Back to Question Center
0

Haluatko sulkea pois sisäisen liikenteen Google Analyticsista? Semalt Expert kertoo miten

1 answers:

Internet-markkinointi, joka tarjoaa jatkuvan tarjonnan kävijöitä on tavoitteena jokaisen markkinoijan. Kuitenkaan jokainen kävijä ei voi olla potentiaalinen asiakas. Useimmissa tapauksissa henkilökunta tai muut henkilöt saattavat olla yhteydessä palvelimeen tietyn käyttötarkoituksen vuoksi. Tässä tapauksessa sinun kannattaa poistaa tällaiset henkilökunnan vierailut järjestelmästäsi. Nämä retket yleensä muodostavat osan suurimmista verkkosivujen käyttötavoista. Tilastojen henkilökunnan vierailujen asianmukainen poistaminen voi parantaa analyysitulosten tarkkuutta ja tuoda esille todellisen kuvan siitä, minkälainen liikenne sivusto houkuttelee.

Andrew Dyhan, Semaltin asiakastyön menestyspäällikkö, esittelee artikkelissa muutamia vakuuttavia vinkkejä tältä osin.

Asiaankuuluvat tiedot IP-osoitteesta

Kun kävijät napsauttavat sivustosi URL-osoitetta, palvelin tunnistaa jokaisen vierailun yksilöllisellä IP-osoitteella. IP-osoite edustaa mekanismia, jonka kautta selain, joka käyttää palvelinta, on yhteydessä. Esimerkiksi käyttäjän tietokoneen älypuhelimen, tabletin, työpöydän tai minkä tahansa muun laitteen IP-osoite. Muissa tapauksissa SEO-robotteja Googlelta myös käyttää näitä IP-osoitteita muokata niiden kohdistamista. Hakkerit voivat myös käyttää IP-osoitteita kohdistamaan haittaohjelmat ja virushyökkäykset.

Ilman IP-osoitetta

On tärkeää löytää käyttäjän IP-osoite ennen kuin jatkat. Yksinkertainen Google-haku "mikä on minun IP-osoitteeni" voi antaa Googlelle IP-osoitteen. IP-osoite heijastaa maantieteellistä sijaintia, josta käyttäjä käyttää Internetiä. Jos haluat jättää yksittäisen IP-osoitteen pois, kirjaudu sisään Google Analyticsin hallintapaneeliisi. Napsauta sivun yläosasta Suodattimet -painiketta. Täältä on mahdollista suodattaa nykyisestä liikenteestä nimi, sijainti tai IP-osoitteet.

IP-osoite näkyy aina 3 ja 4 numeroina, jotka erotetaan desimaalipisteellä. Tallenna jokaisen askeleen eteneminen. Jos sinulla on joitain IP-osoitteiden useita sijainteja, erotkaa ne toimipaikoista toistamalla yllä oleva prosessi. Joidenkin IP-osoitteiden estäminen Google Analyticsissa on mahdollista automatisoida. Uudessa suodatinvalikossa on mahdollista tehdä mukautettu suodatin pois joitain valitsemillasi haaroista. Kun asetat nämä asetukset, on tärkeää muistaa tallentaa edistyminen.

Päätelmä

Tiettyjen IP-osoitteiden poistaminen liikenteestä voi olla tärkeä keino keskittyä yleisöön. Se ei ainoastaan ​​voi tuoda selkeämpää kuvaa tuloksista vaan myös auttaa henkilöitä löytämään vaihtoehtoisia tapoja tavoittaa muut asiakkaat. Käyttäjä-IP-osoitteiden avulla voidaan saavuttaa maantieteellinen kohdistaminen. Muissa tapauksissa roskapostittajat yleensä levittävät haittaohjelmia IP-osoitteiden avulla. Muiden kävijöiden henkilöstöliikenteen erottaminen voi auttaa sähköisen kaupankäynnin verkkosivustoa sanomaan pois viruksista Source .

November 28, 2017