Back to Question Center
0

Insight From Semalt: Varoitusmerkkejä Internet-työnhauille

1 answers:

Työn löytäminen on itsessään työläs tehtävä, koska siellä on enemmän työvoiman tarjontaa kuin sen kysyntä. Suuri joukko työnhakijoita siellä muodostaa pehmeän tavoitteen Internetin väärinkäyttäjille ja huijareille. Kirjallisuus tapaa satoja online-työpaikka-aukkoja ja tarjoaa verkossa päivittäin. Sinun täytyy siis miettiä, onko jokainen yksittäinen työpaikka tarjous aito vai huijaus. Aito työpaikkatarjoilu on myönteinen askel kohti urasi tavoitteita, ja väärennetyistä työpaikkahankinnoista veloitetaan kovalla työllä ansaitut rahat, aika ja henkilökohtaiset tiedot - trik menang judi online bola.

Tässä artikkelissa Julia Vashneva, Semalt Senior Customer Success Manager korostaa yleisiä temppuja, joita työpaikkakaupat käyttävät:

  • Onko liian hyvä olla totta? - Tässä on sopimus, työtarjous on liian hyvää todellisuudelle varsinkin, kun potentiaalinen työnantaja ottaa sinuun yhteyttä avoimesta työpaikasta, jota et ole tavannut tai edes kuullut. Tällaisissa tilanteissa huijajat saavat CV-sivustosi työpaikoilta ilman tietosuojakäytäntöä ja houkuttelevat sinua vastustamattomalla palkitsemispaketilla ja kyvyilläsi ja laadullaan. Pysy turvassa lähettämällä valtuutuksesi tarkistetuille työpaikoille tiukalla tietosuojakäytännöllä.
  • Epäammattilainen sähköpostiviesti - Huijaus on aina yksityiskohtaisesti..Huutoittelijät roskasivat postilaatikkoosi ei-toivottujen sähköpostiviestien kanssa, joista useimmat sisältävät oikeinkirjoitusta, välimerkkejä ja kieliopillisia virheitä. Pysy varoina tällaisten epäjohdonmukaisuuksien varalta.
  • Epämääräiset työnkuvaukset ja vaatimukset - Työnkuvaukset ja -vaatimukset on tarkoitettu hinnoittelemaan ehdokkaita kilpailusta. Huijarit pitävät naurettavan työn vaatimuksia tavalla, joka lähes kaikki täyttää. Työnkuvaus ja vaatimukset todellisen työpaikatarjouksen on oltava täsmällisiä ja vaativat selkeästi tiettyjä koulutus- ja kokemustasoja.
  • Henkilökohtaisista sähköpostitileistä lähetetyt sähköpostit, joilla ei ole yhteystietoja, kuten yrityksen nimi, osoite ja yhteystiedot, voivat myös lievittää huijausta. Joissakin tapauksissa huijari ilmaisee outoja syitä käyttää henkilökohtaisia ​​sähköposteja, kuten palvelimia, jotka ovat alhaalla.
  • Yahoo ja Instant Messenger haastattelut - Yahoo Instant Messenger on melko suosittu työpaikkojen huijauksia. Kaikki online-haastattelut eivät ole väärennöksiä, mutta jos olet kutsuttu yhdelle verkossa, on järkevää tutkia perusteellisesti yritys ennen kuin se tapahtuu.
  • Kun etsit yritystä verkossa, odotat, että hakutulokset ovat tarkkoja ja tosiseikkoja suoraan hakupainikkeesta. Jos löydetyt tiedot eivät täsmää, se saattaa olla huijaus. Huutoittelijät voivat silti peittää lailliset yritysnimet ja verkkosivut, mutta silti Internet voi auttaa sinua merkitsemään sen.
  • Luottamuksellisia tietoja koskeva pyyntö - Ajoittain työnhakijoilta pyydetään paljastamaan luottamukselliset tiedot puhelimitse tai sähköpostitse tai jopa suorittamaan maksuja. Tämän pitäisi olla varoitusmerkki, ja työnhakijoiden tulisi olla varovaisia.
  • Jos potentiaalinen työnantaja pyytää käyttämään tilisi varojen siirtämiseen tai arvojen tai rahan lähettämiseen, ota varovaisuutta.
  • Jos potentiaaliset työnantajat pyytävät sinua suorittamaan maksuja ennen haastattelua tai todellista työtä, saattaa olla huijaus. Lailliset yritykset eivät koskaan sitä pyydä.
  • Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, on sisäinen äänihälytys siitä mahdollisuudesta, että olet tyytyväinen siitä, että olet huijaus.
November 28, 2017