Back to Question Center
0

Guideline From Semalt: Miten suojautua luottokortin petoksilta

1 answers:

Vaikka viranomaisten ja virastojen ponnistuksia luottokorttipetosten ja muuntyyppisten teknisten varkauksien hillitsemiseksi on arvostettu, luottokorttikäyttäjänä sinun on tiedettävä, että luottokorttisi turvallisuus alkaa sinusta. Sinun tärkein kilpi rikollisuutta vastaan ​​on tietoa siitä, miten se toteutetaan. Tämä tarkoittaa sitä, että tiedät, millaisia ​​huijauksia rikolliset käyttävät ja merkkejä varoa - gateway trade computer.

Semaltin asiakastyön menestystekijä Lisa Mitchell on räätälöinyt joitain hyödyllisiä tietoja, jotka auttavat sinua pysymään turvallisina luottokorttipetoksilta.

Luottokorttipetoksia käytetään kolmella tavalla:

1. Rikollinen tarttuu luottokorttiin: taskut ja kokeneet varkaat voivat käyttää häiriöiden varastamista tai vastakkainasettelumenetelmiä, jotta kortti olisi heidän käsissään. Joskus vääriä käsiä voi joutua kosketukseen ennalta hyväksytyn kortin kanssa. He saavat sen postilaatikosta, roskakorista tai missä tahansa. Kun kortti kädet ja erittäin informaatio-antelias internet, jopa käsittämätön on mahdollista.

2. Luottokortin skimmers: luottokorttisi yksityiskohtia, rikollinen voi kloonata kortin tai käyttää tietoja vahingollisesti. Puhuminen kortin skimmereistä on aina kuuma aihe, kun luottokorttipetoksia käsitellään. Skimmers lukea ja tallentaa luottokortin tiedot. Useimmiten luottokorttilaitteita käytetään käteiskoneissa ja niihin liittyy kamera..Minuutteja minuutissa kortti voidaan kopioida ja rahaa ottaa.

3. Kauppa, huoltoasema, ravintola tai jokin muu luottokorttisi paikka voi lukea luottokorttitiedot ja käyttää langatonta teknologiaa luottokorttipetoksiin.

Ymmärrätte, että luottokortin väärinkäyttäjät eivät voi käyttää varastettuja kortteja tavalla, joka altistaa sijaintinsa tai identiteettinsä. He eivät voi ostaa tavaroita esimerkiksi Amazonista ja toimittaa ne kotiinsa. Sitten syntyy erittäin tärkeä kysymys: miten he saavat todellista rahaa laittomasta toiminnasta?

Suurin osa innovatiivisista luottokorttipetoksista syyllistyvät syyttömään osapuoliin, jotta he voisivat saada puhdasta käteistä. He voivat lähettää mainoksen suositussa kohteessa verkkokauppasivustossa. Rikollisella ei todellisuudessa ole kohdetta, mutta kun viaton verkkokauppias ostaa sen, rikollinen kääntyy ja ostaa saman kohteen verkkokaupasta ostettujen CC-numeroiden kanssa. Sitten hän laittoi viattoman ostajan osoitteen merenkulun kohteeksi. Sitten hän tekee kaupoista lähettää tuotteen suoraan ostajalle, mutta hän saa rahaa ja voi käyttää sitä millään tavalla.

Mitä voit pysyä turvassa luottokortin petoksesta?

Olet maksanut luottokortilla ravintolassa, ruokakaupassa, hammaslääkärisi, kaasupumpun tai muun paikan. Yleisesti ottaen on hyvä, että luottokorttien käyttäminen on yksi kätevimmistä maksujen suorittamismenetelmistä. Väärinkäytöksessä voi kuitenkin esiintyä vaaraa joka kerta, kun luottokorttia käytetään, esimerkiksi unohtamatta luottokorttitunnuksen vastaanottamista tapahtuman jälkeen tai kun vastuutonta kättä tarttuu korttiin.

Seuraavassa on muutamia hyödyllisiä vinkkejä siitä, miten pysyä turvassa luottokorttipetoksena:

  • Suojaa tietosi verkossa
  • Vältä antamasta luottokorttitietoja
  • Valvo luottokorttisi ja pankkitilisi
  • Vahvista postiosoitteesi rahoituslaitosten ja postitoimiston
  • Räjäyttää arkaluonteiset asiakirjat, jotta voit vähentää tietosi monien silmien altistumista

Tärkein vinkki on suojata tietosi verkossa. Verkossa on miljoonia huijauksia ja huijauksia, jotka etsivät ilmaista rahaa saaliiksi. Kuka annat henkilökohtaiset tietosi verkossa on oman harkintasi mukaan, mutta voit turvallisesti yrittää parhaiten estää sen tekemistä, erityisesti luottokorttitietojasi varten.

November 28, 2017