Back to Question Center
0

Konstruktivinen neuvonta semaltin avulla, joka pitää sinut poissa haittaohjelmilta

1 answers:

Haittaohjelma tarkoittaa vikoja, jotka leviävät tietokoneisiin Internet-selaimen avulla. Sana, se on lyhyt muoto haittaohjelmia, jolla voi tuhota tietokone. Siksi se toimii kuin hakkerit levittävät taudit.

Ponemon-instituutin tutkimus paljastaa, että internet-selaimessa on lähes viisikymmentäviisi prosenttia haittaohjelmista. Itse asiassa hakkerit voivat käyttää henkilökohtaisia ​​pankkitietoja selattaessa saldoa. Siksi on välttämätöntä jatkuvasti päivittää tietokoneohjelmistoja haavoittuvuuden välttämiseksi - ladies black hats for ascot.

Alexander Success Semalt Customer Success Manager tarjoaa vertailun 90-luvun alkupuolen autolle nykyaikaiseen, mikä luonnollisesti suojaa. Sama pätee myös tietokoneohjelmiin, ja se tarvitsee säännöllistä päivitystä.

Harkitse Rachel esimerkkinä

Naaras on äiti, jolla on kaksi lasta Sydneyn pohjoisosasta. Hän on myös hyvin perehtynyt tietokoneen taitoihin, mutta ei päivitä selainohjelmistoaan. Hän myöntää, että hänen atk-käyttöjärjestelmänsä päivittämisen merkitys on välttämätön huolimatta siitä, että hän saa jatkuvia ohjeita. Vanhan järjestelmän ylläpitämisen seurauksena hakkereilla oli mahdollisuus asettaa haittaohjelmat tietokoneeseensa ja otti yksityiskohdat. Lisäksi hän tunnustaa liiketoimien merkitsemisen ilman hänen toimilupaa..Hänen esimerkki on joukossa monia todellisia tarinoita siitä, miten hakkerit käyttävät haittaohjelmia. Esimerkiksi Australian hallitus arvioi, että tietoverkkorikollisuuden kustannukset ovat 1,65 miljardia dollaria.

Aina päästään ulos

Tietoverkkorikollisuuden haasteesta huolimatta on olemassa tiettävästi vähäinen hinta sen varmistamiseksi, että tietojasi ei muuteta millään tavoin. Ensinnäkin meillä on Identity Watch ammattilaisia, jotka ymmärtävät haittaohjelmat paremmin kuin hakkerit. He työskentelevät valvoen verkossa selvittääkseen, poistavatko rikolliset ihmisten yksityiskohdat. Siksi kaikkien henkilöiden on tehtävä muutamia toimia, jotka lopulta tekevät tietokoneesta turvallisen hakkereilta ja muilta mahdollisilta uhilta. Meidän tavarat ovat parasta, joten ei ole mitään huolta siitä, että järjestelmäsi on turvallinen.

Kolme tärkeintä vaihetta ovat rekisteröityminen Identity Watch -palveluun, tämä on ensimmäinen askel tietokonettasi varmistamisessa. Toiseksi seuraa järjestystä päivittämällä käyttöjärjestelmä välittömästi, mutta ei myöhemmin. Varmista sitten, että salasanasi on tarpeeksi vahva ja turvallinen. Se tarkoittaa, ettet anna tilaa tällaisille tavallisille salasanoille, kuten perheenjäsenille, tai syntymäpäiville ja jopa osoitteillesi. Tämä on mahdollista sanalla, käyttäen sanaa, joka koostuu pääkirjeestä, pienistä kirjaimista ja ei ole mahdollista kenenkään arvata. Tämä merkitsee tietojärjestelmän varmistamisen loppua.

Identity Watch varmistaa asiakkaiden tietoturvan suojelemisen tarjoamalla uusimmat verkkoturvallisuustoimenpiteet. Viimeisimmällä vuosikymmenellä on kokemusta tietokoneen gurujen noususta ja hakkereita, mikä tarkoittaa, että meidän on tarjottava paras suoja, jota kukaan muu ei voi ohittaa. Lopuksi, kirjautumalla Identity Watch -palveluun, et voi enää huolehtia hänen tietoturvastaan ​​uudelleen.

November 28, 2017