Back to Question Center
0

Hyödyllisiä käytäntöjä Semalt - Kuinka vapauttaa toimistosi Malwareista

1 answers:

Kaikilla teollisuudenaloilla haittaohjelmien välttäminen on yksi suurimmista ongelmista. Tietosi ja tietosi voidaan suojata useilla ohjelmilla ja ohjelmilla. Kun yhä useammat yritykset aloittavat verkkosivustojaan ja sosiaalisen median sivujaan, on tullut niiden tarpeelliseksi estää haittaohjelmat ja virukset. Haittaohjelma viitataan vihamieliseen ohjelmistoon, joka sisältää vakoiluohjelmia, viruksia, huijauksia ja muita vaarallisia ohjelmia.

Michael Brownin Semaltin asiakastyön menestyksestä vastaavan Michael Brownin vinkit voivat auttaa sinua ehkäisemään haittaohjelmia ja viruksia suuressa määrin - internationale umzugsunternehmen schweiz.

Käytä monimutkaisia ​​salasanoja

Yksi ensisijaisista keinoista, joita ihmiset hakkeroivat, on, että he käyttävät tavallisia ja helppokäyttöisiä salasanoja. On erittäin tärkeää käyttää monimutkaisia ​​salasanoja ja muuttaa niitä säännöllisesti. Älä käytä lemmikin, äitisi, isääsi, ystävääsi tai syntymäaikaasi nimeä. Käytä sen sijaan vähintään kymmenen merkkiä, joissa on kirjainten ja pienikokoisten kirjainten sekä numeroiden yhdistelmä. Verkkoturvallisuuden varmistamiseksi sinun on vaihdettava salasanasi kerran tai kahdesti viikossa, äläkä säilytä kirjautumistietojasi tietokoneella.

Ryhdy älykkääksi surffaajaksi

Jokaiselle, joka käyttää internetiä, on tärkeää tulla viisaaksi ja älykkääksi. Ole varovainen, kun surffaa verkkosivuilla. Eri hyperlinkit ja linkit saattavat sisältää haittaohjelmia ja viruksia. Sinun ei pitäisi klikata ponnahdusikkunoita eikä koskaan avata sähköpostiliitteitä..Suosikkien verkkosivustojen käyttöä käytettäessä mainoksia ei saa jäädä loukkuun, eikä niitä saa koskaan napsauttaa. On hyvä muistaa, että useimmat verkkosivustot ja sähköpostit antavat palkintoja ja rahaa vastineeksi kyselyihin. Sinun ei pitäisi saada niitä petkuttelemaan, koska he eivät ole hyviä.

Katso mitä lataat

Sinun tulisi aina tarkistaa ja tasapainottaa lataustottumuksia. Tarkoitan, että sinun ei pitäisi ladata ja asentaa mitään, joka näyttää epäluotettavalta. Tämä johtuu siitä, että hakkerit ovat aina siellä varastamaan henkilökohtaisia ​​tietojasi ja pääsemään tietoihisi. Lähteet, joita useimmat virukset ja haittaohjelmat hyökkäävät, ovat ponnahdusikkunoita. Jotkut ponnahdusikkunat kertovat käyttäjilleen asennuksen ja lataamisen kohteet.

Sallikaa minun kertoa teille, että ne sisältävät viruksia ja haittaohjelmia ja voivat johtaa sinut kärsimään internetissä. Jos joku pyytää sinua suorittamaan tutkimuksia, sinun ei pitäisi koskaan tehdä sitä, koska voit keskittyä muihin asioihin. Samaan aikaan, sinun ei koskaan pitäisi klikata verkkosivuilla mainoksia. Vain siksi, että mainokset näyttävät oikealta, ei tarkoita sitä, että ne ovat hyviä. Joissakin Google AdSense -mainoksissa voi olla ongelmia tietokoneen tai mobiililaitteen kanssa. Siksi sinun ei pitäisi napsauttaa mainoksia millään hinnalla, vaikka joku tarjota sinulle rahaa tältä osin.

Toinen vinkki on, että et saa ladata ja asentaa ilmaisia ​​pelejä. Candy Crushin fanien huono uutinen on, että sen uusimmat versiot saattavat sisältää viruksia. Siksi sinun ei pitäisi ladata näitä pelejä, kun ne ovat saatavilla ilmaiseksi. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, ole varovainen mediasoittimesi kanssa, sillä ne saattavat sisältää haittaohjelmia ja viruksia. Ei ole hyvä asentaa mediasoittimia tuntemattomista lähteistä. Sen sijaan voit ladata ja asentaa ne virallisista tai aitoista verkkosivustoista.

November 28, 2017