Back to Question Center
0

Helppo tapoja välttää viruksia ja vakoiluohjelmia - Semalt Advice

1 answers:

Infektioriski tai tietoverkkohyökkäys on edelleen korkealla päivien kuluttua. Hakkerit päivittävät työkalujaan, ja monet uhkailut näyttävät päivinä. Ongelma pahenee yksityishenkilöille, jotka käyttävät verkkokauppasivustoja kuin muilla käyttäjillä. Hakkerit kohdistuvat kaikkiin osiin vaarantamatta verkkoturvallisuuden tilaa - london security camera. Muissa tapauksissa ihmiset voivat kohdata identiteettivarkauksia kuten luottokorttipetoksessa.

Artem Abgarian, joka on johtava asiantuntija Semalt , tarjoaa tietoa vakoiluohjelmien ja virusten välttämisestä

Asenna laadunvastausohjelmisto

Virustentorjuntaohjelmisto tarjoaa eräitä perinteisiä tapoja estää viruksia. Nämä ohjelmat voivat skannata koko järjestelmän ja tehdä muita kohdennettuja skannauksia. Lisäksi vakoiluohjelmat auttavat myös tietokoneita estämään joidenkin haittaohjelmien asennuksen. On myös tärkeää pitää virustentorjunta ajan tasalla. Voit päivittää virus- ja moottorimääritelmät tekemään ohjelmiston, joka pystyy torjumaan joitain yleisiä haittaohjelmia ja troijalaisia.

Suorita päivittäiset tarkistukset

On tärkeää skannata järjestelmäsi hetken kuluttua. Jotkut virustyypit voivat päästä järjestelmään eri lähteistä..Esimerkiksi jotkin virukset voivat luoda uusia, jotka eivät välttämättä ole virustentorjuntaohjelmiston karanteenissa. Päivittäisten skannausten suorittaminen voi tehdä tietokoneesta mahdollisuuden poistaa joitain uusia tai pysyviä viruksia. Jotkut troijalaiset voivat näkyä virustentorjuntaohjelmien jälkeen jonkin verran skannauksen määrää. Voit päästä eroon näistä viruksista ja paljon muuta tekemällä säännöllisiä päivittäisiä skannauksia.

Ohita roskapostiviestit

Ei ole hyvä klikata mitään linkkiä, joka on peräisin roskapostista. Nämä linkit saattavat viitata mahdollisesti haitalliseen URL-osoitteeseen tai verkkotunnukseen. Lisäksi jotkin näistä linkkeistä voivat sisältää haittaohjelmia ja troijalaisia, jotka voivat tehdä hakkeri pääsyn lukuisiin tapoihin päästä henkilön tietoihin. Napauttamalla roskapostin linkkejä voi myös hakkeri vahvistaa, että sähköpostiosoitteet ovat oikeutettuja. Roskaposti-sähköpostissa olevat lisäosat voivat sisältää troijalaisia, jotka tekevät koko prosessin haavoittuvaksi.

Poista esikatselu Outlookissa

Jotkut hakkerit saattavat sisältää vakoilukoodin käyttämisen sähköpostissa olevissa kuvissa. Jotkin näistä kuvista voivat sallia viruksen suorittamisen. Microsoft Outlook teki muutoksen tämän ongelman korjaamiseksi poistamalla esikatselut oletusasetuksiksi. Jotta voit pysyä turvassa, voit herkistää kävijöitäsi tämän hakkerin todennäköisyydestä ja saada heidät saamaan uusia menetelmiä sähköpostin saantiin. Jotkut ihmiset voivat peukaloida Outlookin oletusasetuksen kanssa. Varmista, että kuvien esikatselu ei ole oletusasetus.

Päätelmä

On tärkeää varmistaa, että verkkoturvallisuuden tila on turvallinen. Monissa tapauksissa ihmiset saattavat ihmetellä, miten tai mitkä toimenpiteet voivat tehdä verkkosivustosi turvalliseksi kaikille. Sivuston ja kävijöiden tietoturva perustuu vakoiluohjelmien torjunnan suojaukseen. Voit varmistaa sivustosi turvallisuuden ja herkistää kävijöitäsi tärkeistä temppeleistä, jotta he voivat pysyä turvassa.

November 28, 2017