana olevan sähköpostin sopivin nimi on roskapostia. Roskaposti-sähköpostiviesteillä ei ole tiettyä sähköpostiosoitetta, johon ne kohdistetaan. Sen sijaan hakkerit lähettävät heidät satunnaisiin osoitteisiin, mikä tarkoittaa, ettei ole ilmeistä liittymää.

Koska ei ole tilausta, joka muistaa rekisteröitymisen, sinun ei pidä huolehtia siitä, että pääset luopumaan mistä tahansa. Jos yrität napsauttaa poisto-painiketta, on suuri mahdollisuus, että se pahentaa tilanne.Tiedänkö, miksi on tilauksen purku, kun ei ole tilausta tehty? Vastaus on yksinkertainen, hakkerit ovat erittäin hämmästyttävä.

Kuten aiemmin on mainittu, roskapostiviestit päätyvät satunnaisiin sähköpostiosoitteisiin. Siksi hakija vastaanottaa ilmoituksen siitä, että satunnainen sähköposti on todella aktiivinen. Kun he huomaavat, että sähköposti on elossa, he lisäävät ponnistelujaan lisäämällä roskapostia. Kun käyttäjät napsauttavat irtisanomis-painiketta, he saavat enemmän roskapostia kuin koskaan ennen, joten heidän pitäisi välttää se kaikin puolin.

Vaihtoehtoisesti on mahdollisuus merkitä sähköpostiviesti roskapostiksi, joka on se, mitä ihmiset tekevät sen sijaan tällaisten sähköpostiviestien kanssa. Kuitenkin

Tee irti asiasta tiedoista tietoisesti allekirjoitettu

Kun joku on valmis lopettamaan sähköpostien vastaanottamisen oikeudellisesta postitusjärjestelmästä, asiantuntijat sanovat, että on turvallista käyttää linkkiä, jonka tilaus on peruutettu. Yksi ei saa koskaan merkitä sitä roskapostiksi, koska se voi aiheuttaa muiden henkilöiden tilaamisen lopettaa tällaisten ilmoitusten vastaanottaminen.

Säännöt

Säännöt sen määrittämiseksi, mitkä sähköpostiviestit pitäisi poistaa tai ei pitäisi peruuttaa, ovat hyvin yksinkertaisia.

  • Jos joku on tilannut uutiskirjeen, valitse sitten kyllä, jos haluat lisätietoja. Jos aiemmin on ollut liikesuhde, on erittäin todennäköistä, että se on laillinen posti ja klikkaamalla irtisanoman linkkiä ei aiheudu haittaa.
  • Jos joku ei tunne lähettäjää tai mitä he edistävät, napsauttamalla linkkiä voi aiheuttaa enemmän ongelmia.
.
November 28, 2017