Back to Question Center
0

Kuinka estää roskapostin Viber - Semalt Expert -huolet

1 answers:

Oletko saanut viestejä Viberiltä tässä kuussa? Jos sinulla ei ole muuta mahdollisuutta, et ole ainoa, koska nämä viestit ovat kaikki ympärillä.

Ei nykyaikaisinta pahoinpitelyä, nämä epävarmuudet ilmaantuvat yhä normaalisti. Tämä johtuu siitä, että nykyinen kirjeenvaihdon innovaatio on niin luonnollista hyödyntää ja huijata.

Seuraavassa on muutamia hyödyllisiä kysymyksiä Semaltin johtava asiantuntija Ryan Johnson, joka ohjaa sinua viber-tilisi suojaamiseksi roskapostiviesteiltä.

Viber-asiakkaista on yhä enemmän väkivaltaisia ​​mielenosoituksia, että ne saavat huomattavan paljon roskapostia Viberiltä - day charters miami. Jotkut näistä viesteistä ovat merkityksettömiä ärsytyksiä. Kuitenkin monet niistä ovat vaarallisia. Tietojenkalasteluviestejä, jotka pyrkivät saamaan yksittäisiä tietoja, maksullisia kortin numeroita tai jopa yrittämään ottaa haittaohjelmia gadgeteihin, on kaikki otettu huomioon, ja huomattava määrä Viber-asiakkaita korostetaan sovelluksen hyvinvoinnin suhteen.

Viber ottaa huomioon Viber-asiakkaiden väliset vapaat viestejä, jotka ovat ottaneet sovelluksen matkapuhelimeensa. Koska se liittyy yhteen puhelinnumeroon, asiakkailla on hypoteettisesti vain yksi tai joukko tietueita, ja nämä tietueet liittyvät matkapuhelimeen. Tämä tarkoittaa sitä, että Viber on edullinen tiedotusvaihe, mutta se on lisäksi erittäin tärkeä roskapostittajille. Tällä tavoin he haluavat lähettää roskapostia Viber-asiakkaille.

Joka tapauksessa voit estää roskapostittajat, ja Viber pyrkii vaikeuttamaan roskapostittajien lähettämään sinulle ärsyttäviä viestejä.

Mitä tapahtuu, kaikkialla, on tämä: jotain roskapostittaja tarvitsee sinua koskettamaan hämärää yhteyttä, joten hän kerää kokoontumistasi valtavia määriä yksilöitä.

Viesti lähetetään kaikille, roskapostori lähtee keräämisestä, ja sinulta jätetään epäluuloinen järjestely, joka ei ole millään tavalla säteen Boycott-sävyjä tai lähestymistapaa tuottamaan vilkasta.

Jotkut Viberin asiakkaat ovat nähneet suuremman määrän roskapostia, joka lähetetään heidän tietueilleen. Viber ei lähetä näitä viestejä, eikä organisaatio hyväksy niitä. Viber Media ei koskaan lähetä mainoksia asiakkaille.

Traagisesti tämä ei tarkoita sitä, että jotkut temput asiantuntijat eivät tällä hetkellä pyrkisi käyttämään lavalla roskapostin lähettämistä yksityishenkilöille. Jotkut umpikujaiset sivustot ovat jo alkaneet tarjota roskapostiviestien lähettämistä asiakkaille kustannuksella, ja Viber pyrkii sulkemaan nämä alas.

Kun sinulla ei ole mahdollisuutta saada viestejä, joita sinun ei tarvitse, niin sinun pitäisi tehdä:

1. Jos joku lähettää sinulle roskapostiviestin, avaa se ja valitse valinnat (iOS: ssä, tämä on oikeassa yläkulmassa oleva pyörä).

2. Valitse "Napauta tämä yhteystieto", kuten haluat säännöllisesti asiakkaan kanssa, jonka haluat palauttaa.

3. Voit myös ilmoittaa roskapostittajan Viberille siirtymällä tähän sivulle. Tee pisteitä valita "erikoistunut ongelma" ja paljastaa Viberille, että saat roskapostia asiakkaalta. Lisäksi ilmoita Viberille roskapostin puhelinnumerolle, ja he käsittelevät sitä siitä lähtien.

Luotamme siihen, että Viberin tulevassa versiossa on kyky raportoida roskapostia nimenomaan hakemuksessa. Nykyisin syyllisten puolustaminen on paras asia, jota voit tehdä.

November 28, 2017