Back to Question Center
0

Internet-petokset ja verkkoturvallisuus - Käytännöllisiä vinkkejä kaikilta Internetin käyttäjiltä

1 answers:

Jos käytät säännöllisesti Internetiä ja erityisesti sähköpostiviestejä, sinun on oltava tietoinensähköpostihuijauksista ja Internet-petoksista.

Internet-petos on monenlaista petostapausta. Se vaihteleeonline-huijaukset sähköpostiviesteihin; Valitettavasti sääntöjä ja määräyksiä ei ole asetettu estämään Internet-petoksia ja online-huijauksia. huijareitalopeta mitään, jotta saat arkaluonteiset tiedot ja luottokorttitiedot. Ne ovat älykkäitä, mutta se ei tarkoita etteivät voi tunnistaa varkaita.On aina mahdollista päästä eroon niistä ja pitää tietosi turvassa, varsinkin jos pidät mielessäsi seuraavat vinkitAlexander Peresunko, asiakkaiden menestyspäällikkö Semalt Digitaaliset palvelut.

Etsi vakiintuneita yrityksiä tai myyjiä

Verkkokauppiaiden kanssa on tärkeää etsiä vakiintuneita toimittajiatai yrityksille. Tätä varten voit palkata hyvän asianajajan tai kirjanpitäjän auttaa sinua paperityötä. Varmista, että tiedät kaikenmyyjän sijainnista, puhelinnumerosta ja sähköpostiosoitteesta. Tätä varten voit pyytää muutamia kysymyksiä ennen kaupan viimeistelyä. Se saattaa kuulostaakuten olette kyselleet paljon ennen kuin hyväksyisit tarjouksen, mutta se ei ole koskaan liian myöhäistä, koska haluat pysyä turvassa internetissä..Sinun pitäisi myösvarmista, että olet ostamassa merkkituotteita, ei paikallisia tuotteita. Jos myyjä tarjoaa sinulle paikallisia tuotteita ilman takuuta,tämä voi olla hälyttävä merkki.

Jopa verkkourheiden kirjoista kirjoittuneiden kirjoista usein liikemiehiäeivät tunnista oikeita myyjiä. Siksi sinun on tutkittava myyjä ennen kaupan loppuunsaattamista. Suurin osa ihmisistä ei vaivaudutehdä paljon tutkimusta, koska he kokevat, että se on aikaa tuhlaavaa. Haluan kertoa teille, että on välttämätöntä pitää turvassa internetissä. Jos oletjotka käsittelevät joitain uusia myyjiä, sinun on pyydettävä henkilökohtaisia ​​tietoja, henkilökortti ja täydellinen osoite ennen maksujen käsittelyä. Jos sinäovat päättäneet ostaa jotain tietyltä myyjältä, on tärkeää tietää tuote, hinta ja brändi. Jotkut huijarit yrittävätmyydä sinulle laadukkaita tai vanhentuneita tuotteita; varmista, että ostettava tuote on hyvässä kunnossa ja sen hinta ei saa ylittää markkinoitakorko.

Ole varovainen ei-toivotuista sähköpostiviesteistä

Jo jonkin aikaa ihmiset valitsevat ei-toivotuista sähköposteista. Sinun pitäisiei saa loukkuun näitä sähköposteja, koska ne voivat varastaa henkilökohtaisia ​​tietoja ja luottokorttitietoja. Hakkerit pyrkivät ansaamaan ihmisiä sähköpostin välitykselläliitetiedostoja ja vastaavia asioita; on tärkeää, että et lataa mitään, joka on peräisin tuntemattomasta sähköpostiosoitteesta. Kun tilaat verkossa,sinun tulee käyttää luottokorttisi numeroasi vasta, kun olet tarkistanut verkkosivuston oikein. On tärkeää, että et lisää luottokorttisiyksityiskohtia tai PayPal-tunnusta sivustoon, josta et ole varma.

Älä koskaan vie rahaa

Kyllä, sinun ei pitäisi koskaan ohjata rahaa, koska se on vaarallista. Suurin osa rikollisistahakea maksuja suorilla pankkisiirroilla ja jos kohtaat jotain niistä, sinun on neuvoteltava asianajajan kanssa Source .

November 28, 2017