Back to Question Center
0

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää WhatsApp Voicemail huijaus - Neuvoo Semalt Expert

1 answers:

Internetin käyttäjät kokevat useita hakkerointi- tai huijausyrityksiä. Yksi haittaohjelmien hyökkäys on WhatsApp-ääniviestin huijaus. On sähköposti, joka väittää olevansa vastaajapalvelu WhatsAppista. Sähköposti on epäilyttävä, koska sillä on haittaohjelmien huijausominaisuudet - floradix baby vitamins cost. Sähköposti käsittelee tavoittamattomat WhatsAppin ja sähköpostiviestien käyttäjät. Sähköpostilla on "Play" -painike. Internetin käyttäjät ohjataan ääniviestin kuuntelemalla napsauttamalla "Toista" -painiketta. Kun käyttäjä napsauttaa "Toista" -painiketta, hänet ohjataan haitalliselle verkkosivustolle. Ivan Konovalov Semalt Customer Success Manager korostaa, että ohjelman tarkoitus on huijata internetin käyttäjä haittaohjelmien lataamisessa. Haittaohjelma vaikuttaa negatiivisesti internetin käyttäjien tietokoneen tai mobiililaitteen toimintaan.

Online-huijaus on monimutkainen, koska lataamasi epäilyttävä haittaohjelma määräytyy sen laitteen kautta, jota käytetään Internetiin. Käyttäjät, jotka käyttävät Internet-palveluita älypuhelimilla, saavat erilaisia ​​haittaohjelmia käyttäjiltä, ​​joilla on tablet-, kannettava- tai työpöytälaite.

Käyttäjät, jotka ovat alttiimpia haittaohjelmien huijauksille, käyttävät Google-Android-käyttöjärjestelmää. WhatsApp-ääniviestin huijaus ohjaa internetin käyttäjiä napsauttamaan internet-linkkiä..Kun linkkiä napsautetaan, tiedoston nimeltä "Browser 6.5" ladataan. Asennus alkaa, kun käyttäjä napsauttaa "Hyväksy" -painiketta, joka näkyy mobiililaitteen tai tietokoneen näytöllä. Haittaohjelmien huijaus lähettää tekstiviestejä käyttäjien maksullisiin puhelinnumeroihin. Niitä veloitetaan sitten kaikista palveluista, jotka tarjotaan tekstiviestien toimittamisen jälkeen. WhatsApp-huijaus jatkuu "Browser 6.5: n" asennuksen jälkeen. Tämä johtuu siitä, että hakkerit yrittävät ottaa käyttöön enemmän haittaohjelmia internetin käyttäjien laitteeseen.

Internetin hakkerit ovat myös kiinnostuneita vankilassa olevista iPhone-laitteista. Nämä laitteet parantavat Internet-käyttäjien haavoittuvuutta, koska niitä voidaan käyttää sovellusten asentamiseen, jotka eivät ole Apple App Storessa. Internetin käyttäjiä, joilla ei ole jailbrokeja iPhoneja, suojataan haittaohjelmien huijauksilta. Suojaus johtuu siitä, että ei-vankilassa olevat iPhone-laitteet tarjoavat tehokkaan vikavirtasuojan hakkerointiyrityksiä vastaan.

Applen pöytätietokoneiden käyttäjät ovat tällä hetkellä suunnattu online-sivustoon, joka osoittaa, että haittaohjelmaohjelma ei ole yhteensopiva Apple-käyttöjärjestelmän kanssa. Apple-mobiili-, kannettava- ja työpöydän laitteet ovat suojattuja haittaohjelmien huijauksilta. On kuitenkin edelleen tärkeää, että internetin käyttäjät eivät pidä klikkaamasta epäilyttäviä "Play" - tai "Agree" -painikkeita. Erityisiä varotoimia on noudatettava, koska mobiililaitteiden hakkerointiyritykset kehittyvät edelleen ohjelmistoteknologioiden kehityksen ansiosta. On riittävää taata, että tulevat hakkerointiyritykset ovat monimutkaisempia muiden sellaisten Internet-laitteiden kohdistamiseksi, joita ei ole tällä hetkellä haittaohjelmien huijaus.

WhatsApp-vastaajahuijaus on vaikuttanut moniin Internet-käyttäjiin. Haittaohjelmien huijauksen uhreja kehotetaan jakamaan tiedot muiden sähköposti- ja WhatsApp-käyttäjien kanssa. Asianmukainen tiedonvaihto Internetin käyttäjien välillä on tärkeä estää hakkerointi- tai haittaohjelmien hyökkäysten aiheuttamat online-huijaukset.

November 28, 2017