Back to Question Center
0

Kaikki tämä roskaposti - Pieni keskustelu semaltin kanssa

1 answers:

Internet on täynnä roskapostiviestejä, jotka houkuttelevat monien sähköpostitilien postilaatikoita. Suurin osa roskapostiviesteistä on ärsyttävää ja siksi ne vaativat poistamista tai estämistä, jotta ne vähentäisivät jatkuvasti ponnahdustamme, jotta käyttäjät voivat käyttää aikaa ja energiaa.

Tässä artikkelissa Michael Brown, Semalt Customer Success Manager jakaa spekulaatiensa roskapostiviesteistä, jotka vaikuttavat useimpiin sähköposteja käyttäjiin ympäri maailmaa.

Mikä on Spam Email

Sähköpostilaatikkoon pudotettu ei-toivottu sähköposti viittaa yleisesti roskapostiviestiin. Roskaposti-sähköpostin täsmällisempi määritelmä sisältää kopioita samasta sähköpostiviestistä, joka yrittää pakottaa osoitetut henkilöt, jotka eivät ole halunneet vastaanottaa viestiä. Roskaposti-sähköpostissa mainittakoon epäilyttävät kaupalliset mainokset - que es el polarizador.

Jotkut ei-toivotut viestit eivät jätä roskapostiviestejä, koska ne eivät huijaa saapuneita postilaatikoita. Esimerkki näistä ei-toivottuista sähköpostiviesteistä sisältää pitkään kadonneen yhteyshenkilön, joka ponnahtaa esiin yhden päivän sanomaan helloa sähköpostitse, voi olla roskapostiviesti, joka ei aiheuta huijausta.

Miksi sitä kutsutaan roskapostiksi?

Käsite roskapostia uskotaan yleensä peräisin päättymätön vastaanotto roskapostia kappaleesta lyrics" Spam roskapostia roskapostia, roskapostia roskapostin roskapostia, ihana roskapostia, ihana roskapostia "Monty Python, jonka sanat olivat arvottomia, mutta jotkut ihmiset yhdistävät roskapostiviestin sähköpostin kanssa Etelä-Kalifornian yliopistolle, joka liittyi sähköpostin huijaukseen lihan roskapostikysymykseen, eikä kukaan pitänyt lihan roskapostista. taulukko huolimatta maistuu joskus vain 1 prosentti roskapostista, jotka saapuvat postilaatikkoon.

Roskaposti-viestit saattavat huijata postilaatikkoa verkkosivuston tai yrityksen sähköpostiosoitteen tilauksen takia helpottamaan valitut päivitykset. Tilauksen kautta käyttäjä saa harmaata postia, joka on tyypillinen roskapostiviesti, joka tulee käyttäjän tarkoituksellisesta kutsusta.

Onko roskaposti ongelma?

Roskakorkoista, jotka tulevat huijaukseksi, osoittavat, että roskapostiviestit aiheuttavat käyttäjille paljon ongelmia. Sen lisäksi, että tuhlaa käyttäjän aikaa, koska he vaativat aina huomiota, kun he saapuvat saapuville, ei-toivotut sähköpostit syövät paljon kaistanleveyttä. Vaikka lähettäjälle ei ole lähinnä mitään kustannuksia, roskapostiviestit voivat olla kalliita käyttäjälle.

Miten roskapostin lopettaminen

Internetissä on monia toimenpiteitä, joita käytetään roskapostiviestien torjumiseksi sähköpostin saapumisverkosta. Monet yksilöt ja organisaatiot ottavat sen vakavana aloitteena palauttaa viestin saniteetti. Internetissä sääntelevien lakien puuttuminen kuitenkin esittää toimenpiteitä epätoivoisina toimenpiteinä ongelman poistamiseksi kokonaisuudessaan. Verkkoyritysten harjoittama politiikka, kuten pidättäminen lähettämästä tilaajia, on askel kohti huijauksen vähentämistä.

Yksi suositeltava menetelmä roskapostiviestien estämiseen on poistamalla tilausten päivitystiedot verkkosivuilta, jotka eivät edistä paljon käyttäjää. Käyttäjä voi myös valita poistaa ja estää ei-toivotut viestit suodatettu roskapostiksi.

November 28, 2017